Buty Nike Jordan4 po nie całym roku wytarte pięty i dziury. generalnie za taką cenę oczekuje się lepszych materiałów. Reklamacja odrzucona bo nieprawidłowe użytkowanie czyli najlepiej nie chodzić w ni... Zobacz więcej
Nie sądziłam, że Nike robi takie badziewia. Buty po 3 miesiącach normalnego użytkowania nie nadają się do użytku. Wytarł się materiał wewnątrz na piętach i buty kaleczą nogi. Buty były użytkowane i śc... Zobacz więcej
Zamówiłem buty w ich sklepie, normalnie były dostępne. Zamówienie potwierdzone, mają przyjść w poniedziałek. Zmartwiłem się, bo nie otrzymałem nic od kuriera, żadnego maila. Skontaktowałem się więc na... Zobacz więcej
Kontakt na czacie totalna chamówa... olewka klienta . Buty za 750zl niecaly rok rozlecialy sie a nike umywa rece.. nie wiem skad biora ludzi do obslugi czatu bo nie bylo to AI. Cham i prostak po drug... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, Stany Zjednoczone
- 86406388
- www.nike.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dzięki UPS nigdy więcej u was nie…
Dzięki UPS nigdy więcej u was nie zamówię.
Dramat
Buty po 7 miesiącach się rozkleiły,reklamacja odrzucona.Po odwołaniu uznana ,oczywiście wymiana towaru na nowy w niższej cenie ,a różnica wypłacona w formie karty podarunkowej.Niby co w sklepie Nike mam kupić za 80 zł? Zgodnie z obowiązującymi przepisami towar reklamowany nie podlega wypłacie w formie karty podarunkowej,ale z kim tam rozmawiać. Zadzwoniłam na infolinię to bezczelność nie zna granic.Wiec to jeszcze nie koniec przygody ,bo ja na pewno nie będę kupowała skarpetek za 80 zł.Widze że sklep Nike ma nawet gotowy formularz jeżeli chodzi o rozpatrzenie reklamacji na buty,bo u kogoś przeczytałam i mam identyczny opis,naprawdę żenada
Nie polecam. Brak płatności za pobraniem. Nie każdy chce płacić cyfrowo i ma konto.
iksde
Zmieńcie swojego kuriera, bo nie potrafią dostarczyć paczki pod wskazany adres na dany dzień. Paczka zamawiana 4 lipca miała być dostarczona 7 lipca. Dzień mija, paczka miała być dostarczona między 12:30 a 16:30, jednakże do tej godziny nikt do mnie nie zadzwonił. Po godzinie 17 przyszło powiadomienie, że paczka zostanie dostarczona do końca dnia. Po godzinie 21 kolejne powiadomienie - o zleceniu zmiany doręczenia. Po kliknięciu w historię, okazuje się, że paczka była wydana do doręczenia w innym mieście niż mieszkam i przy okazji wg nich zgodziłem się na przechowanie paczki, gdzie nikt do mnie nie dzwonił. Pluję na tą stronę, gdzie nie ma opcji wyboru dostawy innej niż kurier, który ma kompletnie wywalone na klientów. Nie pozdrawiam.
Nie polecam !!
Nie polecam !!! W paczce zamiast dresu była tylko bluza. Po kontakcie z Nike dostałem odrazu odpowiedź że to nie ich wina i sprawę zamykają. Po drugim kontakcie napisali że ich to nie interesuje co mam teraz zrobić i dla nich to koniec tematu. Wielka firma dąży ku upadkowi , dno i metr mułu.
słabiutko
na wstępie zaznaczę, że oceniam sklep internetowy, nie jakość produktów. zamówiłam buty, opłaciłam zakup, dostałam potwierdzenie. na tym zakończyła się komunikacja. po wejściu w panel klienta zobaczyłam informację, że zakup został anulowany. na czacie z konsultantem zostałam poinformowana, że najprawdopodobniej był problem z płatnością po mojej stronie i nie mogą już z tym nic zrobić bo produkt jest już niedostępny. po jakimś czasie zamówiłam dwie pary innych butów. wszystko było ok, przyszły dość szybko. chciałam jedne z nich zwrócić w sklepie, udałam się do jednego z wymienionych na stronie, które obsługują zwroty zakupów online. na miejscu dowiedziałam się, że ten sklep nie obsługuje takich zwrotów, informacja na stronie jest błędna, było to zgłaszane jednak nike nic z tym nie robi. zwróciłam buty kurierem. po jakimś czasie dostałam informację o przetworzeniu zwrotu i zleceniu zwrotu środków. minęły 2tygodnie i pieniążków nie ma. teraz piszę maile, wyjaśniam i szukam swoich pieniędzy :)))
Nike Jordan 1 MID
Nike Jordan 1 MID
Buty rozklejają się przy prawidłowym użytkowaniu. Posiadam je nie cały rok, w dodatku są to moje pierwsze buty firmy Nike. Jak na buty za 500 zł powinny zostać porządnie wykonane
Żałuję
Żałuję, że podjęłam się wymiany rozmiaru butów. Najpierw problemy z systemem, już to powinno być dla mnie znakiem ostrzegawczym, Pan utworzył 3 etykiety zwrotne, ale ostatecznie się udało. 2.05 buty odesłałam i na stronie poczty widniała informacja że 4.05 już zostały odebrane przez Nike. Od tej pory samo zamieszanie, że oni nic nie mają, potem że jednak odebrali dopiero 7.05 i dalej bram info. Mają 48h na wysyłkę, poczekałam i wciąż żadnych informacji, okazuje się, że ŹLE ZESKANOWALI PACZKĘ NA MAGAZYNIE, co to w ogóle oznacza XD Pani na chacie nie potrafiła wytłumaczyć, przekazała sprawę do działu płatności, mają tydzień na weryfikację, oczywiście ten czas minął i dalej nic. Tydzień zastanawiają się czemu kasa ze zwrotu nie została automatycznie przekazana na nowy produkt, fascynujące. Podsumowując, buty które zamówiłam już mi się znudziły choć nawet ich nie dostałam, okupione stresem, że oszukają mnie na 500zł. Wiosna na którą miały być przeznaczone skończy się zanim je dostanę. I oczywiście nie zapominajmy o super chacie, na którym każda z 7 osób z którymi sie kontaktowałam zaczyna słowami „przepraszamy, mamy problemy z systemem” 🙃
ANULOWANIE ZAMÓWIENIA
Zamówienie dokonałam bez problemu. Pobrane zostały środki z konta. Na maila dostałam informacje, że zamówienie zostało przyjęte i nawet dostałam datę dostawy. Dobrze ze 2 dni po zamówieniu sprawdziłam na stronie co się dzieje z zamówieniem bo jak się okazało zostało anulowane. Na maila nie dostałam żadnej informacji na ten temat a środków na koncie brak. Napisałam na stronie nike by mi wyjaśnili ten problem i Pani powiedziała mi ze dział finansowy sprawdził moje konto i na tej podstawie zamówienie zostało anulowane i oni mają do tego prawo, jednak gdy prosiłam o kontakt do działu finansowego by zapytać co jest problemem bo na innych stronach robię bez problemu zamówienie, to niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Taka niby potężna światowa marka a tu takie żałosne zagrywki. Jedynie co to dostałam informacje ze zwrócą mi pieniądze. Parę miesięcy temu problem był ten sam, jednak wtedy nie dało się nawet dokonać płatności. Nike rozwiążcie ten problem, bo wina ewidentnie leży po waszej stronie jeśli chodzi o realizacje zamówień.
Dokonałem zakupu butów
Dokonałem zakupu butów, dostałem potwierdzenie dokonania zakupu po czym po tygodniu dostaje wiadomość o anulowaniu zamówienia gdyż nie mają tych butów na magazynie, istny kabaret, napisałem do nich w celach wyjaśnienia sprawy albo otrzymania chociaż jakiegoś rabatu ale w zamian otrzymałem wiadomość że jeśli uważam że coś jest niezgodne z prawem to żebym zgłosił sprawę do organów wyżej i tyle 😂 kabaret nie firma
Zamówiłam buty w super cenie
Zamówiłam buty w super cenie. Przyszły bardzo szybko (długi majowy weekend - 5 dni). Jestem zadowolona. Trochę problematyczne płatności - nie każdy ma karty kredytowe, bo po co. A innych nie chce przyjąć. Ewentualnie Revolut. Szkoda, że nie ma płatności blikiem.
Te pedały nie potrafia nawet wlasnej strony porzadnie zrobić. Buty może i git ale skladanie zamowienia to jakis inny wymiar. Jak chcecie cos sobie kupic na ich stronie to przed platnoscia polecam wziac sobie 2dni wolnego. Ich strona jest tak gowniana ze dostawa ustawiła mi sie na kuriera a wysylki oczywiscie nie można zmienić.
Dramat
Dramat, złożyłem zamówieniem, zapłaciłem, potwierdziłem transakcję kodem SMS, na stronie pokazał się komunikat, że zamowienie dotrze na 5 maja.
Po 15 minutach zero potwierdzenia na maila, brak blokady na karcie oraz pusta historia zamowień.
Telefon do działu zamówień to absolutna porażka - zero pomocy, zero empatii, operator jak śnięta ryba - totalna ignorancja
Dramat i wstyd Nike
Niewiarygodna polityka firmy
Niewiarygodna polityka firmy! Szkoda ze nie przeczytałam wcześniej opinii tutaj, ale wydawało mi się,ze światowa marka nie może pozwolić sobie na takie rzeczy. Zamówienie miało przyjść dzisiaj, nie dostałam żadnej informacji, wiec skontaktowałam się z biurem obsługi na czacie. Pan mnie poinformował,ze za min. 10 dni przesyłka do nich dotrze i ze dopiero po otrzymaniu paczki będę mogła anulować zakup i otrzymać zwrot pieniędzy 😳 to naprawdę niewiarygodne! Zadzwoniłam chwile później do obsługi klienta i tak bardziej kompetentna Pani anulowała zamówienie i powinnam otrzymać zwrot w ciągu dwóch spodni. Zobaczymy. Natomiast nie zmienia to faktu, ze dziś powinnam otrzymać przesyłkę, która miała być prezentem pożegnalnym na jutro. Nie dość ze zostałam ‚ wystawiona’ nie otrzymując żadnych informacji to jeszcze miałam problem z odzyskaniem pieniędzy. Nie polecam nikomu, sama napewno nie skorzystam już z firmy NIKE!
Nie polecam czekam na zamówienie 2…
Nie polecam czekam na zamówienie 2 tygodnie i nic o nim nie wiadomo pani z infolini napisała mi że za 3 dni wyślą, nie wysłali nie polecam serdecznie ile mozna czekac, nie da się nic kupić bo wyskakuje cały czas błąd.
ZOSTAŁAM OKRADZIONA NA 100 zł.
ZOSTAŁAM OKRADZIONA NA 100 zł.
Zakupiłam kartę podarunkowa, która oczyścicie nie przyszła na czas i anulowałam zakup. Dogadałam się z panią z infolini że zwrócą mi pieniądze. Jednego dnia dostałam zwrot a drugiego z powrotem pobrali mi te 100 zł i wysłali kartę. Stwierdziłam ze jak już ją mam to ją wykorzystam ale karta oczywiście nie działa. Wysłałam im potwierdzenie przelewu który mi pobrali a oni odrzucili moją reklamacje i napisali ze u nich nic nie pobrali. ŻAŁOSNE
Zadowolony
Dziekuje za super obsługę przez infolinie. Pani po drugiej stronie słuchawki wytłumaczyła w czym problem. Najważniejsze jednak jest to, że ta sama Pani „sprowadziła” dla mnie buty których już w PL nie było z Belgii… Jestem mega zadowolony. Ze sklepem internetowym żadnych problemów jeśli chodzi o zwroty, wymianę. Pozdrawiam Panią która spełniła moje marzenie z lat 90, szczęśliwy posiadacz UPTEMPO 96
Nie polecam!!@ Straciłem kilka godzin…
Nie polecam!!@ Straciłem kilka godzin na zakupy, których nie udało się zrealizować. Nie działają płatności ani Paypal ani karta, ciągle jakiś błąd. Próby z kilku urządzeń i kont. Nic nie działa.
Nie wysylaja zamówienia
Buty mialy zostac wysłane w ciagu 2-3 dni roboczych. Minelo 7 i nadal nie zostaly wysłane! Na wiadomosci chamsko odpowiadają ze prosimy o bycie cierpliwym, to chyba jakiś żart.
Reklamacja
Reklamację butów rozpatrzyli pozytywnie w grudniu,a mamy już luty i zwrotu kasy nie ma. Co dzwonię na info, ,musi pani czekać dziewięć dni ponieważ pieniądze zostały wysłane,,albo chcą wydruk z konta, i tak w kółko. Żenada.