Buty Nike Jordan4 po nie całym roku wytarte pięty i dziury. generalnie za taką cenę oczekuje się lepszych materiałów. Reklamacja odrzucona bo nieprawidłowe użytkowanie czyli najlepiej nie chodzić w ni... Zobacz więcej
Nie sądziłam, że Nike robi takie badziewia. Buty po 3 miesiącach normalnego użytkowania nie nadają się do użytku. Wytarł się materiał wewnątrz na piętach i buty kaleczą nogi. Buty były użytkowane i śc... Zobacz więcej
Zamówiłem buty w ich sklepie, normalnie były dostępne. Zamówienie potwierdzone, mają przyjść w poniedziałek. Zmartwiłem się, bo nie otrzymałem nic od kuriera, żadnego maila. Skontaktowałem się więc na... Zobacz więcej
Kontakt na czacie totalna chamówa... olewka klienta . Buty za 750zl niecaly rok rozlecialy sie a nike umywa rece.. nie wiem skad biora ludzi do obslugi czatu bo nie bylo to AI. Cham i prostak po drug... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, Stany Zjednoczone
- 86406388
- www.nike.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Tragedia.Zamówiłam buty dla córki.Pół…
Tragedia.Zamówiłam buty dla córki.Pół dnia mieliło zamówienie.Klikałam kilka razy,w końcu jakoś poszło,pobrali pieniądze z konta.Czekam na wysyłkę od kilku dni i sprawdzam dziś a tu zamówienie ktoś anulował.Porażka jutro muszę dzwonić, bo niewiem w końcu czy poszło czy nie i ile będę czekała na zwrot pieniędzy.Z tak beznadziejną stroną dawno nie miałam do czynienia.
Dramat
Dramat. Wysłałem dwa zwroty (bluzę i joggery) i wszystko było by dobrze do momentu gdzie bluza zaginęła u nich na magazynie . Dzwoniąc do nich i informując że dostałem tylko zwrot pieniędzy za joggery pan mówi że oni dostali tylko joggery ale w każdym najgorszym wypadku było to pakowane w jedną paczkę więc jak mogli dostać tylko jedną część kompletu . Do dziś dnia nie potrafią wyjaśnić tej sytuacji.. Nie polecam!!
Jakość produktów
Do tej pory wszystkie buty które od nich kupiłem były w porządku, od kilku zamówień jakość produktów oferowanych przez Nike spadła. Ostatnie kilka par butów rozkleja się po kilku miesiącach.
Obsluga klienta w sklepie online…
Obsluga klienta w sklepie online dramat, reklamacja butow ktore rozpadly sie po 6msc przebiegla w miare sprawnie, ale zwrot srodkow od ponad miesiaca nie moge sie doprosic. Pani na infolinii oburzona ze wogole zawracam glowe i powtarza w kolko regulki, nie sluchajac co sie mowi
Nike- jako firma globalna powinna ostro…
Nike- jako firma globalna powinna ostro zająć się sklepem internetowym w PL. Zamówiłam 2 koszulki plus buty = jakieś 1200,00 zł . Niestety zakup był nieudany w i w tym samym dniu został nadany zwrot przez przewoźnika DHL.
Otrzymałem informację że paczka dotarła Ale……!!!!! Tylko z dwoma koszulkami - butów brak. Więc zadzwoniłam pod numerem telefonu podany na stronie i konsultantka z wielkimi pretensjami oraz oburzeniem odnośnie tej sytuacji odpowiedziała że nie pomoże i mam sama sobie poradzić. Więc też tak zrobiłam….. pojechałam do punktu nadania paczki - kasjerka pokazała mi nagranie że paczka wyszła w całości. W DHL potwierdzono że paczka ważyła 9kg i z taką wagą wyjechała z punktu. Mam potwierdzenie kto ją odebrał….. i teraz tak ! Sklep nie poczuwa się do odpowiedzialności jakiejkolwiek w tym temacie. Więc będę pisać nadal odwołania plus zgłosiłam sprawę do rzecznika praw konsumenta i zastanawiam się jeszcze nad policją.
Powiem tylko tyle że w tym wypadku już nie chodzi o pieniądze, lecz o to że tak wielka korporacja potrafi w tak nieelegancki sposób potraktować klienta.
Odradzam, odradzam …..
Tragedia znikły 3 voucher po 100zl…
Tragedia znikły 3 voucher po 100zl drugi raz nie kupiłem sobie butów bo ktoś lub coś sobie wzięło moje voucher i w sumie to nikt nic nie wie i wysyłają do kolejnych działów dla mnie żenada
Bardzo źle
Bardzo źle. Odesłałem 3 rzeczy z zamówienia, a dostałem zwrot tylko za 2. Nike ukradł mi 199zł. To jest kpina. Chyba problem z podwykonawcami, bo zamowienie przyszło z zagranicy, a zwrot paczkomatem trafił do jakiegos oszusta w Polsce.
Kłopoty z dostawą
Firma Nike ma wielki problem z przewoźnikami,czy jak zwał z firmami kurierskimi.Zamówiłam u nich spodenki dla syna.Od paru dni wyskakiwała informacja na meilu i SMS , że przesyłka będzie dostarczona 29.05.2024roku między 14.20-16.20 lub do końca dnia,czyli w ich mniemaniu do 19.00.Napomnknę,że w tym wypadku chodzi o firmę szanowną UPS, która,nie podaje numerów do kurierów.Czekałam cały dzień na pana jaśnie możnego kuriera ale się nie doczekałam poczym monitoring przesyłki pokazuje mi ,że mnie nie zastano.Oczywiście nikt nie dzwonił.Ręce opadają
Najgorszy sklep internetowy nike
Najgorszy sklep internetowy nike. com. Będę kasował konto. Żeby kupić buty do piłki nożnej walkę stoczyłem tygodniową i tak nie udało się ich kupić. Omijać ich z daleka
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem.
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem.
Czekam na zwrot już miesiąc. Dzisiaj kontaktuję się z czatem i infolinią, a oni nic na ten temat nie wiedzą. Musiałem dołączyć plik ze zwrotem i odbiorem przez nich zwrócony towar. Tragedia. Trzeba samemu upominać się o zwrot, a mają na to 14 dni. Żenada. Nie polecam
Najgorsza strona sklepu internetowego…
Najgorsza strona sklepu internetowego jaką w życiu widziałem. Zwykłe zamówienie przerasta ich możliwości i sugerują masę dziwnych obejść, które finalnie nie działają. Na końcu sugerują kupić jako gość bez rabatów. Duża firma, a rozwiązania jakby raczkowali.
Fatalna obsługa
Dla Nike przeprocesowanie zamówienia jest dość trudną sprawą. Strona internetowa nie działa poprawnie, próba zamówienia kończy się błędem, wielokrotnie, na kilku przeglądarkach. Dzwonię na infolinię, konsultant mówi, że to standard, nawet zna kod błędu, radzi, że jak chcę złożyć zamówienie, to muszę zainstalować aplikację. W aplikacji nie ma możliwości wyboru dostawy, jest tylko kurier, jedna data. Akurat tak się złożyło, że mi się trafiła sobota. Kurier przyszedł z paczką w sobotę o 8 rano. Widocznie nikt w Nike nie wpadł na pomysł, że sobota to nie jest dzień pracujący i nie określił firmie kurierskiej odpowiednich godzin dostawy. W podsumowaniu, ten sklep jest radziecki, wszystko działa do góry nogami, absurd goni absurd.
Najgorszy sklep internetowy w historii…
Najgorszy sklep internetowy w historii moich zakupów, po wielu godzinach prób i kontaktów z obsługą klienta i wypróbowaniu różnych opcji nie udało mi się sfinalizować zamówienia.
Tak tragicznej strony internetowej to…
Tak tragicznej strony internetowej to ja jeszcze nigdy nie widziałam. Najpierw mocowanie się z wpisaniem danych, bo strona nie przyjmuje polskich znaków a moje personalia je zawierają. Później męczenie się z podaniem poprawnego adresu bo przecież nie da się wpisać "/", więc jakim sposobem mam podać numer mieszkania? By ostatecznie przy znalezieniu dogodnego punktu odbioru (co nie było też intuicyjne, gdyż po wpisaniu poprawnego kodu pocztowego wyskakiwały randomowe miejscowości) dowiedzieć się że są tylko 3 opcje płatności, które osobiście mi nie odpowiadają. Dziękuje, kurtyna.
Ogólnie buty Nike to totalna porażka
Ogólnie buty Nike to totalna porażka, to tak bardzo delikatnie mówiąc, kupiłem buty za 400 zł. i po pół roku się rozlecialy, dałem do reklamacji i nie uznali, bo nie właściwie konserwowalem! To jest żart firma Nike spadła na psy albo niżej, dno!!!
Omijaj nike szerokim łukiem
Strona nike.com to kompletne dziadostwo proponują szybszą wysyłkę za dopłatą, a rzecz przychodzi 3 dni po terminie. Radzę nie zamawiać przez tę stronę nic
Zamówinie anulowane
Najgorszy sklep w internecie
Najgorszy sklep w internecie. Notorycznie anuluje transakcje i blokuje pieniądze. Skandal że w dzisiejszych czasach dzieją się takie rzeczy.
Najgorsza strona w internecie
Najgorsza strona w internecie, 3 opcje zapłaty karta paypal lub google. Karta nie przechodzi bo nie pomimo ustawienia limitow.Google pay na telefonie tez nie dziala. Wylaczanie adblocka guzik daje. Nigdy wiecej juz nic nie kupie z nike, nie chca pieniedzy to ich nie dostana. Jordan mial racje ze nie chce ratowac tego Woke crapu. Najgorszy syf jaki widzialem.