Neurologpraksisfrederiksberg Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Dette er en advarsel

Dette er en advarsel. Opsøg aldrig neurolog Stephen W. Pedersen. Mage til u empatisk og uengageret læge og person har jeg aldrig mødt. Trods han kendte min historik, 2 strokes, den sidste 3 år tilbage, spurgte aldrig, hvordan er det gået (det må dog have faglig interesse, skulle man tro.Jeg har balanceproblemer og store gener i mine ører, men måtte presse ham til at sige,a t der kunne være en sammenhæng. Han virker fuldkommen ligeglad med sine patienter, hvilket jeg har hørt fra flere sider, han ser d årligt på en, tror det hele dækker over hans uvidenhed, og at han bare skal have tiden tl at gå til pensionsalderen, han er 68. Men han ynder skam at sætte en skræk i sine patienter, hvad det så skal bruges til. 4 måneders ventetid og på hvad? Man går derfra fuldkommen tomhændet og ked af det efter et kvarter i selskab med denne mand Gør Jer selv en tjeneste. Gå langt udenom ham. Mit besøg fandt sted 6. August 2024.

6 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Stor kompetence

SWP er en overordentlig kompetent neurolog med et imponerende bagkatalog af stillinger inden for det offentlige. Med den kompetence følger, at han forholder sig til problemstillinger inden for eget speciale og sender andre videre. Du har sikkert kun et kvarter, men det er med en af de bedste. Lyt.

9 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg vil fraråde at man kommer hos…

Jeg vil fraråde at man kommer hos Neurolog Stephen Wørlich Pedersen. Han er ikke fagligt kompetent, og er ikke en troværdigt læge.
Det kunne være en god ide, at man beder om kopi journal notat på stedet efter besøget, inden man forlader klinikken.Det kunne være også en god ide, at se om han har været ind og slå op på andet sundhedsoplysninger på sundhed.dk end der er relevant.

Jeg har selv været hos ham i 2021 og jeg havde en anden person med, som har sundhedsfaglig baggrund.
Jeg fik ikke udført konsultationen hos Neurolog Stephen Wørlich Pedersen af flere årsager. Derfor sluttede konsultationen der, jeg fik afsluttende journal notat på stedet, efter anmodning, fordi det vi oplevede derinde var ikke til at forstå. Jeg har også selv en sundhedsfaglig baggrund .

Et halv år senere opdager jeg tilfældigt at han har oprettet nyt journal på mig efter mit besøg hos ham, i mit fravær, efter jeg er afsluttet og han har i øvrigt skrevet stik modsatte af, hvad han har oplyst og skrevet i mit jr ved besøget. Derfor mener jeg at Neurolog Stephen Wørlich Pedersen er heller ikke en troværdigt læge.

Det er godt, at vi patienter kan lave anmelder, forhåbentligt vil Styrelsen for Patientsikkerhed på et tidpunkt se næremere på alle de negative anmeldelser og vil undersøge sagen.

13 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg er aldrig kommet på klinikken

Jeg er aldrig kommet på klinikken, da jeg var nødt til at aflyse min tid dagen før. Jeg er dog alligevel blevet opkrævet udeblivelsesgebyr, da jeg oplyste forkert tidspunkt for min tid. Det lod til at være to forskellige usympatiske sekretærer, der blot var interesserede i at tjene penge til klinikken og ikke betjene patienter.

15 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg er aldrig kommet til klinikken

Jeg er aldrig kommet til klinikken, da de ikke tager telefonen.
Klinikken er så usympatisk, at de sætter en i kø, og så er man bare nr. 1 i køen i meget lang tid af gangen. I dag har jeg været nr. 1 i køen ad to omgange. Den første omgang var jeg nr. 1 i 24 minutter og i anden omgang var jeg nr. 1 i 18 minutter inden jeg opgav.
Samtidigt har de den frækhed hele tiden at sige under ventetiden, at "dit opkald er meget vigtigt for os". Virkelig ringe service. Tør slet ikke tænke på, hvor ringe neurologen må være, når han ikke en gang kan finde ud af at betjene telefonsystemet.

15 marca 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej