Snart en månads väntetid och fortfarande inte fått mina saker! Skickat mail och inte fått svar. Jag ringer men ingen som svarar.. riktigt dåligt!!
Det er 10 dager siden jeg bestilte en vare fra Nettomedical, men varen er ikke mottatt og de har ikke kontaktet meg. Leveringstid var satt til 1-3 virkedager, så dette er definitivt dårlig service. Je... Zobacz więcej
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Nettomedical . Ringede først og spurgte om produktet og fik en god beskrivelse af dette produkt, bestilte det straks over nettet og næste dag var det allerede a... Zobacz więcej
Bestilte en torsdag (helligdag) og modtog den tirsdag, og min dejlige tæve fødte onsdag, så hurtigt afsendt fra dem, og modtaget på 3 hverdag efter bestilling. Det bliver sq ikke bedre.. Samtidig... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Åbningstider Mandag til fredag 9.00 - 15.00 Week-end lukket
Lille Lyngbyvej 8 C, 3320, Skævinge
- info@nettomedical.dk
- www.nettomedical.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Nettomedical.dk
Et dejligt sted at handle ,
hvilket jeg vil gøre igen når
jeg får brug for det,ikke nok
med at det er et godt sted at
handle så kommer den bestilte
vare hurtigt til hjem adressen.
en tilfreds kunde
Trunte Larsen.
Præcist
Bestilt vare kom hurtigt i robust indpakning. Prisen var konkurrencedygtig
godt produkt. super hurtig forsendelse
Dette kan virkeligt anbefales.
Produktet er rigtig godt og kom allerede efter 2 dage.
Super service ,og hurtig levering
Bestilte sent aften og modtog 2 dage senere
Der gik kun halvandet døgn fra ordren var lagt, til den lå til afhentning på posthuset. Yderst tilfredsstillende handel.
Fuldt ud tilfreds!
Der er ikke en finger at sætte, hurtig levering og god kvalitet :-)
Ingen problemer. Hurtig levering og det hele var på lager.
Mail om at varen er afsendt - 10 minutter efter ordre...
Det må være det hurtigste jeg til dato har oplevet.
Så vidt en meget tilfreds kunde, så håber jeg ikke PostDanmark forsinker leverancen. Jeg er til gengæld meget mere tryg ved PostDanmark end GLS, DAO og andre pakkefirmaer som konsekvent kun leverer når folk er på arbejde.
Anyways: Meget tilfreds
Hurtig og korrekt levering
Handlede for første gang ved firmaet.
Fik hurtigt min pakke og der ar ingen fejl i leverancen.
Priserne på hjemmesiden er absolut konkurrencedygtige.
Det er med garanti ikke sidste gang jeg bestiller derfra.
Lyn hurtig levering
Fremragende! Kom allerede dagen efter bestilling. Handler gerne hos jer igen 👍🏻
Godt tilfreds
Vi var fuld ud tilfreds med Nettomedical. Firmaet kan jo ikke gøre for at Post Nord tager tid med leveringen.
Fik nøjagtigt hvad jeg skulle have og til tiden.
Fik nøjagtigt hvad jeg skulle have og til tiden. Ingen problemer.
Super god og hurtig
Bestilte tirsdag aften og onsdag formiddag blev det leveret. Super hurtigt😉
Personlig betjening
Firmaet var let at finde på nettet, nemt at bestille og hurtig levering selvom PostNord havde ødelagt den ene af stokkene reagerede firmaet hurtigt og hjalp mig igennem processen og sendte en ny straks derefter.