Netgiraffen får fem flotte stjerner herfra for sin hurtige og professionelle behandling af min ordre! I forhold til andre anmeldelser, mener jeg, at det er op til køberen selv at finde ud af o... Zobacz więcej
Vi bestilte et løbehjul om aftenen d. 3 januar. Den næste dag fik vi besked fra Post Danmark, at pakken var afsendt og ville blive leveret mandag d. 7. januar. Levering skete først idag d. 8, men for... Zobacz więcej
Handlede for første gang i sidste uge med NetGiraffen, da de havde nogle DVD film, som jeg længe har søgt efter. Jeg havde aldrig hørt om dem, og det var de mange, og generelle gode anmeldelser der... Zobacz więcej
Jeg havde travet indre København tyndt efter et spil til min niece. Udsolgt alle steder. Også på de mest kendte legetøjs hjemmesider var der udsolgt. Til min store glæde fandt jeg spillet hos netgi... Zobacz więcej
O NetGiraffen Legetøj
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Holmensvej 25, 3600, Frederikssund
- salg@netgiraffen.dk
- www.netgiraffen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
fuld ud tilfreds med levering og service
Det er 1. gang jeg handler med NetGiraffen Legetøj. Og jeg fuldt ud tilfreds med service og levering.
Hurtig forsendelse, alt ok
Ikke noget at sætte på indkøbet, andet end at den ene clips/strip manglede som holder legetøjs geværet fast på pakken/bagbeklædningen,
Men en mindre detalje, der trods alt ikke ødelægger en helhedsoplevelsen. Hurtig forsendelse og ok priser
stor lykke
Min datter bestilte noget for sine lommepenge .. hurtig nok levering til at en 4 årig faktisk kunne holde til det :)
Fin og hurtig handel
Kvik Service
Ved køb af dukkehoved, Prinsesse Coralie, som både kan sminkes og redes i flere fine frisurer, den helt rigtige gave til vores egen lille prinsesse fik jeg kvik og reel service, og pakken kom prompte 2 dage senere. Super!
Gik som smurt
Jeg fik hvad jeg bestilte og der var hurtig levering - skønt.
Super Service
Bestilte mine varer torsdag - de kom som planlagt mandag.
Ingen problemer - og varerne var pakket forsvarligt ind.
Hurtigt og nemt
Bestilte et legetøjsgevær til sønnen søndag aften og det ankom tirsdag med GLS som lovet. Super informationsniveau fra bestilling til levering. Alt kørte 100% som man kunne ønske. Det er der andre netbutikker der kunne lære af.
Meget hurtig levering, gode varer.
Det var en god oplevelse at handle hos netgiraffen.dk. Produktet var som beskrevet, og varene kom meget hurtig. Jeg vil varmt anbefale netgiraffen.dk
Super hurtig behandling og levering
Meget nem at handle hos. Ordren behandles med det samme og levering sker inden for få dage.
Perfekt service
Hurtig levering og billig priser! Vil helt sikkert handle der igen.
Hurtig levering - ikke gennemtænkt indpakning
Vi havde bestilt nogle julegaver til ungerne, og de kom hurtigt frem, så vi havde dem inden jul. Uheldigvis lå varerne løst i en kasse, hvilket havde medført af det ene gevær var knækket da vi tog det op af kassen. Det kunne løses med lidt gaffatape, men stadig ærgerligt, når det nu er en julegave.
Bare tip-top
Jeg bestilte en vare og fik med det samme en ordrebekræftelse. Varen blev leveret i løbet af ganske få dage og svarede til forventningerne.
Hurtigt, nemt
De leverede i ugen op til julen, uden problemer. Hurtigt, nemt og billigt.