Stutteri Valeur giver 5 stjerner.
Net-hesten.dk er en fremragende side, sagt lige ud! Man får lidt en fornemmelse af hvordan det foregår på et stutteri, og hvordan man holder det kørende med wkr.*, bare uden at gøre alt det hårde arbejde!
Må du ikke få egen hest? Så er net-hesten LIGE siden for dig! Der findes utallige smukke virtuelle heste. Måske din drømmehest? Den der venter på dig?
Søger du nye venner? Så er net-hesten OGSÅ noget for dig! Folk på net-hesten er selvfølgeligt typisk hesteglade, ja, men der findes alle mulige typer mennesker derinde! Og i forummet, Hyggesnak(hvor der er enormt hyggeligt, ja!), kan vi snakke stortset om alt mellem himmel og jord, og også det udenfor dét. Og der er ALTID hjælp at søge, om det så har med heste, venner, kærlighed eller noget helt andet at gøre. Altid en hjælpende hånd.
Som nybegynder bliver man også taget enormt godt imod, og som sagt, er der også her, altid en hjælpende hånd. Om det så er fordi man er i pengemangel, eller ikke rigtigt forstår hvordan og hvorledes, er forummet en stor hjælp, så man kan komme rigtig, rigtig godt igang.
Jeg vil foreslå alle hesteglade at prøve at oprette et stutteri(blive medlem af siden), for det er virkeligt godt! Og hvis man ikke bryder sig om det(selvom jeg ikke tror der er ret mange der ikke bryder sig om N-H), så kan man bare lade det stå, og når det har stået i 90 dage og der ikke er blevet logget ind, slettes det automatisk.
- Stutteri Valeur
Laura H. Simonsen