Neovitanna Hudpleje Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg er fast kunde hos Anna og kommet hos hende gennem mange år . Det er altid dejligt at blive forkælet Af Anna . Hun er altid sød venlig og omsorgsfuld Kosmetilog Er super dygtig og top professione... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Anna hos Neovitanna. Fra det øjeblik jeg kom ind, var Anna utrolig sød, imødekommende og professionel. Jeg er højgravid, og hun sørgede for, at jeg sad så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Igen i dag har jeg haft en rigtig god oplevelse hos Neovitannas Anna Keller. Da jeg skal til fotografen med min kæreste om et par dage, ville jeg gerne have en dybderens. Da Anna vidste, at min... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så afgjort den bedste kosmetolog jeg har besøgt. Fra nu af hedder Anna, ‘magic fingers’ 🎊😉. Jeg fik en grundig ansigts behandling og den lækreste ansigts massage, så dejlig kyndig og rolig. Man fø... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

47 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Neovitanna hudpleje har den BEDSTE kosmetolog

Anna ved Neovitanna hudpleje er den BEDSTE kosmetolog jeg kender!!!
Hun er så dygtig til at lave mine øjenbryn, farve dem, mv. Ingen andre har nogen sinde lavet dem så flotte, som Anna gør.
Derudover er Anna den sødeste, varmeste, imødekommende og yderst profesionelle kosmetolog jeg nogensinde har mødt.
Neovitanna hudpleje er den lækreste klinik og man føler sig virkelig velkommen og tryg, fra det øjeblik man træder ind i klinikken.
Anna gør altid lige det ekstra for at hendes kunder føler sig særlige og hun har virkelig “reddet” mig, både da mit fly var 3 timer forsinket (der ventede hun på mig - selv om det var uden for hendes åbningstid) og da jeg havde glemt at bestille tid hos hende, lige inden en stor konfirmation. Anna tryllede og fandt en tid til mig, selv om hendes kalender var fuld booket. Derudover oplever jeg ikke, at Anna prøver at sælge mig alt muligt, som jeg tidligere har oplevet mange andre kosmetologer gør - det betyder rigtig meget for mig. Hos Neovitanna hudpleje er behandlingerne i fokus, og hvis du selv er interesser i produkterne, så har hun dem og er rigtig god til at vejlede dig - men hun presser dig ikke og prøver ikke at sælge dig noget.
Jeg giver Neovitanna hudpleje mine BEDSTE anbefalinger!!!!
Mine behandlinger ved Neovitanna hudpleje, er den bedste luksus jeg forkæler mig selv med. Selv min mand er glad for hans behandlinger, han har fået ved Neovitanna hudpleje.

Skal du forkæle dig selv eller en du holder af, så book en tid hos Neovitanna hudpleje hos Anna - det vil du ikke fortryde!!!!

6 grudnia 2023
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Netop hjemkommet fra den dejligste…

Netop hjemkommet fra den dejligste ansigtsbehandling hos Anne, som var sød og fortalte, hvad hun gjorde og hvorfor. Man kommer helt ned i gear ved bare at træde ind i hendes dejlige klinik. Glæder mig allerede til næste gang 😁❤️

9 sierpnia 2023
Opinia niezależna

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej