Klasse service - klasse oplevelse og så meget klasse jeg gider bedømme, hvilket er en klasse for sig. Købt Florida Air 6 telt plus andet. Alt spiller. Alt blev leveret meget hurtigt. Kan kun N... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte nyt telt på nettet - kunne hente det et par dage senere. Ved afhentning hjalp en meget flink medarbejder mig ud i bilen med mit 20 kg + telt. Teltet er nu prøvet af og det virker.👍🙏😉
Bestilte et par Salomon Techamphibian 3 sandal-sko lørdag aften.Ingen problem fik dem leveret tirsdag. Varen var som forventet ved levering. Dog var der ingen besked på, at varen var afsendt... Zobacz więcej
Hvis man dog bare kunne give flere stjerner end 5. Jeg har købt meget på nettet gennem tiden og aldrig har jeg oplevet så god kundeservice som hos Naturligvis. Der var produktionsfejl på et par sko,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Naturligvis, som tidligere hed Forst og Jagthuset er specialbutik med alt udstyr til en aktiv fritid i naturen, hvad enten det er på camping, telttur, ski-, vandre- eller trekkingtur. Vi har alt i telte, rygsække, tøj, fodtøj og udstyr.
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- www.naturligvis.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kundetilfredshed i top
Naturligvis kan varmt anbefales. Vi var uheldige at få et defekt telt men det rettede naturligvis op på med det samme og vi kan ikke forlange bedre service. Hurtig svar og god kunde behandling. TAK
Fabelagtig service og betjening
Jeg var inde med min kone og købe et Easy Camp Spirit 300 telt i jeres butik den 11. maj, og ville blot orientere om at den service vi modtog var den bedste vi har oplevet indenfor jeres branche.
Ikke alene var der en god stemning og en behagelig atmosfære omkring salget, der var også reelle råd og god vejledning omkring vedligehold, behov for ekstraudstyr mv.
Teltet blev testet i weekenden, og har overrasket os positivt da kvaliteten overstiger prisen betragteligt.
Eftersom det oftere er negative tanker der leder til handling ift. feedback ville vi blot komme med denne positive oplevelse, både med hensyn til jeres personale og udvalg, men også selve produktet.
Alt for godt gemt på nettet, men kører som det skal
Alt kører som det skal og der lå endda returseddel i kassen til eventuelle fejlkøb.
Kan kun anbefales herfra.
god netside
gode tilbud ind i mellem. Er varen ikke på lager alligevel får man besked hurtigt og anden løsning tilbydes. Har kun været tilfreds med handlen.
Hurtig levering til den rigtige pris
Varer af fin kvalitet, og problemfrit ordreforløb og levering.
Lynhurtig levering, god pris
Jeg bestilte et telt til en rigtig god pris, og fik det allerede i hånden dagen efter. En meget positivt oplevelse. Jeg savner dog lagerstatus på siden, men ellers har jeg intet at påpege.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.