Naturlaboratoriet Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Napisane przez firmę

Natur, udeliv og science til børn og unge.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

16 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice ved reklamation +

Min datter havde fået et sommerfuglenet af min mor fra Naturlaboratoriet, der efter kort tids brug knækkede - en skæv boring fra produktionen gjorde det svagt. Én mail (hvor jeg grundigt forklarede problemet) og de sendte med det samme en ny pakke til min datter. De leverede mere, end de havde behøvet, og de var så søde og hurtige! Det var endda uden irritation over, at jeg bad om at få ændret forsendelsesadressen direkte til os. Det ankom tilmed hurtigt. Tak <3

11 lipca 2026
Oceniono na 3 z 5

Ikke så hurtig levering som de lover…

Bestilte et kamera til fuglehus ( var på lager) fredag formiddag, da de på deres hjemmeside skriver afsendelse samme dag ved bestilling inden kl.15.00. Netop derfor bestilte jeg her, men kan se på PostNord appen de stadig afventer pakken i dag mandag. Øv, skulle have haft brugt det i weekenden…

6 marca 2026
Logo Naturlaboratoriet

Odpowiedź od Naturlaboratoriet

Hej Helene

Beklager din uheldige oplevelse med Naturlaboratoriet. Vi har udliciteret vores lager til anden aktør, og her har man desværre tilsyneladende ikke været så hurtig som aftalt. Det vil vi selvfølgelig følge op på. Uanset hvad er det vores ansvar.

Skriv eller ring endelig til os, hvis varen mod forventning ikke når frem i dag. Så følger vi straks op med vores samarbejdspartner.

Mvh. Pelle/ Naturlaboratoriet.dk

Oceniono na 1 z 5

Jeg modtager aldrig noget

Jeg bestiller to x waders, som jeg aldrig modtager ordrebekræftelse på. Jeg ringer til firmaet bag og de vil vende tilbage, hvilket de aldrig gør. Jeg har sendt flere mails uden svar. Jeg modtager så endelig denne mail efter måneder:
"Beklager den manglende respons! Vi er i fuld gang med at flytte vores webshop til en ny platform, og det tager desværre en del tid. Lige nu kan vi derfor hverken sælge eller modtage varer i shoppen.
Hvis du kan finde varerne et andet sted, vil det næsten være at foretrække. Ellers håber vi at være oppe at køre igen inden for en uges tid."

Det er nu 10 dage siden og jeg har fortsat intet hørt eller modtaget. Jeg har bestilt waders andet sted.

14 listopada 2025
Oceniono na 2 z 5

Jeg ville gerne have givet 1 stjerne

Jeg ville gerne have givet 1 stjerne. Jeg bestiller 2 waders og i flere dage sker der ikke noget. Efter 8 dage ringer jeg, for at spørge hvad der lige sker. Endnu 2 dage går der inden der bliver ringet og forklaret at produkterne ikke kan leveres pga. Fejl på dem. Hvilket er okay. Men der skal ikke gå så længe og jeg skal kontaktes med det samme. Så man kan nå at bestille andetsteds.
Derudover ingen undskyldning

9 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Er der nogen?!

28/4-25 henvendte jeg mig omkring et produkt der stod som værende på fjernlager med levering "ca. 2 uger".
Jeg kontaktede dem ovennævnte dato pr. mail for at hører nærmere om datoen.
Ingen svar, skriver til dem igen 1/5-25 og stadig ingen respons.
Har tjekket min spammail, de har IKKE svaret, og det er trods alt længe siden nu, så lang responstid burde der IKKE være! ellers skal det stå oplyst et sted at man er over 14 dage om at svare på en mail.

Jeg har købt produktet andetsteds, men vil ikke anbefale andre at handle her, når de ikke engang kan besvare en mail, eller opdatere deres egen hjemmeside, så ville jeg ikke være tryg!

28 kwietnia 2025
Logo Naturlaboratoriet

Odpowiedź od Naturlaboratoriet

Hej igen,
Du har som bekendt allerede modtaget et personligt svar på mail, men for god ordens skyld får du (og eventuelle medlæsere) også svaret her.

Vedrørende din anke om lang svartid på mail:
Som nævnt er vi i dialog med producenten af den ønskede vare, og derfor valgte vi at afvente med at give en endelig melding, indtil aftalen var på plads. Det burde vi naturligvis have informeret dig om fra starten. I stedet resulterede det desværre i en unødigt lang svartid i dette tilfælde – og det beklager vi meget.

Fortsat god dag.
Pelle/ Naturlaboratoriet

Oceniono na 4 z 5

Hurtig ekspedition

Bestilte en Deuter bæltetaske i turkis til min datter i går eftermiddags. Den kunne hentes his GLS i dag. Dog var det en mørkeblå, der var dukket op, men det var min datter heldigvis ligeglad med.

19 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse!

Vi havde bestilt en rygsæk til vores dreng og da den så ikke var på lager fik jeg en mail om dette inden for samme dag.
Vi annullerede ordren over mail og fortalte at vi havde kig på en anden rygsæk, og om den var på lager, svaret vi fik var med adskillige links til hvilke rygsække de havde i den Model og farver på lager.
Super god og hurtig service.
Fed side for børn der gerne vil være ude og lege/lære

26 kwietnia 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej