Fantastisk Japan-rejse strikket sammen af Randi fra MyPlanet! En perfekt blanding af storby, kultur og natur, tilpasset vores egne ønsker og behov. Alt klappede – fra Shinkansen-billetter og guidede t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
MyPlanets rejsearrangør har igen lyttet og planlagt en fantastisk rejse for os - 4 ugers rundrejse i Canada (Nova Scotia, Prince Edward Island, Bannf, Jasper og plads til familiebesøg). Rejsearrangøre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Two weeks travel in Eastern Canada and a lifetime of memories made possible with MyPlanet. All my wishes for the trip was accommodated for and gave me the best opportunities to explore the country an... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Igen en skøn rejse. Vi har været i Los Angeles, New Zealand (Nordøen i autocamper) og Hawaii. Som altid med MyPlanet havde vi en skøn rejse, alt var som vi havde ønsket og alt klappede med biler og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk
Napisane przez firmę

Søren Frichs Vej 38K, 1., 8230, Aarhus, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Efter en kort snak med en tillidsvækkende repræsentant fik vi hurtigt et forslag til rejseplan med valgmuligheder. Vi fik tilpasset planen og god rådgivning og havde en fantastisk rejse til Japan. God sikkerhed med kontakt til en rådgiver under hele rejsen og en fin app der indeholdt rejseplan og forslag til udflugter og seværdigheder. Der var en enkel tur hvor planlægningen ikke var optimal og det tog vores rådgiver sig fint af.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Vi havde en super veltilrettelagt rejse til Japan, hvor vores fly rejser, hoteller og transport mellem destinationer var lavet af MyPlanet. Alt klappede til punkt og prikke.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Imødekommende, engageret og kompetent medarbejder med fokus på vores ønsker selv om der var store udfordringer med forsikringerne.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Gode til at lytte til ens ønsker og har styr på planlægningen

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Rikke tog sig god tid til at finde lige det vi havde ønsket os at se i Japan med vores barnebarn på 15 år
vi glæder os til at besøge landet i november 2024

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
15 fantastiske dage, fordelt med 2 overnatninger i Singapore, videre til Bali, hvor vi blev hentet i lufthavnen af vores fantastiske guide. Direkte til Munduk i nord Bali, med 3 nætter og mange gode oplevelser, herefter til Ubud 4 nætter, igen med spændende oplevelser bl.a. riverrafting👌🏽Sidste stop på vores fantastiske tur var på øen Nusa Lembongan på super hotel med 4 nætter. Her var vi på egen hånd og med de ture vi selv planlagde bl.a. snorkling med Mantras og havskilpadder. En super oplevelse godt planlagt i samarbejde med MyPlanet ud fra vores ønsker og behov og gode input fra rejsearrangøren.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Britta kontaktede mig med det samme med udkast til en rejseplan. Vi havde så gode muligheder for at se, hvad vi kunne få for pengene.
Andre bureauer nævnte blot, hvad prisen ca ville være

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Alt.kørte problemfrit. Det hele var super godt planlagt og vi kunne bare læne os tilbage og nyde ferien, for Myplanet havde styr på alt det praktiske.
Hotellerne var dejlige med flotte omgivelser, god mad og rene poolområder.
Vores lokale guide var yderst kompetent og serviceminded. Vi fik meget mere ud af vores rejse pga. ham. Han viste os både turistattraktioner, men også forskelligt lokalt mad og lokale steder.
Vores lokale rejsekonsulent, var opsøgende for at hjælpe os med alt - både stort og småt. Vi kunne f.eks ikke få online check-in til et indenrigsfly til at fungere, så checkede hun ind for os.
Vi bruger helt klart Myplanet til næste rejse igen.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
MyPlanet var en fremragende partner ved planlægning af vores rejse til Japan. Under rejser fik vi fantastisk support at MyPlanet Trip Coordinator. Vi var ikke alene selvom vi rejste uden guide. Det er et fantastisk koncept.
Vi rejste 12 dage gennem Japan uden et eneste problem.
MyPlanet for vores bedste anbefalinger

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
God service. Rikke Beckmann sørgede for, at vi fik skræddersyet en rejse til Maldiverne og Dubai. Hun lyttede til vores ønsker og skabte den bedste rejse for os med vores behov. Vi ser meget frem til oplevelsen.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
MyPlanet leverer en god og gedigen rejseoplevelse. Der er styr på detaljerne og hjælp på rejsen hvis der er brug for det. Vi var I gode hænder.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Vi har bestilt en rejse til Australien og det var en meget fin oplevelse. Vi oplevede stor lydhørhed omkring vores ønsker og rejseforslaget er tæt på spot on. Det skal dog siges at vi først skal på rejsen om et halvt år og det vil jo være den endelige prøve.

Super nærværende rådgivning
Spot-on på at ramme vores ønsker og indfri vores drømme på rejsen til New Zealand

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Vores rejse var tilrettelagt således at vi sov minimum 2 nætter på hvert hotel. Det gjorde det muligt for os at nyde både turen med de dygtige lokale guider (som vi havde helt for os selv) og egen tid til at gå på opdagelse og “indsnuse” stemningen i den pågældende by.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
En kompetent og imødekommende rejsekonsulent, som vi var på bølgelængde med fra starten. Nu glæder vi os bare til rejsen. Eneste grund til ikke at give 5 stjerner er prisen - det er blevet dyrt at rejse!

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Tak for en dejlig rejse til Australien, New Zealand og Japan. Alt var professionelt planlagt og udført. Vi nød turen og kan varmt anbefale rejsebureauet.

Odpowiedź od MyPlanet Rejser
Det har været fantastisk at rejse med MyPlanet. De har ydet en utrolig service og sikkerhed, der har gjort at vi har haft en skøn ferie og fået en masse uforglemmelige minder.