MyPlanet Rejser Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk Japan-rejse strikket sammen af Randi fra MyPlanet! En perfekt blanding af storby, kultur og natur, tilpasset vores egne ønsker og behov. Alt klappede – fra Shinkansen-billetter og guidede t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

MyPlanets rejsearrangør har igen lyttet og planlagt en fantastisk rejse for os - 4 ugers rundrejse i Canada (Nova Scotia, Prince Edward Island, Bannf, Jasper og plads til familiebesøg). Rejsearrangøre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Two weeks travel in Eastern Canada and a lifetime of memories made possible with MyPlanet. All my wishes for the trip was accommodated for and gave me the best opportunities to explore the country an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Igen en skøn rejse. Vi har været i Los Angeles, New Zealand (Nordøen i autocamper) og Hawaii. Som altid med MyPlanet havde vi en skøn rejse, alt var som vi havde ønsket og alt klappede med biler og... Zobacz więcej

1. Biuro podróży
  2. Agencja wycieczek kulturalnych
  3. Wypożyczalnia kamperów
  4. Wakacje na nartach
  5. Agencja turystyczna
  6. Organizator turystyki

Napisane przez firmę

Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk

Tag os med på råd

Napisane przez firmę

MyPlanet Rejser
MyPlanet er et af Skandinaviens ældste rejseselskaber og en førende specialist inden for rejser til alle verdens kontinenter. Siden 1963 har MyPlanet hjulpet mere end 100.000 rejsende med at opfylde deres rejsedrømme. 98% af vores gæster siger, at de gerne vil rejse med os igen. Sætter du pris på sikkerhed, kvalitet og en bekymringsfri rejse? Så skal du bestille din rejse hos os!
100% skræddersyede rejser
MyPlanet tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt tilrettelagte rejser med support hele vejen til mere end 40 forskellige lande. Vores rejseeksperter har mange års erfaring og kan derfor bidrage med det lille "ekstra" til din drømmerejse.
Personligt og engageret
Vi samarbejder tæt med vores partnere og flyselskaber på vores forskellige rejsemål. Vi rejser regelmæssigt til vores destinationer og besøger både de kendte områder og de mindre kendte unikke steder, som de færreste rejsende normalt kender til. Disse små perler vil vi naturligvis dele med dig!
Du er dækket af Lov om Pakkerejser
Når du køber en rejse hos MyPlanet med fly, transport og overnatning, så er du dækket af Lov om Pakkerejser.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

812 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

God rådgivning og rejseplan

Efter en kort snak med en tillidsvækkende repræsentant fik vi hurtigt et forslag til rejseplan med valgmuligheder. Vi fik tilpasset planen og god rådgivning og havde en fantastisk rejse til Japan. God sikkerhed med kontakt til en rådgiver under hele rejsen og en fin app der indeholdt rejseplan og forslag til udflugter og seværdigheder. Der var en enkel tur hvor planlægningen ikke var optimal og det tog vores rådgiver sig fint af.

16 sierpnia 2023

Kære Kasper,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en fantastisk rejse til Japan og har nydt godt af vores rådgivning og rejseplanlægning. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg med vores service og havde en god oplevelse med vores app.

Vi beklager, at der var steder, hvor planlægningen ikke var optimal, men vi er glade for at høre, at vores Trip Coordinator kunne løse situationen tilfredsstillende.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere fremragende service til vores gæster. Vi håber at kunne hjælpe dig med dine rejser i fremtiden også.

Rejse til japen

Vi havde en super veltilrettelagt rejse til Japan, hvor vores fly rejser, hoteller og transport mellem destinationer var lavet af MyPlanet. Alt klappede til punkt og prikke.

2 kwietnia 2024

Kære Conni,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at din rejse til Japan var veltilrettelagt.

Det er altid dejligt at høre, at alt klappede til punkt og prikke, og vi sætter pris på, at du deler din gode oplevelse med os. Hvis du nogensinde har planer om at rejse igen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne give dig endnu en uforglemmelig rejseoplevelse!

Imødekommende og kompetent

Imødekommende, engageret og kompetent medarbejder med fokus på vores ønsker selv om der var store udfordringer med forsikringerne.

26 kwietnia 2024

Odpowiedź od MyPlanet Rejser

Tak for din venlige feedback! Vi sætter stor pris på dine ord om vores medarbejderes imødekommenhed, engagement og kompetence.

Selvom der var udfordringer med forsikringerne, er vi glade for at høre, at vores medarbejder fokuserede på dine ønsker og sørgede for, at du fik den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at dine rejseoplevelser er så problemfri som muligt!

Oceniono na 5 z 5

Gode til at lytte til ens ønsker og har…

Gode til at lytte til ens ønsker og har styr på planlægningen

3 kwietnia 2024

Kære Tobias,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores planlægning.

Hvis du nogensinde har brug for at planlægge en anden rejse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu en skræddersyet rejseoplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Rikke tog sig god tid til at finde lige…

Rikke tog sig god tid til at finde lige det vi havde ønsket os at se i Japan med vores barnebarn på 15 år
vi glæder os til at besøge landet i november 2024

24 kwietnia 2024

Kære Jette,

Det lyder fantastisk, at Rikke kunne skræddersy jeres rejse til Japan præcis efter jeres ønsker. Vi forstår godt, at I ser frem til at besøge landet i november 2024.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med inden jeres rejse, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi ser frem til at være en del af jeres rejseoplevelse!

15 fantastiske dage i Singapore, Bali og Lembongan

15 fantastiske dage, fordelt med 2 overnatninger i Singapore, videre til Bali, hvor vi blev hentet i lufthavnen af vores fantastiske guide. Direkte til Munduk i nord Bali, med 3 nætter og mange gode oplevelser, herefter til Ubud 4 nætter, igen med spændende oplevelser bl.a. riverrafting👌🏽Sidste stop på vores fantastiske tur var på øen Nusa Lembongan på super hotel med 4 nætter. Her var vi på egen hånd og med de ture vi selv planlagde bl.a. snorkling med Mantras og havskilpadder. En super oplevelse godt planlagt i samarbejde med MyPlanet ud fra vores ønsker og behov og gode input fra rejsearrangøren.

30 marca 2024

Kære Torben,

Tusind tak for at dele din fantastiske rejseoplevelse med os! Vi er utroligt glade for at høre, at du nød hvert enkelt stop på din rejse gennem Singapore, Bali, og Nusa Lembongan. Det lyder som en drømmerejse med en skøn kombination af guidede eventyr og tid til at udforske på egen hånd.

Det er skønt at høre om dine eventyr som river rafting og snorkling med mantarokker og havskildpadder. Vi er stolte over, at vi kunne hjælpe med at planlægge og tilrettelægge en rejse, der passede perfekt til dine ønsker og behov.

Din feedback er uvurderlig for os, og vi ser frem til muligheden for at assistere dig igen med fremtidige rejseplaner. Tak for at du valgte MyPlanet!

Oceniono na 5 z 5

Britta kontaktede mig med det samme med…

Britta kontaktede mig med det samme med udkast til en rejseplan. Vi havde så gode muligheder for at se, hvad vi kunne få for pengene.
Andre bureauer nævnte blot, hvad prisen ca ville være

8 kwietnia 2024

Kære Kirsten,

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du værdsatte den hurtige og detaljerede service, Britta leverede med rejseplanen. Jeg sørger for at bringe dine rosende ord videre til Britta, dem bliver hun glad for.

Din tilbagemelding er meget værdsat, og den hjælper os med at fortsætte med at forbedre vores service. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig rejse!

Alt.fungerede perfekt

Alt.kørte problemfrit. Det hele var super godt planlagt og vi kunne bare læne os tilbage og nyde ferien, for Myplanet havde styr på alt det praktiske.
Hotellerne var dejlige med flotte omgivelser, god mad og rene poolområder.
Vores lokale guide var yderst kompetent og serviceminded. Vi fik meget mere ud af vores rejse pga. ham. Han viste os både turistattraktioner, men også forskelligt lokalt mad og lokale steder.
Vores lokale rejsekonsulent, var opsøgende for at hjælpe os med alt - både stort og småt. Vi kunne f.eks ikke få online check-in til et indenrigsfly til at fungere, så checkede hun ind for os.
Vi bruger helt klart Myplanet til næste rejse igen.

25 marca 2024

Kære Maj,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med os. Vi er begejstrede for at høre, at du nød hvert aspekt af din rejse, og at vores team kunne sørge for, at alt gik glat, så du kunne slappe af og nyde turen fuldt ud.

Din tilfredshed og den tillid, du viser os ved at vælge Myplanet for din næste rejse, er den største ros vi kan ønske os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at planlægge endnu en fantastisk rejse!

Mange tak igen.

Oceniono na 5 z 5

MyPlanet var en fremragende partner ved…

MyPlanet var en fremragende partner ved planlægning af vores rejse til Japan. Under rejser fik vi fantastisk support at MyPlanet Trip Coordinator. Vi var ikke alene selvom vi rejste uden guide. Det er et fantastisk koncept.

Vi rejste 12 dage gennem Japan uden et eneste problem.

MyPlanet for vores bedste anbefalinger

22 marca 2024

Kære Peter,

Tak for din venlige feedback! Det glæder os at høre, at din rejse til Japan var en succes, og at MyPlanet var en fremragende partner i planlægningen af rejsen.

Vi er glade for at høre, at vores Trip Coordinator ydede fantastisk support. Det er vores mål at sikre, at vores gæster føler sig trygge og velplejede under deres rejse, og det er fantastisk at høre, at I havde en problemfri oplevelse i løbet af jeres rejse gennem Japan.

Vi sætter stor pris på jeres anbefalinger og ser frem til at hjælpe jer med fremtidige rejseeventyr!

Oceniono na 5 z 5

God service. Rikke Beckmann sørgede for, at vi fik skræddersyet en rejse til Maldiverne og Dubai. Hun lyttede til vores ønsker og skabte den bedste rejse for os med vores behov. Vi ser meget frem til oplevelsen.

29 marca 2024

Kære Sabrina,

Tusind tak for din venlige besked! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hos os. Rikke Beckmann har været dedikeret til at skræddersy din rejse til Maldiverne og Dubai.

Vi er glade for at høre, at Rikke lyttede til jeres ønsker og formåede at skabe den bedste rejse, der passer til jeres behov.

Vi ser også meget frem til at høre om jeres oplevelser, når I vender tilbage.

Oceniono na 5 z 5

MyPlanet leverer en god og gedigen…

MyPlanet leverer en god og gedigen rejseoplevelse. Der er styr på detaljerne og hjælp på rejsen hvis der er brug for det. Vi var I gode hænder.

29 marca 2024

Kære Jørgen,

Tak for din positive feedback! Vi er meget glade for at høre, at du havde en skøn rejseoplevelse med MyPlanet. Det er vores vigtigste mål at sikre, at alle detaljer er på plads, og at vores gæster føler sig trygge under hele rejsen.

Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller planlægger fremtidige eventyr, er vi altid her for at hjælpe dig.

Ingenting at klage over

Ingenting at klage over, trygt og rart

27 marca 2024

Kære Anne-Grethe,

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at din oplevelse med MyPlanet var tryg og behagelig.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Fin rejsebestilling

Vi har bestilt en rejse til Australien og det var en meget fin oplevelse. Vi oplevede stor lydhørhed omkring vores ønsker og rejseforslaget er tæt på spot on. Det skal dog siges at vi først skal på rejsen om et halvt år og det vil jo være den endelige prøve.

19 marca 2024

Kære Michael,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din oplevelse med at bestille rejsen til Australien var fin, og at du oplevede lydhørhed omkring dine ønsker. Vi er sikre på, og vil gøre vores bedste til, at du får en fantastisk rejse, når den tid kommer.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål inden rejsen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super nærværende rådgivning

Super nærværende rådgivning
Spot-on på at ramme vores ønsker og indfri vores drømme på rejsen til New Zealand

Kære Sarah,

Tusind tak for dine venlige ord! Det glæder os virkelig at høre, at du var tilfreds med vores service og rådgivning. Det er vores mål at være nærværende og imødekomme vores gæsters ønsker, så det betyder meget for os at vide, at vi kunne hjælpe med at opfylde dine drømme på rejsen til New Zealand.

Tak fordi du valgte os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen på fremtidige eventyr!

Fantastisk service

Fantastisk service

Kære Anders,

Mange tak for din venlige tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at have kunnet opfylde dine forventninger.

Tak fordi du valgte os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen på en anden rejseoplevelse!

Oceniono na 4 z 5

KOMPETENT

KOMPETENT, Rikke Bækmann

Kære Gitte,

Mange tak for dine venlige ord! Det glæder os at høre, at du fandt vores rejsekonsulent, Rikke Beckmann, kompetent. Vi sætter stor pris på din feedback.

Det var vores fornøjelse at hjælpe dig med din rejse, og vi håber, at du havde en fantastisk oplevelse.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden!

God tid i hver by

Vores rejse var tilrettelagt således at vi sov minimum 2 nætter på hvert hotel. Det gjorde det muligt for os at nyde både turen med de dygtige lokale guider (som vi havde helt for os selv) og egen tid til at gå på opdagelse og “indsnuse” stemningen i den pågældende by.

7 marca 2024

Kære Thomas,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du nød din rejse, og at du følte at der var sat tid af til det der havde betydning for jer. Det er vigtigt for os, at vores gæster får en autentisk og berigende rejseoplevelse.

Tak for at du valgte at rejse med os, og vi håber at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 4 z 5

En kompetent og imødekommende…

En kompetent og imødekommende rejsekonsulent, som vi var på bølgelængde med fra starten. Nu glæder vi os bare til rejsen. Eneste grund til ikke at give 5 stjerner er prisen - det er blevet dyrt at rejse!

11 marca 2024

Kære Niels Jørgen,

Mange tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du fandt rejsekonsulenten kompetent og imødekommende, og at I var på samme bølgelængde fra starten. Vi sætter stor pris på den tillid, du har vist os.

Vi ser frem til at være en del af din rejseoplevelse og håber, at du får en uforglemmelig rejse!

Oceniono na 5 z 5

Tak for en dejlig rejse til Australien

Tak for en dejlig rejse til Australien, New Zealand og Japan. Alt var professionelt planlagt og udført. Vi nød turen og kan varmt anbefale rejsebureauet.

10 lutego 2024

Kære familien Thomsen,

Tusind tak for jeres venlige ord! Det glæder os meget at høre, at I nød jeres rejse til Australien, New Zealand og Japan. Det var en fornøjelse at have jer med, og vi sætter pris på jeres tillid til os.

Vi er glade for at høre, at I fandt alt professionelt planlagt og udført. Jeres anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen på en anden rejseoplevelse i fremtiden!

FANTASTISK

Det har været fantastisk at rejse med MyPlanet. De har ydet en utrolig service og sikkerhed, der har gjort at vi har haft en skøn ferie og fået en masse uforglemmelige minder.

18 lutego 2024

Kære Ditte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at din rejse med MyPlanet har været en positiv oplevelse. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores gæster får en uforglemmelig ferie fyldt med tryghed og gode minder, så det betyder meget for os at høre, at vores service og sikkerhed har bidraget til dette.

Vi værdsætter din tillid til os og takker for din anerkendelse af vores indsats. Det har været en fornøjelse at have dig som vores gæst, og vi ser frem til at byde dig velkommen på endnu en skøn rejse i fremtiden.

Maria, Guest Relations, MyPlanet Rejser

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej