Ik maak al ruim 15 jaar o.a. allerlei soorten en formaten fotoboeken via myphotofun.nl. Eén keer is er iets fout gegaan met het afdrukken, waarvoor ik excuses heb gekregen, een nieuw goed exempla... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle levering, leuke acties, handig programma, mail wordt vlot en correct beantwoord, ik voel me ‘klant is koning’. Prijs - kwaliteit verhouding is prima. Eventuele onvolkomenheden worden in overl... Zobacz więcej
Album Large Portrait besteld, heel mooi geworden. Foto-album samenstellen is prima. Vind de mogelijkheden om de foto's te bewerken iets te beperkt. Als je je foto's vantevoren helemaal tiptop maakt... Zobacz więcej
Alles in perfecte staat ontvangen. Prima kwaliteit. Wat mij betreft twee verbeterpunten: ik zag paginanummers in de bewerkschermen. Ik heb een index gemaakt voorin de boeken; zat helaas geen pa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Randstad 2202, 1316BX, ALMERE
- 0367115099
- support@myphotofun.nl
- www.myphotofun.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Wow, hoe doen ze dat?
Printen 75x100 op kanvas, zo scherp, dat je denkt aan bestanden van 34 miljoen pixels, terwijl het origineel toch echt niet verder komt dan 7. Oké, de kwaliteit van de opname is bepalend voor een scherp resultaat. Beetje applaus voor me zelf. Voor de rest: hulde aan het Photofun team
1 keer gekocht, maar zeker voor herhaling vatbaar
heb nog maar 1 keer besteld, maar wel met een hele mooie actie, 30 euro voor 96 pagina's. Het ziet er goed uit, snelle service en leuke actie!
Fantastisch!! Ook mijn 7e fotoboek ontvangen!
Alle jaren van mijn kinderen nog een boek gemaakt! De oudste is7 jaar en maak altijd 1 boek en bestel hem dan in3 voud, voor alle kids 1 boek! Wat zijn we er blij mee!
kwaliteit fotoboek
Ik heb onlangs bij MYPHOTOFUN een groot fotoboek laten maken met harde kaft .
Kwalitatief is er niets op aan te merken , goede afdruk van de fotos .
Echter na enkele weken is de kaft gaan kromtrekken . Ik heb daarom afgelopen week contact gezocht met de klantenservice. Zij vertelden mij, dat dit momenteel te maken heeft met het vochtige winterweer . Mocht dit verschijnsel van een kromme kaft niet overgaan , dan kan ik weer contact opnemen en men zou mij dan een nieuw fotoalbum toesturen. Ik hoop dat MYPhotofun zich dan houdt aan deze belofte. .
Emiel Haase
Tip : mogelijk is de kaft iets dikker te maken , dan wordt kromtrekken voorkomen en zijn wij allen blij !!!
Een prachtige foto.
Ik vind het een prachtige foto, alleen had ik hem groter verwacht. Maardat zat blijkbaar zo in mijn hoofd.
Kwalitatief uitstekend en zeer snel geleverd,
Ik heb al diverse keren gebruik gemaakt van MyPhotoFun. En ook deze keer voldeed het album weer aan alle verwachtingen. En de levertijd, binnen 48 uur, was een nieuw record!
Goed product!
Ik had in eerste instantie wat moeite met de software.
Stuurde een hulpvraag aan de helpdesk, maar omdat het weekend was, kreeg ik daar pas veel later antwoord op. Toen zelf aan het zoeken en na een poosje lukte dat en heb ik een prachtig album gemaakt. Ziet er perfect uit.
Geweldig!
Ik maak al jarenlang een fotoagenda. De laatste jaren deed ik dat bij fotoalbum.nl. Zij ondersteunen echter dit product niet meer en wat ben ik daar blij mee!
Ik kwam toen terecht op MyPhotoFun en ik heb nog nooit zo'n perfect afgewerkte agenda voor mijn vriend gehad. Hij was er superblij mee.
De kwaliteit is uitstekend en het product is bijzonder mooi afgewerkt op mooi, stevig en glanzend papier.
Geweldig!
Tot nu toe maakt My Photo Fun het mooiste spiraal-fotoalbum
Ik heb nu tijdens beurzen, bij familie en bekenden verschillende merken fotoalbums gezien. Echter, My Photo Fun komt voor mij steeds als beste uit de bus.
Ik gebuik het spiraal album. Je hebt dan gelijk een platliggend boek met extra dik papier waardoor je prachtige foto's krijgt ondanks dat het geen fotopapier is. Dat vind je bij geen enkele aanbieder van fotoboeken. Tevens is het formaat (24 x 33) zo'n 3 cm. groter zodat je 4 foto's van 15 x 11 op een pagina kunt zetten.
Misschien kan het spiraal wat groter en steviger gemaakt worden zodat er net een paar bladzijde meer in kunnen dan de 80 standaard nu. Ik kom altijd een paar bladzijde tekort.
prachtige kleuren
Dit album is weer een goed staaltje van een stevige bladen en prachtige kleuren
Goede kwaliteit en snel in huis!
Eind december het jaarboek 2012 gemaakt. De software is handig in gebruik en geeft veel vrijheid met indelen. De fotoafdrukken zijn goed en de kleuren natuurgetrouw.
Het fotoboek had ik, ondanks oud en nieuw, binnen 7 dagen in huis.
Prima dus!
Geweldige kwaliteit
Kwaliteit/prijsverhouding uitstekend. Maar soms even wachten op een aanbieding
Ook de support is uitstekend
Henk Reesink
Snelle en goede en betaalbare afdrukken
De fotoalbums zijn gemakkelijk te maken. Duidelijke in gebruik. De moeite waard.
Makkelijk bedienbare software, geweldige service en goed uitziend product.
een foto kalender nodig, ga naar myphotfun
ik heb via myphotofun een verjaardagskalender gemaakt. het is een perfecte kalender geworden met een hele mooie afwerking. ook het tijdig bezorgen was uitstekend.
een aanrader.
B.Louwerse