Ik maak al ruim 15 jaar o.a. allerlei soorten en formaten fotoboeken via myphotofun.nl. Eén keer is er iets fout gegaan met het afdrukken, waarvoor ik excuses heb gekregen, een nieuw goed exempla... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle levering, leuke acties, handig programma, mail wordt vlot en correct beantwoord, ik voel me ‘klant is koning’. Prijs - kwaliteit verhouding is prima. Eventuele onvolkomenheden worden in overl... Zobacz więcej
Album Large Portrait besteld, heel mooi geworden. Foto-album samenstellen is prima. Vind de mogelijkheden om de foto's te bewerken iets te beperkt. Als je je foto's vantevoren helemaal tiptop maakt... Zobacz więcej
Alles in perfecte staat ontvangen. Prima kwaliteit. Wat mij betreft twee verbeterpunten: ik zag paginanummers in de bewerkschermen. Ik heb een index gemaakt voorin de boeken; zat helaas geen pa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Randstad 2202, 1316BX, ALMERE
- 0367115099
- support@myphotofun.nl
- www.myphotofun.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
prachtige verjaardagskalender
Voor onze lieve vrienden, die in Dubai wonen, hebben we een prachtige verjaardagskalender gemaakt van foto's die we tijdens onze vakantie bij hun, in de Arabische Emiraten hebben gemaakt.
Hij was onwaarschijnlijk prachtig!!!!!!!!!
kalender was zeer mooi
de kalender was zeer mooi , beter dan het fotoboek hiervoor
Voor die prijs een prima produkt.
Erg blij met fotoboek. Veel pagina's voor weinig geld.
goed genoeg
Een mooi exemplaar en prachtig uitgevoerd. Wel erg bewerkelijk. Kan dat niet gebruiksvriendelijker?
Programma makkelijk te bedienen, kwaliteit in order, levertijd OK, prijs goed, kortom, Perfect
Makkelijk programma met genoeg mogelijkheden en controle op de kwaliteit van de foto´s. De levering wordt goed en netjes uitgevoerd en als het boek voor je neus licht heeft een een goede kwaliteit en er licht iets wat je verwacht had, maar meestal niet krijgt.
Ik was teleurgesteld in het 2e boekje. Het 1e was veel beter qua papierkwaliteit. Jammer, want vanwege mijn goede ervaring, wilde ik mijn dochter verrassen met een fotoboekje.
Ik heb bij Photo Fun mijn eerste zelfgemaakte fotoboekje besteld. Ik was blij-verrast met het resultaat, dus heb ik voor mijn dochter een boekje samengesteld van haar 2 kleine kindjes. Dat boekje viel kwalitatief erg tegen. Renke van kan het neit bekijken zonder dat het papier kreukt. Jammer, het effect blijft nu weg.
de allerbeste digitale fotoalbums worden gemaakt door MyPhotoFun wordt door al mijn vrienden bevestigd na het zien van mijn albums.
De kwaliteit van de produkten is bijzonder goed.
De mogelijkheden om een album te maken zijn grenzeloos en het programma zeer gebruiksvriendelijk.
De levering is snel.
De kostprijs is vergeleken met andere leveranciers niet hoog.
Iedereen vraagt altijd waar ik de albums laat maken omdat ze onder de indruk zijn van het produkt.
Goed product
Dit is een goed product met goede software samen te stellen en zeker met de kortingen interessant!
Super mooi!
Ik ben erg tevreden over MyPhotoFun. Al verscheidene albums gemaakt; groot, klein, extra dik. Ziet er heel professioneel uit!
Altijd super verzorgd, binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd.
Ook ben ik heel tevreden over het gebruiksgemak.
kwaliteit in alle opzichten
Voor de eerste mmal een album samengesteld bij MyPhotoFun over de tuin in alle jaargetijden. De pracht van bloemen, struiken, sneeuw etc. kwamen prachtig tot uiting in één overlopend geheel. Een wondere weergave van de schepping in al zijn pracht.
Duidelijke richtlijen en prima service
De kalender die wij gemaakt hebben is perfect. De instructies duidelijk en de levering zelfs sneller dan volgens de website.
Voor een volgend product gebuiken wij zeker weer 'myphotofun'
Mooie afdrukken en snelle correcte service
Je kunt het album programma makkelijk binnenhalen. Bij het werken moet je even goed opletten met wat je doet. Het programma is niet altijd duidelijk over de mogelijkheden. Dit vooral bij het kiezen van een eigen achtergrond of het invullen van de voor en achteromslag. Ik kon nergens ontdekken wat er met mijn tekst en fotos op de omslag gebeurde. Daardoor bleek bij aflevering de tekst op de voorkant deels buiten het blad te vallen. Verder kun je leuke pagina's maken maar ook daarbij zou de uitleg duidelijker kunnen. Ondanks dit is het een goede manier om je herinneringen vast te leggen.
Blijvende herinnering in beeld
Door het fotoboek dat wij onze collega als cadeau bij haar afscheid gaven, heeft zij een blijvende herinnering aan de voorbije jaren.
Het was plezierig om dit met MyPhotofun samen te stellen en het resultaat mocht er wezen.
goede sevice en kwalitijd
kies voor photofun, het is niet ingewikkeld en de kwalitijd en service is goed en er zijn vaak leuke aanbiedingen.
Niet te geloven!
Bij andere programma's werkten een aantal delen niet zo goed of het was onhandig.
Maar dit programma is subliem! Het doet "alles" wat je zou willen.
Maakt u uw foto album dik of dun , het is altijd TOP bij MyPhotoFun
de foto boeken die ik gemaakt en besteld heb bij u zien er geweldig uit en was de laatste keer blij met de extra bladen voor weinig geld zal in de toekomst zeker meer gebruik maken van foto fun
de vijf sterren zeker waard.
fotoboek gekregen zoals is besteld, goede uitvoering en binnen redelijk termijn.
is echt mooi
Ik heb 2 verjaardag kalenders gekocht
Ze waren snel binnen en erg leuk
Ik ben erg blij er mee en de andere kalender was voor mijn moeder en die vind het ook mooi de foto zijn mooi en zijn lekker groot er op
Bedankt MyPhotofun
Doświadczenie Trustpilot