After the on line purchase of a camera, they disappeared. I haven't received the product, and the contact form is not working.
Zobacz, co mówią recenzenci
Samsung laptop 3 jaar oud. Juli 2015 dcjack laten repareren. 3 x terug deksel sloot niet. Draad los. Uiteindelijk januari 2016 wederom dcjack los. 14 dagen in behandeling zelf blijven bellen .Na 14 da... Zobacz więcej
Beste MyCom, kunt u mij uitleggen hoe het mogelijk is dat als ik 28 september een bestelling plaats ik hierover tot heden (4 dagen later) nog geen enkel bericht (email oid) ontvangen heb? Uiteraar... Zobacz więcej
Volgens de site waren er van een bepaald produkt nog 2 items in stock. Bij bestelling liep alles vlot alsook de betaling. 2 dagen later zelf contact opgenomen omdat er nog niets werd geleverd.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De vriendelijke geek met passie voor techniek die ondersteunt op het gebied van hardware, software en componenten. Alle 17 winkels hebben een open technische dienst waar je wordt geholpen met al je computer problemen.oblemen.
Dane kontaktowe
Zijlweg 26, 2013DH, Haarlem, Holandia
- 036 - 7676575
- info@mycom.nl
- www.mycom.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer snelle verwerking van mijn…
Zeer snelle verwerking van mijn bestelling, maar POSTNL verknoeid het;
Iets na 16:00 uur besteld en toch de volgende dag al onderweg met POSTNL, maar;
Helaas zal het ongeveer 5 dagen duren voor ik mijn pakket heb (als het nog goed komt).
POSTNL "bezorger" belt steeds aan op momenten dat ik niet zelf naar beneden kan in flat zonder lift.
Zodra ik via de intercom meldt dat ik niet naar beneden kom, zegt de POSTNL dat het dan ophoudt, vertrekt, en laat dan een briefje achter dat ik niet thuis was.
Na ingediende klacht gebeurde de volgende dag exact hetzelfde.
De zoveelste webshop waarbij, ondanks zeer snelle afhandeling van hun kant, de levering pas na vele dagen rond is. Dankzij hun koerier.
Volgens POSTNL kan ik het pakket volgende week ophalen bij een afhaalpunt.
Pakket is inmiddels afgehaald met het niet-thuis-briefje waarop was aangekruist dat het om een brief met handtekening ging.
Doorzichtig trucje om onder de pakketbezorgregels uit denken te kunnen komen.
Zonder deze fratsen had MyCom 5 sterren verdiend. Het bestelde artikel is prima.
Ik wil mijn geld terug!!
Ik wil mijn geld terug!!! VIEZE BEDRIJF!!! IK HEB 2 KEER BESTELD, EN ZE WILDEN 2 KEER TE LAAT BEZORGEN!!!
ONBETROUWBARE (WEB)WINKEL MET SLECHTE SERVICE
Online bestelling gedaan van een Hoverboard en helm. Door MyCom wordt als transporteur GLS ingeschakeld. Volgens de track & trace is het Hoverboard geleverd en is er getekend met mijn achternaam. Zo'n ondertekening doe ik nooit, wat ook bevestigd wordt doordat er geen bezorger van GLS aan de deur is geweest. Contact gezocht met de klantenservice, maar wat een drama is dat. Meedenken met klanten over een oplossing is er niet. Medeleven al helemaal niet. Het enige wat gezegd wordt is 'wij willen en kunnen niets voor u doen". Wat een waardeloze winkel. Advies: bestel niets on line bij en koop niets in de winkels van MyCom of New MyCom. Nadat je betaald hebt houdt de service op. Hun deel van de koopovereenkomst wordt niet nagekomen. Kortom ga in zee met een betrouwbare winkel en KOOP NIETS BIJ MYCOM OF NEW MYCOM !!!
Zendtermijn niet nakomen
Ik heb donderdag 5 april een hoverboard besteld voor onze kleinzoon. Hij was 6 april jarig. Het product was voor 16 uur besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Het is nu zaterdag 7 april en hij is er nog niet. Ik heb donderdag tegen 12 uur nog contact gehad met de klantenservice en die vertelde dat bij PostNL er alles uit lag. Ja ja vrijdagavond om 18.30 uur krijg ik een verzendbericht en tot op vandaag is de status “verzonden”
Wees gewoon eerlijk en zeg dat het 2 tot 3 dagen duurt, dan had ik hem ergens anders besteld.
Ik vind het zo vreselijk voor mijn kleinzoon, die zit nu nog steeds te wachten. Mycom u doet niet wat u belooft en daar moet toch echt iets mee gedaan worden.
Slechtste ervaring ooit met een webwinkel.
Een smartphone besteld via de webshop.
Op de website staat "Op een werkdag besteld voor 16:00u, morgen in huis".
Volgende dag geen levering, bleek de bestelling nog gewoon op "Open" te staan. Na een mailtje en telefoontje is de bestelling alsnog in behandeling genomen met een beloofde levertijd van 2 dagen.
Na twee dagen geen levering. Wel een mailtje met daarin een valse T&T code van postnl.
Na weer een mailtje een T&T code ontvangen van GLS. En een dag later alsnog het product ontvangen.
En als klap op de vuurpijl verzonden met een adressticker van marktplaats.
Misleidend
Zeer slecht...we bestellen een artikel we krijgen bericht dat het is verzonden maar pas na een telefoontje blijkt het helemaal niet verzonden te zijn..ons kind in tranen, we krijgen geen duidelijke info van de helpdesk dus nu een paar dagen verder er wordt reclame gemaakt voor 16:00 besteld volgende dag in huis is NIET WAAR!! Ze komen niet met een oplossing ...bedankt voor de slechte service ik bestel nooit meer wat bij mycom
MyCom, uw vriendelijke computer specialist ....
Vandaag met mijn dure ASUS laptop terug gegaan naar MyCom, waar ik een drietal medewerkers in een lege winkel bezig zie. Na jarenlang goed gebruik is het vrijwel onmogelijk om het deksel van mijn ASUS laptop nog open te krijgen en bestaat de angst dat het deksel afbreekt van de behuizing, zoals ook is gebeurd bij een identieke ASUS laptop bij mijn zoon.
In feite was de vraag simpel: is er een datum-afspraak met MyCom te maken waarop de laptopbehuizing wordt onderzocht en er weer een normaal scharnierende deksel ontstaat.
Dat blijkt, door allerlei oorzaken, onmogelijk. Ik mag de laptop brengen, maar het kan zijn dat er vier of vijf werkdagen overheen gaan alvorens de laptop kan worden bekeken en gerepareerd. Die tijdsduur komt, zo is het antwoord op mijn vraag, omdat er al andere reparaties liggen, er ook klanten in de winkel komen die geholpen moeten worden en het natuurlijk ook nog wel eens kan zijn dat er onvoorziene zaken, zoals brand in de winkel (!!), kunnen optreden. En dan is het toch echt onmogelijk om een datum en tijdstip te plannen waarop de laptop kan worden gebracht en kan worden nagekeken. Overigens, als ik bij de verwachte reparatiekosten van 40 Euro een extra bedrag van 50 Euro optel, dan kan ik prioriteit krijgen en ben ik vrijwel direct aan de beurt! Immers service heeft zijn prijs bij MyCom, ook voor mijn dure bij MyCom gekochte ASUS laptop!
MyCom heeft het voor mijn gevoel nog steeds écht niet begrepen. Ik was een tevreden klant bij MyCom, maar ben dat niet meer. En ... klant tevredenheid komt te voet en gaat te paard!!
Wat MyCom ook niet begrijpt is dat klanten met hun dure apparatuur bij hun werk zijn aangewezen op die apparatuur! En dat een dure ASUS laptop in de kast bij MyCom, wachtend op een positief ingestelde technische medewerker van MyCom, geen inkomsten geeft voor een zelfstandige en zakelijke ondernemer.
Uiteindelijk na een kwartier discussie, waaruit tevens blijkt dat de technisch medewerker ook de manager van het filiaal is, de afspraak kunnen maken dat er een datum kan worden afgesproken waarop de laptop 's ochtends vroeg mag worden gebracht en MyCom zal proberen om op die dag de laptop na te kijken! Garantie dat het die dag gebeurt kan niet worden gegeven!
Het is mij niet vreemd meer dat kleine bedrijfjes met service en oog voor de klant dit soort bedrijven als MyCom uit de markt prijzen.
Hoe was die reclame ook alweer: welkom bij MyCom, uw vriendelijke computer specialist, met uitstekende technische service!

Topservice met snelle reparatie
Mijn pc maakte de laatste tijd een raar geluid. Een (zeer voorzichtige) schoonmaakbeurt met de stofzuiger hielp wel iets, maar vandaag maakte computer een enorm kabaal (klonk als vechtende katten). Een telefoontje aan Jeroen van Mycom Amsterdam leverde op dat het waarschijnlijk een aanlopende ventilator zou zijn. Ik kon direct langskomen en inderdaad bleek de (ventilator van de) voeding aan vervanging toe. Reparatie werd direct uitgevoerd en ik kon met een werkende pc weer naar huis. Dank voor deze snelle topservice. De koeling van de grafische kaart was ook aan vervanging toe; dat wordt later nog opgelost. Ik ben zeer tevreden! (En: parkeren voor de deur kost 10 eurocent per uur.)
Top service
Top service! Ik ben geholpen door Robert en die heeft me super geholpen! Er ontbraken wat schroeven van mn desk en er zijn meteen nieuwe besteld :)
MyCom: Slechte communicatie en service.
Ik heb een CPU gekocht bij deze leverancier. Op de site stond dat deze 5 dagen levertijd had, maar na een week bleek dat de levertijd onbekend was. Na een mail gestuurd hierover te hebben gestuurd werd een verwachting gegeven van een extra twee weken vertraging. Ik besloot toch maar te wachten, aangezien het product ook bij andere leveranciers vertraagd was, maar uiteindelijk kwam het product weer later dan de afgesproken datum. In een mail met de klantenservice werd toen ook een bijlage bijgevoerd van een oude mail die naar mij gestuurd zou zijn over de initiële vertraging te communiceren, maar die mail heb ik niet kunnen vinden in mijn inbox, verwijderde mails, of junk inbox. Uiteindelijk heb ik 4 weken moeten wachten op het product, en op geen enkel moment is er effectief gecommuniceerd uit het initiatief van MyCom over de vertraging van de levering.
Hoewel de klantenservice wel snel was met reageren, is er in geen enkele mail enige vorm van excuses gemaakt voor het ongemak of op een andere manier empathisch geweest. Matige service, ik zou een andere leverancier proberen, indien mogelijk.

goeie webcare
snel en fatsoenlijk geholpen door de webcare met een goeie tussen oplossing

Odpowiedź od MyCom
Door 1 schroef dat miste kon mijn …
Door 1 schroef dat miste kon mijn moeder de processor koeler niet retourneren. Slechte zaak, zoiets kan je bij de leverancier van het product wel opvragen of zelf in je schroef bak kijken voor een nieuwe schroef. Niks meer halen daar.
Met de klant meedenken is ook niet erg toch?

Ook voor gamers!
Eén van onze pc's waar we graag op Gamen ging kapot (pc werd te heet waardoor het moederbord en de core het begaven) en dus naar verschillende winkels geweest om te vragen wat reparatie/vervanging van de onderdelen zou kosten. Uiteindelijk een zeer goede deal kunnen sluiten met vestiging Mycom Den Helder - netjes te woord gestaan over de onderdelen die er in kwamen en die er uiteindelijk uit gingen (schade laten zien). Pc is na reparatie helemaal stofvrij opgeleverd. Top service en kundig personeel. Ik kom zeker nog eens terug hier voor een nieuwe grafische kaart want die hebben ze ook altijd op voorraad ;)
Perfecte service
Mijn broer was op vakantie en zijn externe dvd speler was kapot. Daardoor konden zijn kids geen filmpjes kijken. Er was geen enkele computerwinkel in de buurt en dus geen dvd speler voor de kids. Ik ben naar een mycom winkel gegaan hier in de buurt en voila daar hebben ze ze wel. Konden ze ook nog opsturen naar het Nederlandse vakantie adres van mijn broer. Geheel gratis. Ik koop dat ding voor mijn broer en hij zou de volgende dag daar zijn. Inderdaad, de volgende dag was hij op de camping. Heel tof van Mycom.
Top service, verstand van zaken!
Ik ben vanmiddag erg vriendelijk geholpen door Luc. Hij heeft een snelle diagnose gegeven over mijn laptop, waarbij hij niet alleen de oorzaak van het probleem had ontdekt, maar ook nog eens niet hoefde te betalen. En dat ondanks alle moeite!
Kortom top service, en ik zou er zo weer met mijn computerproblemen naartoe gaan. Of het nou gratis is of niet!
Direct, kosteloos goede service
Vlot in de winkel al geholpen met een losse toets van mijn laptop. Kosteloos, met gerepareerde laptop stond ik een minuut later al weer op de stoep. Klasse!

Odpowiedź od MyCom
Harde schrijf laten crashen!
Aangezien de BIOS van mijn eigen laptop het begaf heb ik een back-up laten maken bij Mycom in Amstelveen. Niet alleen vroegen ze hier erg veel geld voor (€90,-), ook is het ze niet gelukt om de bestanden goed (gedurende vier uur...) over te zetten op mijn werklaptop.
Nu ik vandaag mijn werklaptop gebruik, blijkt de harde schrijf gecrasht en zijn ALLE bestanden beschadigd en ALLE instellingen verdwenen.
Nu staan de bestanden van mijn eigen laptop op hun server en aldus niet in mijn eigen beheer bovendien is mijn werklaptop nu onbruikbaar en zal volledig moeten worden gereset.....
onbeschoft en klantonvriendelijk
onbeschoft en klantonvriendelijk. Jammer.

Odpowiedź od MyCom
Slechte service, communicatie en niet nakomen van beloften
Ik heb van de week voor het eerst besloten een laptop via MyCom te bestellen en online gezien dat dit product nog voorradig was in de winkel in Leiden (Breestraat). Eenmaal bij de winkel aangekomen, bleek dat ze dit product nooit op voorraad hebben gehad.
Vervolgens het product online besteld via de website van MyCom voor 15:00 's middags zodat het product de dag erna thuis afgeleverd zou worden. De bevestiging en informatie van de levering vervolgens niet ontvangen en voor het eerst telefonisch contact opgenomen met MyCom. Na het telefonisch gesprek een bevestigings email ontvangen. Deze bevatte het minimum aan informatie en weergaf niet eens het product dat ik had besteld, enkel een bevestiging voor een bestelling. Toen ik vannochtend nog geen bericht had gehad over wanneer het product geleverd werd met bijvoorbeeld een track en trace code etc. heb ik opnieuw contact opgenomen, er was een storing geweest en daardoor waren sommige producten nog niet verzonden en ik zou z.s.m. een bericht krijgen als er meer duidelijkheid was. Het product zou in ieder geval niet meer geleverd worden vandaag (tot zover het niet houden aan beloften). Vervolgens gewacht wanneer ik dan een bericht zou krijgen en dit liet ook weer op zich wachten en toen maar opnieuw gebeld met de vraag of ik het product dan in de winkel zou kunnen komen ophalen, ook niet mogelijk.
Mijn conclusie: er is weinig mogelijk bij MyCom, geen enkel gevoel van service of het tegemoetkomen van de klant. Er wordt geen contact opgenomen met de klant als er iets mis is en proberen ook op geen enkele wijze hun klant tevreden te stellen óf een oplossing te bieden.

Doświadczenie Trustpilot