Best Music Recenzje

2054
Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

De sender ikke varen inden for leverings tid og svare ikke telefonen, find et andet sted ellers venter man en år række på varende

Oceniono na 1 z 5

Fredag eftermiddag var afsat til et besøg i jeres showroom - beskrevet som "nabo til spangsbergs udsalg". På forsiden på jeres hjemmeside skriver I: "Besøg os gerne i vores showroom i Herlev, Stor... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en vare på under 2 kg. aftalte flyfragtprisen - over 900 kr. med firmaet, nu efter 10 dage er den kommet fra lageret til Billund. Det har taget 10 dage for at aflevere den til forsendelse - d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en vare som stod til at være på lager med leveringstid 3-5 dage. Efter 2 uger ringede jeg og fik at vide at de ville sende en mail som jeg aldrig fik. Måtte ringe yderligere to gange for ende... Zobacz więcej

1. Sklep z instrumentami muzycznymi
  2. Sklep Hi-fi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Best Music sælger med stor passion for musik et bredt udvalg af musikinstrumenter og tilbehør. Vi brænder for at dele vores glæde mig dig, og står gerne til rådighed for at svare på spørgsmål, give råd og vejledning. Vi forsøger, at have kvalitetsvarer i alle prisklasser - både til begynderen og til dig som er kommet videre. Skulle der alligevel være noget du synes at vi mangler eller noget vi kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontakt oplysnings på www.musikinstrumenter.net Du kan også besøge os i vores showroom i Herlev. Vi glæder os til at handle med dig. Music - Passion - Life.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

(2054)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurtig og hjælpsom betjening

Hurtig og hjælpsom betjening
Højt informationsniveau og viden om instrumenterne.
Der handler vi musikinstrumenter fremover
Carsten Pedersen
organist, Birkerød kirke

27 listopada 2017
Oceniono na 3 z 5

PA system med trådløs mikrofon

Skulle bruge et PA system med trådløs mikrofon. Kunne ikke finde ud af, hvilket mikrofon, der passer til systemet og spurgt derfor over chat funktionen. Medarbejderen skulle lige selv forhøre sig og vente tilbage med et svar. Da jeg fik systemet og mikrofonen, passede de ikke sammen.

20 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Det er et meget fint nodestativ

Musikinstrumenter.net,
Jeg købte et nodestativ incl. taske (plus en klemmelampe) til en overkommelig pris - 595,- incl. fragt. Det er alt sammen meget fint, men det ærgrer mig, at stativ og nodeholder tilsyneladende skal skilles ad, når det skal ned i tasken. Det havde jeg ikke lige set komme. Alternativet er, at enten skal det samles, hver gang det skal bruges - eller også har vedkommende ikke glæde af tasken (det er ikke købt til mig selv).
Karin i Ribe
MAN HAR JO LOV TIL AT TÆNKE SIG OM - PÅ SELVE STATIVET ER DER 2 GLIDESKINNER, SOM PLADEN KAN SÆNKES NED I - DET SKAL IKKE SKILLES AD - UNDSKYLD Musikinstrumenter. net. I får selvfølgelig jeres velfortjente 5 stjerner.

5 listopada 2017

serviceminded virksomhed

Da jeg stod og skulle bruge de bestilte varer med rimelig kort varsel, blev der, efter behagelig telefonsamtale, sørget for, at ordren kom frem med dags varsel. tak for det!:-)

22 października 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej