Jeg bestilte d. 15-5 nogle spil og en Blu-ray film bundle, efter at have læst en hæderlig Trustpilot historik på Musikboden.dk. Desværre har det vist sig at ende i alt andet end en god gennemført hand... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Jeg bestilte en DVD hos CDON.com, hvilket var en stor fejltagelse, da jeg ikke havde andet end problemer med dem og deres elendige kundeservice. Derefter bestilte jeg samme dvd hos Musikboden.dk hvo... Zobacz więcej
Jeg bestilte en dvd boks ved musikboden sidste weekend, lovet leveringstid var 1-3 dage. Vi modtog den onsdag, så de holdte deres lovede lev.tid. Prisen var meget rimelig i forhold til andre stede... Zobacz więcej
Hos Musikboden.dk finder du altid de sidste nyheder, og en masse gode tilbud. Musik, DVD, Blu-Ray, spil og Børnesko
Ny Næstvedvej 81, 4690, Haslev
mange gode tilbud og nem hjemmeside, hurtigt at finde det man søger
Det var meget positivt, at de havde den film, som jeg havde søgt efter flere steder uden held. At filmen blev leveret to dage efter var endnu en super oplevelse, tak for en god oplevelse :-), det er bestemt ikke sidste gang, mit køb havner hos Musikboden
Fin service, hurtig levering. Dog trækker det ned, at der sidder et uaftageligt prismærke fra føtex/Bilka til 10,- på varen. Det var til en gave!!!
Jeg bestilte et boxsæt med DVD fra Musikboden, fordi deres pris på den pågældende vare var betydeligt lavere end set andre steder. Jeg modtog varen med posten to dage efter. En fin og hurtig handel.
helt ud tilfreds... Pakken kom i løbet af få dage, selv om den ene film umiddelbart ikke var på lager..var den alligevel med.. TAK
Jeg oplevede ingen problemer med hverken køb eller levering
Billigste pris jeg kunne finde på min vare, leveret hurtigt og problemfrit.
Billiga produkter. Inga problem att skicka till Norge. Kom fram efter två dagar (Oslo). Enkel betalning.
Super gode priser og hurtig levering! Dog ville jer gerne have ændret min ordre og bestilt 4 film mere, men fik intet svar fra deres kundeservice. Skrev både på selve bestillingsdagen og dagen efter, men intet svar.
Godt tilfreds med mit køb, varen blev sendt dagen efter jeg havde bestilt og kunne så hente den i boks 3 dage efter bestilling som lovet ved kød :-)
Jeg kan anbefale at du handler hos Musikboden, de leverer hurtigt og nu glæder jeg mig til at se kvaliteten på filmene 😉
Det er uhyre nemt at søge relevante produkter frem når man er "inde i" butikken. Efter at have afgivet bestilling, blev der informeret på et fornuftigt niveau i forhold til ordren (oplysning om afsendelse). Fra afgivelse af ordre, til varen var i hus, gik det hele meget hurtigt - to dage.
Stort udvalg. God service. Nemt, billigt og hurtig levering.