Jeg samler informationer

I informerede løbende, hvilket jeg synes er meget godt. Jeg har også været tilfreds med varens tilstand. Til dette vil jeg dog sige, at varen var i original embalage, men kun var pakket i en sort pl... Zobacz więcej

Jeg skulle bruge nogle større hurtige RAM blokke til en ældre workstation (DDR PC3200 CL2.0) og det kunne Multimedia tilsyneladende. Prisen var også god. Jeg blev orienteret løbende undervejs omleveri... Zobacz więcej

Jeg har i uge 12 fået leveret først et 40" TV, dernæst et vægbeslag. Både ordrebekræftelse, track and trace og levering er forløbet 100% tilfredsstillende. Jeg kan klart anbefale at handle med... Zobacz więcej

Alt forløb som forventet, sendt til tiden, rigtig vare, rigtig pris, de plejer at være flinke til at bytte også hvis der opstår problemer, nok det sted jeg helst køber mine computer-vare. Er blevet ME... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurtig!

Jeg bestilte over nettet og hentede min vare nede i butikken under 30 min senere, ingen problemer overhoved.

28 stycznia 2014

Hurtig ekspedition

Skriv hvorfor du synes at oplevelsen var god.

Hurtig behandling af bestlling, klar website, noget rodet med tre butiksindgange.
Det bedste: varen kunne afhentes en halv time efter netbetaling.

10 października 2013

Acceptabel leverance - men ret forsinket uden begrundelse

GPS'en ser ud til at være helt i orden - jeg har haft den så kort tid endnu, at jeg ikke har prøvet det hele af.
Varen var meget lang tid om at blive leveret, og jeg måtte selv skrive og spørge, om den var på vej eller, hvad årsagen til forsinkelsen var. jeg fik ingen begrundelse.
Men da den kom, var den flot emballeret og fejlede ikke noget. Prisen også OK.

3 sierpnia 2013

Billig og God service

Varen var ikke på lager, men jeg fik en mail som oplyste om det, og selv om den ikke var på lager gik der ikke ret mange dage før jeg modtog varen. Efter en del søgen på nettet vidste det sig at Multimedia var klart billigst med varen

13 grudnia 2012