mtbgigant.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Snel en volledig geleverd. De bestelde ledlenser bleek kapot en spatborden pasten niet ondanks de beschrijving. Dit bedrijf reageert niet op mails en is telefonisch niet bereikbaar. Koop hier nie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het in 2014 door de Fietsersbond als beste getest kettingslot ABUS IVY 9100 Steel-O-Chain via de site bij MTB Gigant even vóór 16:00 uur besteld. Volgende dag rond het middaguur via PostNL bij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van bestelling tot levering keurig verzorgd. Overzichtelijke site. Redelijke prijzen. In mijn geval bleek iets wat ik had besteld door onvoorziene reden toch niet op voorraad te zijn hierover... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nadat ik het bestelde ondershirt had ontvangen zag ik dat ik verkeerd beteld had. Direct formulier ingevuld ,de ontvangen code op de doos gezet en pakketje retour gestuurd.gelijk het goede shirt b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami rowerowymi

O mtbgigant.nl

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MTBGIGANT is uw online mountainbike winkel voor mtb onderdelen, accessoires, fietskleding, onderhoudsmiddelen, fietsgereedschap, sportvoeding en meer. Zowel de amateur als de professional kan hier terecht voor zijn of haar componenten. MTBGIGANT levert zowel aan particulieren als clubs en bedrijven.

Dankzij de focus op kwaliteit en service zit u bij ons goed en dat doen we vol trots sinds 2007.

Om teleurstelling achteraf te voorkomen biedt MTBGIGANT niet alleen kwantiteit met een ruim assortiment aan mountainbikeartikelen, maar ook kwaliteit door merendeels met mid- en high-end A-merken te werken. Ons aanbod groeit continu en wij proberen in te spelen op de vraag van de consument. Wij willen ons onderscheiden in de serviceverlening, waarbij onze passie voor mountainbiken zich vertaald in een succesvol concept en een tevreden klant.

U besteld bij ons met één simpele muisklik op onze gebruiksvriendelijke online winkel en wij garanderen een snelle levering. Dit kunnen wij garanderen door onze solide automatisering, productspecialisatie, efficiënt voorraadbeheer en nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers. De optimale verwerking van uw order binnen en buiten ons bedrijf zorgt niet alleen voor een snelle en correcte verwerking en bezorging maar drukt eveneens de prijs waardoor u als klant goedkoper uit bent.

Onze online webwinkel staat 24 uur per dag voor u klaar. Voor technische vragen of ondersteuning kunt u ons altijd bereiken via de e-mail.

MTBGIGANT streeft naar een perfecte after sales, onder andere door maar liefst 30 dagen “niet goed - geld terug” garantie te bieden waarbij de (particuliere) klant zonder opgaaf van reden de producten mag retourneren en het complete aankoopbedrag op zijn rekening teruggestort krijgt.

De garantietermijn bedraagt voor de meeste producten minimaal 2 jaar waardoor u altijd zeker bent van een goede deal.

De optelsom van onze efficiënte aanpak, de in-house kennis en de samenwerking met gerenommeerde bedrijven resulteert in een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

MTBGIGANT in het kort:

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Alles voor de mountainbike

Prima webshop met een mooie uitgebreide collectie voor de mountainbike, veel merken en producten die niet bij de andere webshops te vinden zijn, goede prijzen, duidelijke en uitgebreide info. Bestel- en betaalprocedure loopt altijd soepel. Levering snel en betrouwbaar.

30 listopada 2015
Oceniono na 3 z 5

verzending niet optimaal

Op Donderdag voor 16 uur besteld, 15:59 om precies te zijn, maar de bestelling werd pas de volgende dag verstuurd. In tegenstelling tot dezelfde dag die op de website wordt belooft. Door dit voorval heb ik helaas een mountainbike sessie moeten missen. Verder was alles prima en zal ik zeker een keer terug komen, maar dan wel minder kort dag.

24 listopada 2015

Top!

Snelle afhandeling van de order. Kwaliteitsspul. Makkelijk navigeerbare site.

18 listopada 2015

Lakstift nodig

Het was toevallig dat ik een stift nodig had en er voor de laatste dag gratis verzenden was, helemaal top natuurlijk.

17 listopada 2015
Oceniono na 4 z 5

prima

hoe te onderscheiden omdat er nog meerdere vergelijkbare spelers op de markt zijn.ik heb geen idee, maar gewoon goed !

13 listopada 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej