Bardzo dobra komunikacja wiarygodni z data dostawy jak rowniez kierowcy ktorzy dostarczyli sofe bardzo pomocni i konkretni dziekuje bardzo
Polecam firmę Msofas. Zamówiliśmy sofę barello corner sofa bed. Jest bardzo wygodna i funkcjonalna. Panowie , którzy przywieźli sofę bardzo mili i pomocni. Skontaktowali się przed przyjazdem podając d... Zobacz więcej
Zakupilam kolejna juz sofe w Msofas. Pierwszym zakupem byl naroznik rozkladany Fabio, tym razem zakupilam sofe bed Alice bo jestem mega zadowolona. Szybka realizacja przemiła i bardzo pomocna obsl... Zobacz więcej
We wish to become the leader in selling sofas and complimentary products in the UK . Our objective is to provide an affordable alternative to the UK market by delivering exceptional value and customer satisfaction.
Unit 1 West Central Business Park, HX1 5QH, Halifax, Zjednoczone Królestwo
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Dawid i Adam dostarczyli nam kanapę na czas, i złożyli bardzo szybko i sprawnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich serwisu
Kupiłam sofę niecałe rok temu,jest bardzo mało używana,ani razu nie była rozłożona do spania.I niestety zrobiła sie prawie nie do użytku,deski na siedziskach zrobiły sie bardzo odczuwalne,co uniemożliwia siedzenie,i zagłówek nie spełnia swojej funkcji,sofę do tanich nie należała. Obsługa klienta,jest niezadowalajaca,rzeczoznawca który przyszedl,usiadł, zrobił sobie zdjęcie, stwierdził ze poduszki na siedziskach są za cienkie.Dostalam odpowiedź od firmy,ze zagłówek zostanie wymieniony,a reszta to z winy użytkowania,to ja sie pytam jakiego użytkowania,ze sofa stoi praktycznie bez używania,czasem tylko ktoś usiądzie,a co by było jakby, na nej sie spało? Wynika na to,ze to tylko mebel do ozdoby,teraz nawet usiąść nie bardzo jest wygodnie,Nie polecam nikomu.
Brakowało jednej dziury na nóżkę, a poza tym sofa jest wspaniała, polecam.
Bardzo mila obsluga i panowie ktorzy przywiezli sofe bardzo mili polecam ta firme i sofa bardzo ladna i material przyjemny
Sofa wygląda ładnie ale jakość nie jest zadawalająca za tą cenę. Nie jest warta £700 . Za te pieniądze spodziewałam się naprawdę dużo lepszej jakości. Raczej nie kupiłabym ponownie , bynajmniej nie w tej cenie. Dla mnie jest ona warta max £300-£350

Odpowiedź od Msofas
Dostawa na czas.
Super dostawcy, Collins i Sławek dziękuję 💪👍🏻
Jakość super, niestety nie mam opinii o trwałości, ponieważ mam ją dopiero trzeci dzień.
Bardzo miła i fachowa obsługa, punktualni, polecam i dziękuję.
Bardzo jestem zadowolona w 100% mogę polecić państwa firmę pozdrawiam
Best shop ,najlepsza strona z sofami i szybka
Dzisiaj odebraliśmy zamówioną przez nas sofę. Dostawa była bardzo punktualna, obsługa pomocna i profesjonalna.Pan Adam i Artur bardzo uprzejmi,chłopaki przywieźli w kawałkach, elegancko opakowaną, wniesli rozpakowali i zmontowali z usmiechem ustawili w pożądanym miejscu, posprzątali po sobie i odjechali dziękuję
Punktualna dostawa.Wysoka jakość obsługi-Panowie Patryk i Artur bardzo profesjonalni.
Polecam.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu mojego narożnika polecam serdecznie
Msofas mogę was polecić z radością. Co prawda mam ja dopiero kilka dni ale szczerze polecam Fabio corner sofa. Bardzo wygodna do siedzenia jak i do leżenia.
Bardzo sprawna ekipa dwuosobowa! Dawid i Artur - panowie od dostaw wnieśli sofe, skręcili, zabrali folie i kartony. Szybko i precyzyjnie wykonali swoją pracę (niecałe 15 minut) 👌😁 uszanowanie dla Msofas!
Dziekuje!
Bardzo miła , profesjonalna obsługa. panowie przesympatyczni, pomocni. Dostawa na czas. na czas . Polecam 😉
Wszystko perfekcyjnie i idealnie .Ekipa doskonała ,dostawa na czas.
Obsluga klienta rewelacyjnie ,bardzo szybko odpowiedzi na @…
Panowie pomocni i bardzo mili …
Narożnik masywny i jakościowo wygląda znakomicie …Polecam bardzo