Informacje o Mshop
På Mshop arbetar vi med en vision om att kunna inspirera och hjälpa våra kunder mot ett mer tillfredställande och hälsosamt sexliv. Vi hjälper våra kunder att börja dyrka sin kropp och sin sexualitet, oberoende av kön och sexuell läggning. Med det hjälper vi även våra kunder att hitta de produkter som passar deras behov. Produkter som sexleksaker kan spela en stor och positiv roll för vår sexuella hälsa och allmänna välbefinnande – både fysiskt och mentalt ♥
Vi vet att vi alla är olika – både inifrån och ut – och att vi därför finner nöje i väldigt olika saker. Därför erbjuder vi ett brett och varierat utbud av produkter och kategorier inom produkter för sexuellt välmående, så att du kan hitta precis det som ger dig ett leende på läpparna. Vi vågar nästan lova att vi har något för dig – kanske något du inte fått upp ögonen för ännu.
Med mer än 35 års erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg i att låta Mshop ta dig i handen och guida dig genom en värld av spännande sexleksaker som kan ge en mer nyansrik vardag – för såväl nybörjare som den erfarne
Mshop

- Diskret och 100% tryggt
- Hos Mshop.se handlar du alltid 100% tryggt och diskret. Vi använder neutrala och diskreta lådor eller kuvert för våra leveranser. Mshop.se står ingenstans på paketen eller kuverten. Avsändaren är neutral och diskret. Vi behandlar dina personuppgifter med största sekretess och diskretion.
- Dedikerad och passionerad kundservice 7 dagar i veckan
- Behöver du hjälp med ett köp eller har du en fråga kan du alltid kontakta oss per mail eller telefon. Vår kundservice på telefon och chat är öppen 7 dagar i veckan. Vardagar 10-21, lördagar 11-21 och söndagar 12-19. Du når oss också på mail på kundtjanst@mshop.se
- 30 dagars returrätt
- Hos Mshop.se kan du alltid ångra ditt köp. Vi ger dig hela 30 dagars returrätt på dina produkter. Om det är ett fel på varan kan du reklamera den även efter 30 dagar.
Andra Långgatan 3, 41303, Göteborg, Szwecja
- 08 527 77 070