Mrjet Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Har fått mycket bra hjälp, möjligen lite långa väntetider i telefon. Efter att jag krånglat mycket med en bokning, ombokning och avbokning av en dyr resa fick jag tillbaka pengarna minus avbokningsavg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bokade en resa till London och ville lägga till bagage, det kunde inte det fantastiskta MR Jet hjälpa till med utan hänvisade till Norwegian som vi skulle flyga med. Pratade med Norwegian och dom sad... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bokade flyg och hotell från Köpenhamn tur och retur. Enl bokning ingick incheckat bagage och handbagage. Vid incheckning fick vi trots detta betala 300 DKR per person, enkel resa, för vårt bagage då N... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Försökte boka flyg och hotell. Fick meddelande om att köpet inte gick igenom. Trots detta reserverades närmare 10 000 kr på mitt konto som jag inte kunde disponera på EN VECKA... Hade flera samtal til... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

bra bokningssystem

Jag har än så länge bara bokat flygresan,men det fungerade bra.Resan ska bli av i sommar. Och tror att det är utan problem, det har alltid fungerat förr med MR Jet. Bra att det gick att betala med American Express,alla tar ej det kortet.

17 marca 2016

Smidig hotellbokning

Enkelt att boka flera olika hotellrum för vårt sällskap, stegvis fram till betalning som också gick bra. Lite otydligt på slutet, man fick backa för att komma till betalningsbekräftelsen.

16 marca 2016

Dublin

Enkelt, smidigt, bra pris. Saknade dock lite information om hotellen, t.ex om frukost ingick i priset.

16 marca 2016

proffitionella

Jag har alltid fått proffsig hjälp med mina bokningar då jag är synskadad och inte kan boka på nätet själv.
Har använt mig av Mrjet många gånger och det har aldrig varit några problem

15 marca 2016

Nöjd kund

Har bokat resa genom Mrjet tidigare, då har allt fungerat mycket bra med både hotell och flyg.
Tycker deras hemsida är användarvänlig.

Ändrade flygtider

Allt är bra utom detta att MrJet inte korrigerar Min bokningar när flygtiderna har ändrats. Det kan vara förvirrande att se eller få påminnelser om en resa vars avgångstider är andra än de som uppges av MrJet.

Dyrt

Köpte biljet för 623 sek inklusive avgifter. Mr Jet avgift 200sek vilket är hög, tycker jag. Ringde kundservice och det var rätt och billigt tyckte man. Kollade priset hos andra och kunde få samma flyg för 376 sek plus 50 sek avgift. Världen förändras .... Klarar Mr Jet att hänga med? Jag lämnar Mr Jet.

Logo Mrjet

Odpowiedź od Mrjet

Hej Krzysztof,

Det var tråkigt att höra att du är så missnöjd. När man bokar via oss ser man totalpriset innan man betalar, i och med att man godkänner sin betalning godkänner man även det priset.

Vänlig hälsning, MrJet

Smidigt

Fick en bra överblick av bilgrupper somt kostnader. Också bra information vad som ingår och inte ingår I avtalet.

Oceniono na 4 z 5

Mrjet toppen, Mycket mediokert hotell med ej uppdaterad information

I hotellbeskrivningen utlovades spa, men något sådant fanns inte! Detta var en av de avgörande anledningarna till att vi bokade just detta hotell. Besviken!!! Hotellet skall enligt märket vara ☆☆☆☆ men det borde vara ☆☆☆.

Logo Mrjet

Odpowiedź od Mrjet

Hej Stina,

Det var verkligen tråkigt att höra, ring vår kundservice på 08- 505 647 53 så undersöker vi vad som skett.

Vänlig hälsning, MrJet

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej