They do not exchange item if they size or wrong. Very misleading I don’t recommend you purchase from them. Zero exchange it’s a scam company. No reply back 🫣
Zobacz, co mówią recenzenci
Mowa mode - Amsterdam noemen ze zichzelf. Je doet eigenlijk een bestelling in Azie die via Frankrijk naar Nederland wordt verzonden. Duurt weken voor je die synthetische slecht afgewerkte rommel binne... Zobacz więcej
Ik maar denken dat mij dit niet overkomt. Altijd check ik Trustpilot voordat ik bij onbekende webshop bestel. Nu ff snel iets bestellen en niets gechecked. Zie dus nu pas alle slechte review... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
extreem slechte kwaliteit en extreem slechte service
Extreem slechte kwaliteit, maar inmiddels heb ik al 3 mails gestuurd om te vragen om een retour etiket omdat ik wil retourneren. Ze blijven vragen stellen en sturen mij gewoon geen etiket. Zo extreem vervelend en slechte service. Ik heb echt nog nooit zoiets slechts meegemaakt.
PURE OPLICHTERIJ !!!!!!
PURE OPLICHTERIJ !!!!!!
Product is van zo een slechte kwaliteit, Kleding van Schein, Temu of AliExpress zijn nog van een betere kwaliteit dan deze rommel. Komt ook totaal niet overeen met de foto’s op de website Dropshipping. Een goede raad, bestel hier NOOIT!!!!
Just another drop ship website
Dont waste your money here!! It’s just another company drop shipping from temu/ali express and selling it 3x the price and then charging your for the return shipping fee… :(
Website looks good and trust worthy so good job to the website designer but don’t fall for this scam like I did!
Jullie zijn gewoon oplichters
Jullie zijn gewoon oplichters, dat jullie zo kunnen omgaan met mensen. Terwijl iederee hard voor zijn geld werkt. Ik heb een jurk besteld 60€ betaald shein zijn kwaliteit is beter dan dit. En is totaal niet wat ik heb besteld. Retourneren eigen kosten zo duur. Is beter, om de jurk weggooien is niet eens waard, om iemand te geven. Hoop dat mensen nooit iets hier bestellen. Van het geld kunnen jullie tot niet genieten.
ZEEEER SLECHTE KWALITEIT
ZEEEER SLECHTE KWALITEIT
Ik heb een broekpak gekocht, super mooi op de foto, maar bij aankomst (veel te laat), afschuwelijk. De stof schijnt door, het heeft totaal geen model, een aantal zaken (litsen voor een riempje, kruising op de achterkant,...) ontbreken. Het is gewoon namaakrommel;
Wanneer je de artikelen retour wil zenden moet je dit ineens naar China doen (staat nergens op hun website) en blijven ze je aan het lijntje houden.
Dure kleding die nog geen EUR 2 waard is.
Don't order here, returns are impossible.
They won't let me return an item within my 14 days right to return and their customer support rep Sophie just keeps wasting my time. I want my money back and return the item which i havent even tried on because it wont fit me and yet they keep occupying my time with tons of email traffic and try to push me into paying more to exchange with an alternative.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ik voel me opgelicht. Ze houden me aan het lijntje met de retourzending. Zeer slechte kwaliteit kleding voor veel geld.
Triest!
Bagger retour proces
Bagger retour proces
Komt uit China en staat op de site mowa Amsterdam! Terugsturen naar China kosten voor jezelf en dus weggegooid geld want de kwaliteit is ook niet goed
Bestelling komt niet.
Bestelling komt niet.
Omdat er een adres in NL vermeld werd dacht ik dat de bestelling vlot zou komen.
Inmiddels bijna 2 weken later gaat die te laat arriveren voor de gelegenheid waar ik hem voor nodig had.
Mails worden niet beantwoord en de telefoon niet opgenomen.
Hier niets bestellen dus!!!
NIETS KOPEN HIER!
NIETS KOPEN HIER!! Zeer slechte kwaliteit kleding, kleuren komen niet eens overeen, dunne, doorzichtige stoffen die gebruikt worden en goedkoop materiaal. Als je dan je bestelling retour wil sturen, is het telefoonnummer dat op de site staat niet in gebruik, moet een retourzending ineens naar Azië voor een hoop geld wat nergens genoteerd staat op de site, probeert men het af te doen met een kortinkje van 15% (15% op het aankoopbedrag van rommel, is nog steeds 85% te veel betaald). NIETS KOPEN HIER!!!
Waardeloos bedrijf met een adres in…
Waardeloos bedrijf met een adres in Nederland op de website. Als ze door hun eigen fout jouw je het shirt in de verkeerde kleur sturen, dan mag je het op eigen retourkosten ruilen... niet naar Nederland, maar naar China. Als je een bericht stuurt hierover, dan krijg je antwoord van een bot dat je korting krijgt op het verkeerde shirt maar niet dat ze hun fout herstellen en je het shirt zonder extra kosten kunt ruilen
Dropshipping
Hier heb je weer een gevalletje dropshipping. Op de site doen ze alsof ze telefonisch bereikbaar zijn maar dat is hartstikke nep. Het adres wat ze op de site hebben staan is in een woonwijk. Het lijkt ook dat het Nederlandse adres het retour adres is. Maar dat is het niet. Dus als je iets wilt retour sturen ben je de Sjaak en krijg je met hoge kosten te maken. Ik wil iets retourneren en moet nu een retour naar China aanmaken met hoge kosten. Ik voel mij besodemieterd door de site. Ik krijg nu allemaal aanbiedingen met hoge kortingen….maar mijn jasje kan eigenlijk niet retour op een normale manier…
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.