Montus Business AcademyRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har været på 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold. Rammer fine og holdene ikke for store. Har derudover ikke grint så meget før på et kursus - virkelig gode cases og bil... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde forventet og der var plads til at gennemgå egne arbejdsopgaver, så man kunne få ført det ud til tasterne på kurset.

Oceniono na 5 z 5

Jeg deltog i ChatGPT kursus. Underviseren var ekstremt kompetent og kunne stoffet ekstremt godt. Underviseren var samtidig en god underviser der forstår behovet for at tage hensyn til indlæringsevne d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo så alle kunne følge med, god til at lære fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke så meget... Zobacz więcej

1. Kurs
  2. Szkoła dla dorosłych
  3. Szkoła informatyki
  4. Instytucja edukacyjna
  5. Instytut szkolenia z oprogramowania
  6. Centrum szkoleniowe

Napisane przez firmę

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og højaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som ønsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriøse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang række yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

174 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

At fejre succeserne

At fejre succeserne ! Kursus Motivation & arbejdsglæde v/underviser Henrik Leslye.
Jeg blev meget positiv overrasket over, at man på så kort tid (1 dags kursus) kunne gå hjem med så stort udbytte.
Henrik formidlede materialet på en rigtig god måde, og det var let at forstå og gå til. Jeg synes i særdeleshed det at prioritere at bruge ressourcer på at analysere på hvad der gik godt, og hvordan øger vi det (frem for hvad gik galt, og hvordan undgår vi det)
Jeg gik hjem med en række brugbare værktøjer, samt en større forståelse af hvordan man mere effektivt kan udnytte sine styrker og ikke mindst hvorfor det er vigtigt.

12 września 2023

Inspirerende kursus med kompetent underviser

Jeg/vi har deltaget på kurset ”Motivation & arbejdsglæde – knæk koden hos dig selv og dine kolleger” med underviser Henrik Leslye.
Henrik er en kompetent og meget behagelig underviser, der forstod at tilpasse dagen, i forhold til deltagerene. Alle deltagere bragte sig selv i spil og det blev en dag med mange gode input fra alle.
Jeg/vi har fået mange gode værktøjer, god inspiration og vigtige tanker med hjem. Tusind tak for det.

12 września 2023

Inspirerende kursus

Som ny chefsekretær har det været et forløb, der indeholder masser af læring og inspiration fra de 3 vidt forskellige undervisere.
Det har også været berigende at kunne dele erfaringer med andre, omkring det at være chefsekretær.
Jeg tog kurset i Århus på Radisson Blu Scandinavia Hotel, hvor forplejning og service er i top.

17 maja 2023

Inspirerende kursus med kompetent underviser

Jeg har deltaget på kurset "Mental sundhed på arbejdspladsen" med underviser Kim Steen Nielsen. Kompetent og behagelig underviser og en dag med mange gode input. Jeg har fået super god inspiration og vigtige tanker med hjem.

10 maja 2023

Nyttige og inspirerende kurser

Jeg har været på kurset "mental sundhed"som har givet en masse stof til eftertanke, og gode værktøjer med sig, som er nyttige og relevante for en. Underviseren er super erfaren, og dygtige til at få sine budskaber ud. Han giver en hel ny viden om ting, som er en del af ens hverdag, men som man måske slet ikke tænker over påvirker en. Han hjælper kursisterne med de udfordringer der eksisterer på arbejdslivet, og giver relevante råd, som alle har gavn af. Kan varmt anbefale Montus.

10 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Der må mange penge i kassen? Uopfordret spam igen igen...

Det går åbenbart (stadig) ringe i branchen, så desperat kaster man mails ud til folk der aldrig har bedt om det... Igen...

Spam, har aldrig tilmeldt mig dem eller andre på den mail jeg har modtaget. Så alt tyder på et CVR udtræk, hvorfra der spammes med reklame (Hvilket jo også ses tydeligt på andre anmeldelser herinde).
Useriøs tilgang til at drive virksomhed, hvilket man selvfølgelig kan forvente også er grundlaget for deres kurser.
Jeg kommer aldrig til at bruge dem, og kommer aktivt til at forhindre andre i det.

Det er sindssygt at man kan have så dårlig forretningsmoral..

Svar til svar:
Det er sjovt så at flere oplever det samme når man læser jeres anmeldelser herinde.
Først og fremmest synes jeg jo at vi skal sætte noget på højkant, og så køre kommunikationen herinde, på hvor den "personlige accept" er kommet fra.
Udfordringen er jo dels at jeg får nyhedsbreve for noget jeg aldrig har bedt om, men at i fjerner mig, fordi at jeg brokker mig, hjælper jo ikke på hvis X tusinde andre bliver "tilfældigt" tilmeldt fra tid til anden i håb om at få lidt ekstra kunder. Der har jo været en klar tendens i 2019 fra jer sidst.
Med al sandsynlighed har i jo en stor mængde "tilmeldte" der aldrig selv har bedt om det, men desværre kan det jo være med til at give kunder i biksen alligevel, uden den store konsekvens.

22 maja 2023
Logo Montus Business Academy

Odpowiedź od Montus Business Academy

Kære René

Vi er meget ærgerlige over at modtage denne anmeldelse fra dig.

Vi ønsker naturligvis ikke at sende nyhedsbreve til folk, der ikke har interesse i modtage dem. Derfor er der også mulighed for at afmelde sig i bunden af alle vores nyhedsbrev, og vi tilføjer i øvrigt ikke folk til vores nyhedsbrev uden at have fået deres personlige accept.

Vi har ikke mulighed for at undersøge denne sag nærmere uden at have den e-mailadresse, som nyhedsbrevene sendes til. Hvis du oplyser os herom til info@montus.dk, hjælper vi gerne med at afmelde dig.

Heldigvis er det gode tider for vores branche, og vi byder ugentligt mange nye kursister og tilbagevendende kunder velkommen på vores arrangementer.

Du ønskes en solrig mandag.

Mvh Marie-Louise Sander
Partner og marketingdirektør

Oceniono na 5 z 5

Det er godt for det der er oppe i dit hoved...

... som Folkeklubben synger ;o) Har været på kurset Mental sundhed - fundamentet for et godt arbejdsliv... med underviser Kim Steen Nielsen. Meget kompetent, nærværende og rolig undervisning - varm anbefaling herfra. Har tidligere været på 5 dages koordinator uddannelsen, hvor især modulet med personlig planlægning og effektivitet har været brugbart for mig - jeg deltager gerne i andre kurser fra Montus Business Academy pga. de meget kompetente undervisere.

8 maja 2023

Gode og relevante kurser

Har senest deltaget på moms kursus der var rigtigt relevant og faktisk også inspirerende i forhold til det er moms. Har tidligere taget koordinator uddannelsen som var rigtig god, samt lederkurset. Montus er virkeligt fleksible og søde hvis man må melde afbud, de tilpasser så det også fungerer i den virkelige verden hvor ændringer er en del af dagligdagen. Alle deres undervisere er virkeligt dygtige og har en bred viden, samt de møder os kursister der hvor vi er og med de udfordringer der kan være. De har/er alle ude i det virkelige arbejdsliv og er gode at sparre med. Stor ros fra mig:-)

9 maja 2023

Super Lederevent

Jeg har deltaget i Montus' lederevent i Marriott, og det var en supergod oplevelse. Dygtige oplægsholdere og masser af læring på en praktisk og sjov måde.

27 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har deltaget i Excel kursus for…

Jeg har deltaget i Excel kursus for begyndere. Det var virkelig en god dag hvor der var tid til at vi selv fik lov til at arbejde med det vi blev undervist i. Meget lærerrig dag med en super god og kompetent underviser. Helt klart at anbefale til andre.

8 marca 2023
Oceniono na 4 z 5

Professionelt forløb og godt indhold til de fleste tider

Jeg har deltaget i chefsekretæruddannelse. Montus er meget professionelle og jeg har som deltager været godt oplyst undervejs i forløbet.
Grunden til, at jeg ikke giver alle 5 stjerner er fordi, at den ene underviser underviste på et niveau, så det ikke var så praksisnært og derfor svært at omsætte til min hverdag.

7 listopada 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej