Jeg skrev den 28 August at i IKKE skal ringe mig op, men den 1 og den 15 september gør i det igen. Sidder i og klapper i jeres beskitte hænder når i har fået en på krogen og får en bonus , jeg skal IK... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sikke en venlig og behagelig samtale man møder kundeservice hos mønthuset. De forstår virkelig hvordan man kan hjælpe sine kunder og altid står klar til at hjælpe dig. Og så er deres produkter i topkl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har tidligere skrevet, om man var stavnsbundet af mønt samlinger fra mønthuset. Jeg vil hermed give en tilbagemelding, at jeg nu er blevet kontaktet af en meget sød medarbejder fra mønthuset. Han... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg synes nogle gange godt det kan være lidt svært at finde ud af hvad man skal betale hos jer nogle gange får man et tempo der hedder 99 kr. og så står der noget med utrolig små bogstaver så koster d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af eksklusive samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. De er ejet af det finske møntværk og et norsk firma der hedder Samlerhuset A/S. De arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mønter fra OL i Beijing 2008, OL i Vancouver 2010 samt VM i fodbold i 2006. Det betyder, at de har gode kontakter til, og er officiel distributør for forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa og så langt væk som Rusland, USA, Australien og Kina. Mønthuset Danmark A/S har kontor i Brøndby og har ca. 50 ansatte.
Kirkebjerg Parkvej 9C, 2605 , Brøndby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 84% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Blev kontaktet vedrørende udgivelse af ny mønt med Mary og kong Frederik. Dette til en god pris.
Har modtaget den og den er meget flot.
Ringede i dag for at opsige abonnementet i følge aftale, men nu udkommer der en mønt mere som jeg må have. En virkelig god samtale.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Imødekommen og rar person at snakket med, hurtig og kort besked.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Høj kvalitet og go service
Har handlet der et par gange og gør det 100 igen.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Super god og hyggelig samtale med dem, jeg har bare ikke lige råd til at modtage flere mønter, men ellers god service 🤓🥴🤗

Jeg siger 1000 tak for en behagelig snak i telefonen. Rigtig god service
Derfor 5 stjerner fra mig Mvh Annette

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
havde ringet ind og sagt jeg ringe skulle have en så kaldt gulbare men i sendte den alligevel.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
ANBEFALER ALLE AT HOLDE SIG FRA DETTE FIRMA. BRUG ANDRE INVESTINGSFIRMAER !!!
Jeg har flere gange ringet ind og er blevet lovet at de ringer retur og det sker ikke. Deres medarbejder er slet ikke serviceminded ! Jeg har ikke modtaget det som er lovet ! Jeg har sendt dem adskillige mails som de ikke vender retur på. Til sidste sender de mig til inkasso hvor Henriette havde sagt at alle betalinger var sat på bero så de kunne finde hoved og hale i hvorfor det som var bestilt ikke var modtaget. I er ikke andet end et fusker firma !

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Vi bestiller og I levere som aftalt en 5 stjerner oplevelse.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
En telefonsamtale der kører i en meget positiv tone og medarbejderen er helt klar over hvad jeg har modtaget så vi hurtigt kan få de evt problemer jeg har skabt for mig selv

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Kun relevante informationer, hurtig og præcis. Man bliver aldrig forsøgt overtalt til uønskede køb, og i givet fald kan man jo 2altid slutte en serie

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
et stort udvalg og god service og gode priser

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Der er utrolig lang leveringstid og ingen ordentlig tracking på forsendelsen.
Kundeservice er meget dårlig.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Sød og flink og fik hjælp til det jeg skulle

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Fusker og korrupte nu har vi 2 gange uden accept fået tilsendt en mønt ufatteligt at mønthuset ikke forstår et kæmpe NEJ

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Der var lidt ‘problemer’ med noget forkert oplyst information og derudover at jeg havde betalt for meget for et produkt. Det blev løst så dejlig nemt og uden problemer med det. Det er super kundeservice. 10 ud af 10 her fra. Tusind tak for hjælpen ! 😊🥇

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Jeg havde en særdeles positiv oplevelse med Henriette, som tog telefonen. Hun var både venlig og imødekommende, og hun tog sig god tid til at hjælpe mig grundigt. Det er sjældent at møde så engageret og hjælpsomt personale – der burde være flere som hende.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Nemt, de ved hvem du er allerede når du ringer, meget imødekommende og søde at snakke med.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Meget venlig og imødekommende service medarbejder der ydede en service ud over det sædvanlige.

Odpowiedź od Mønthuset Danmark
Henriette reddede min dag, og gjorde det til en god oplevelse