Monstercars Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onze RC club heeft al veel ervaring met de producten van Monstercars, Drie leden van onze club hebben inmiddels tot grote tevredenheid een Flying Fish aangeschaft en nieuwe leden bevelen wij ook deze... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik bestel een hobbywing combo dat op hun site in promotie staat. Paar dagen nadien krijg ik een hele andere combo en niet degene die vermeld staat. Ik geef dit door via mail en dan zeggen ze doo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Enkele maanden geleden de Vortex Off road Buggy gekocht. Snelle levering en mooi product. Veel speelplezier hier! Met de standaard accu van 500mAh moet je wel snel weer opladen. Daarom nieuwe accu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Afgelopen zondag deze RC car besteld. Dinsdag werd ie al geleverd. Auto is helemaal plug&play geleverd. Dus konden meteen rijden na afstelling van de wielen op de afstandsbediening. Met de bestaa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hobby Expert in oa Voordelige Radiografische Auto's, Boten, Speelgoed, Tanks en Meer! Ook bieden we u TopMerken Metaaldetectors en Stunt / Matras Vliegers en Supersnelle Levering! RC Bestuurbare Modelbouw

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 96

Napisz recenzję

Zoals het hoort !

Ik had wat twijfels om voor zo een bedrag iets online te bestellen. De levering was supersnel, er zit ook nog wat extra info bij de bestelling naast hetgeen van in mijn geval himoto zelf. Toch had ik nog wat vraagjes , die zijn onmiddellijk beantwoord geweest via mail. Ik zou hier met mijn ogen dicht terug bestellen. Zoals het hoort !

2 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Uiterst tevreden, waar voor je geld

We hebben nu al twee maal een monstercar aangeschaft voor onze jongens. Het is voor hen het ultieme speelgoed om mee te racen. En gaat er iets stuk, is het te vervangen op een simpele manier. Daar waar je bij reguliere rc cars snel klaar ben omdat iets niet te maken is. Kan je bij deze buggy's alles zon beetje vervangen of tunen wat het nog leuker maakt.

29 marca 2025

Niks kopen bij de winkel

Niks kopen bij de winkel

Ondertussen al 5 weken bezig om onze, niet naar behoren bestuurbare auto te retourneren.. ze hebben deze 3 weken geleden ontvangen van ons , netjes in originele verpakking. Maar tot op heden nog geen geld terug gekregen houden je de hele tijd aan het lijntje …

27 marca 2025

Nooit iets bestellen…

Nooit iets bestellen…

Bestuurbare auto gekocht voor de verjaardag van onze zoon. Deed het niet naar behoren. Auto teruggestuurd (maand geleden) en tot de dag van vandaag geen reactie/geld terug. Volgens track en trace is hij al lang aangekomen. Gemaild, maar krijg een reactie dat het langer duurt ivm ziekte…

19 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

The quality of the boot is Top!

I recently bought a remote-controlled boat from Monstercars and I am very satisfied with my purchase! The boat was perfectly packaged, which ensured that it arrived in excellent condition. The quality of the boat is also top-notch – everything works properly and the finish is impressive. Sailing with it is a great experience, it is fast and responds well to the controls. Overall, great service and a fantastic product. Definitely a recommendation for anyone looking for remote-controlled vehicles! Thank u very much! My name: Marisca Vermeulen (Nederland)

15 marca 2025

tiger 1 tank

ik had de tiger 1 tank besteld toen de tank geleverd werd had ik per ongeluk een verkeerde tank gekregen
toen heb ik gebeld met monstercars werd zeer vriendelijk te woord gestaan ter compensatie kreeg ik de king tiger tank
ik ben zeer tevreden hoe monstercars dit heeft opgelost top service
ik kan iedereen aanraden om bij monstercars een bestelling te doen
de king tiger ziet er goed uit groter dan wat ik verwacht had geweldig product

14 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Geen vriendelijke klant service een…

Geen vriendelijke klant service een speelaotu gekocht wordt of rijd niet meer goed binnen garantie proces ik heb terug gestuurd ook wordt niet gedaan als reparatie. Geen aanraden koop hier geen enkele product.

18 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

4x Sneller laden met de nieuwe Himoto A3 lader!!

Super tevreden met de nieuwe 5000mAh accu en een snellader! Mn zoontje kwam er eigenlijk 1tje tekort en ook het laden met de standaard lader duurt een eeuwigheid!!…dat is dus nu in ommezien klaar dankzij de Himoto A3 compact charger welke met 2Ah laad!!! Dat is dus 4x zo snel als de originele lader! Ook hadden we de accu+lader de volgende dag al in huis….
Dank hiervoor Monstercars!

22 lutego 2025

Recent een Himoto 1:10 Truck besteld

Recent een Himoto 1:10 Truck besteld, na goed advies telefonisch. De auto is van goede kwaliteit, en de handzender met begrenzing is ook handig, hiermee kun je zelf de snelheid instellen.

14 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Vorige week een nieuwe tank besteld…

Vorige week een nieuwe tank besteld (Heng Long Challenger) en een Heng Long Tornado boot. Beide machines werken top na wat kleine opstartproblemen. Al lag dit aan mij want was te enthousiast zonder de handleiding te lezen. Na even contact dus pri.ma gelukt

21 stycznia 2025
Oceniono na 3 z 5

Koop GEEN 1:18 Himoto RC Cars

Jaren geleden voor mijn zoon de 1:18 Mastadon Monstertruck gekocht, motor is vervangen i.v.m oververhitting, de handzender moest hierdoor ook worden vervangen. Deze auto's zijn te fragiel, vallen snel om, vertonen nerveus stuurgedrag, slechte contact met het wegdek (vooral op klinkers) en de accu is zo leeg..

Ikzelf, heb destijds een 1:10
Monstertruck gekocht, doet het nog steeds goed Het is geen topspul, en je moet enigzins met beleid rijden, goed onderhouden/schoonmaken na een rit in zand etc. en dan kom je een heel eind met deze Himoto RC cars. Ikzelf zou bij een aankoop gelijk gaan voor de 1:10 modellen. Deze zijn robuuster en sterker, bespaart je een hoop gedoe en kosten. Laat de 1:18 modellen links liggen is mijn advies!

21 stycznia 2025

Uitstekende producten & service

Ik heb hier voor mijn zoontje 2 bestuurbare auto's gekocht. Zoals wordt aangegeven heb je een standaard garantie periode. Binnen die periode zijn er (door goed gebruik van de auto:-) ) al wat onderdelen kosteloos vervangen. Onlangs waren er echter nog wat problemen, maar terwijl de garantie periode al was verstreken werden ook deze problemen verholpen.

Daarbij zijn ook de auto's zelf van goede kwaliteit. Doordat onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden zijn het producten die langer meegaan dan bijvoorbeeld een bestuurbare auto uit de speelgoedwinkel. Zeker de investering waard.

Super tevreden over de service en producten!

9 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Niet bestellen daar zogezegd op voorraad

1 ster is zelfs nog teveel ik heb 2 weken geleden een detector besteld die toen tot 15/12 in promotie was, dat veranderd ook elke keer als ik op de site kijk hij was zogezegd op voorraad en op site staat voor 18.00 uur besteld volgende dag in huis dikke zever hij was dus blijkbaar niet op voorraad, wat ook nog altijd niet aangepast is op de site, ik heb al zeker 4 keren een mail gestuurd en elke keer zeggen ze jij hebt het vrijdag of zaterdag in huis ook weer dikke zever vandaag heb ik gebeld, het gaat over zoals een gewone telefoon en dan verbinden ze u door met een wachtlijn voor nog extra geld te kunnen binnenhalen eerste keer heb ik van ellende opgehangen, omdat ik al een half uur moest wachten en nog geen antwoord de 2 de keer had ik na 15 minuten iemand aan de lijn van zodra ik zei voor een bestelnummer door te geven hoorde ik niemand meer, wat er gebeurd is weet ik ook niet, maar dat is zeker niet pluis ze denken precies dat we achterlijk zijn? Ik ben benieuwd wat voor antwoord ik nu weer ga krijgen op mijn mail die ik vandaag nog gestuurd heb, maar eigenlijk wil ik gewoon mijn geld terug genoeg met mijn voeten gespeeld en ik zal hier keer nooit nog iets bestellen dan mag het zo goedkoop zijn al het wil

27 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Te dure aankoop voor wat je krijgt

Deze auto is bij een andere site 55 euro inclusief verzenden maar hier 100 euro met verzenden, stom van mij dat ik niet verder heb gekeken.
De batterij gaat maar 12 min mee, er staat een enorme lap tekst bij maar dit kon ik niet duidelijk terug vinden, wel kan je er natuurlijk van alles bij kopen zoals een grotere accu wat de aankoop nog duurder maakt. Mijn zoontje is blij maar ik vind dat het op de site iets minder misleidend mag.

7 grudnia 2024

Professionele service

Professionele service die je niet meer vaak tegenkomt. Na een tijdje niet gereden te hebben met de auto bleek de pistoolzender het niet meer te doen. d'Jessie stuurde gelijk een nieuw op (onder garantie blijkbaar nog) zonder vragen. Kind ging daarna gelijk rijden en brak een wiel af. Zij sturen gelijk, zonder moeite, zonder te betalen, de onderdelen op om het zelf op te lossen.

Gewoon heel fijn als we met elkaar zo kunnen communiceren.

6 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Desondanks fijn om bij Monstercars klant te zijn.

Na ontvangst van de Himoto auto, bleek dat deze na korte tijd niet meer goed werkte. Veelvoudig contact gehad en daarbij snel en vakkundig geholpen.
Gratis nieuwe lader ontvangen, maar ook dit bleek niet de oplossing te zijn.
Uiteindelijk bleek de accu niet goed te
zijn. Ik heb direct een nieuwe accu geleverd gekregen, zonder gedoe en terug sturen van de oude.
Fijn wanneer je serieus, met respect, snel en professioneel geholpen wordt als klant! Dat er iets niet werkt is vervelend, maar het goed en naar tevredenheid oplossen, dat maakt het verschil. Top!

18 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Top service en zeer klantvriendelijk

Service is top had een short course truck besteld helaas was 1 van de dogbones (aandrijfstang) gebroken tijdens het rijden na telefonisch contact en mail contact is er een hele nette oplossing gekomen en krijgen we ze nu in aluminium niet verwacht dus echt fantastisch

De truck zelf is echt gaaf rijd snel soepel en is makkelijk te besturen de bezorging was ook heel snel waardoor dit bedrijf echt wel beter is dan sommige andere bedrijven waar de ervaring een heel stuk slechter is

Ik kan monstercars zeker aanbevelen en zal hier zeker vaker gaan bestellen

15 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej