Nie polecam! Zamówiłam rzecz pochopnie z linku od koleżanki nie sprawdzając strony. Po zapoznaniu się z tematem i tymi opiniami chciałam anulować zamówienie - nie da się, nie odebrać paczki - ich zdan... Zobacz więcej
Największy błąd jaki popełniłam, to nie sprawdzenie opinii przed zakupem. Produkty szły bardzo długo. Na koniec się okazało, że jakość produktu jest gorsza niż zła, za to cena premium. Bardzo nie pole... Zobacz więcej
Oszuści, to co odpisują jest jednym wielkim kłamstwem, ktoś tutaj się próbuje nieźle dorobić na oszukiwaniu ludzi. Również na ich stronie widnieje informacja że przesyłka z moim zamówieniem już dotarł... Zobacz więcej
Byłam przerażona po zrobieniu zakupów w sklepie mój mały słodziak. Przyznaję nie sprawdziłam firmy. Zamówienie dotarło do mnie dzisiaj i klocki magnetyczne są bardzo fajne. Fakt, ze okres oczekiwania... Zobacz więcej
Zabawki edukacyjne dla wszystkich grup wiekowych. Trwałe, kreatywne, w 100% bezpieczne i niezawodne.
Holandia
- www.moj-maly-slodziak.pl
Musisz wiedzieć
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
ten sklep to scam
ten sklep to scam. Po ponad dwóch tygodniach od złożenia zamówienia nie wysłali zabawki. Ignorują maile z deklaracją odstąpienia od umowy. Zamówiłem zabawke na prezent dla dziecka z domu dziecka. Własnie mija ostateczny termin zbiórki, a sklep nawet nie nadał paczki.
Nie polecam! Sprzedają towar nie mając go na stanie
Firma pod produktami chwali się POGRUBIONYM tekstem: 'W magazynie - wysyłka w ciągu 1-3 dni roboczych'. Problem jest taki, że obok jest malutka ikonka, przezroczysta, zlewająca się z tłem strony, która informuje: 'Przesyłka opuszcza magazyn w ciągu 1-3 dni roboczych. Przewidywany czas dostawy 6-10 dni roboczych.' Dobrze by było takie informacje publikować w bardziej widocznym miejscu. Jest to też po części moja wina, że tego nie zweryfikowałem, ale cwaniackie praktyki trzeba tępić.
Nie polecam nikomu tego sklepu Towar od…
Nie polecam nikomu tego sklepu Towar od 3 tyg w drodze i nie może dojechać nie odpowiadają w ogóle na e-mail Podejrzewam że to są oszuści obawiam się że wtopiłam 250 zł . Trzeba sprawę zgłosić na policję .
Nierzetelny dostawca!
Zamówienie złożyłam 28 października z myślą o prezentach na Święta, dotarło do mnie dopiero 17 grudnia, po mojej interwencji mailowej. Otrzymana przesyłka nie jest zgodna z zamówieniem. Zamiast krzesełka rozkładanego dla dziecka otrzymałam jakąś grę. Druga zabawka przyszła w zniszczonym opakowaniu. Nawet nie wiem czy jest sprawna bo nie zamierzam jej rozpakowywać ze względu na oryginalne taśmy. Całe zamówienie zwracam. Dostawcę już powiadomiłam, na razie żadnego odzewu. Zostałam więc bez prezentu dla dziecka. Nie polecam tej strony i tego dostawcy!!
Sklep to nieporozumienie
1. Brak możliwości anulowania zamówienia
2. Bardzo długi czas oczekiwania
3. Kiedy produkt w końcu dotarł (klocki magnetyczne) okazało się, że są bardzo niskiej jakości
4. Aby zwrócić produkt, należy go wysłać do Holandii
Nie polecam, lepiej wybrać dowolny inny sklep i uniknąć nerwów i straty pieniędzy.
Długi termin dostawy
Zamówiłam przesyłkę 3 grudnia 2024. Termin dostawy 6-10 dni. Dziś jest 16 grudnia 2024, a przesyłki nie widać. I nie wiadomo, gdzie jest. Na maile nie ma konkretnej odpowiedzi (szkolą nowy personel 🤣) Zdecydowanie odradzam.
Chiński badziew za duże pieniądze
Chiński badziew za duże pieniądze. Czas oczekiwania bardzo dlugi. Niekompletne zamówienie. Trzeba odsyłać na własny koszt do Holandii. Nie polecam.
Polecam firme.kupilismy projektor do…
Polecam firme.kupilismy projektor do pokoju i działa swietnie.chwile czekaliśmy ale dotarł i działa swietnie.
Serdecznie polecam
Tak jak wspominają pozostali bardzo…
Tak jak wspominają pozostali bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę, bardzo słaby kontakt z firmą. Na pewno nie polecam!!
Podróba
Dzień dobry,
Zakupiony przedmiot "Mixing Colour Cube™ - Optyczna kostka pryzmatyczna" dotarł w końcu w moje ręce.
Za tą cenę spodziewałem się lepszej jakości. Biorąc pod uwagę jakość (a raczej bylejakość) opakowania uważam, że sprzedajecie podrabiany produkt w cenie oryginalnego. Polecam jeszcze poszukać, a nie kupować u "Słodziaka"
OSTRZEGAM przed zakupami w Małym Słodziaku!!!
OSTRZEGAM WSZYSTKICH (!) przed zakupami czegokolwiek w tej pseudo firmie MÓJ MAŁY SŁODZIAK Nie dość , że na zamówienie czekałam bardzo długo ( miesiąc)to zakupiona zabawka okazała się totalnym bublem, której nawet nie można było uruchomić, Gdy zareklamowałam żądając zwrotu pieniędzy najpierw zalano mnie niezliczoną korespondencją informując w końcu, że muszę wypełnić formularz zwrotu i wysłać zabawkę do firmy MAJĄCEJ SIEDZIBĘ W HOLANDII (!!!) co niestety przeoczyłam składając zamówienie.
Oszuści!
Pęknięte chińskie pudełko z klockami magnetycznymi za 200 zł. Nie ten produkt zamawiałam. Uważajcie, to są oszuści którzy ściągają towar z Aliexpress a nie sklep z oryginalnymi zabawkami!
Zamówiłem nie czytając opinii
Zamówiłem nie czytając opinii. I coraz bardziej wątpię czy otrzymam przesyłki. Termin dostawy przesuwany. GLS twierdzi, że nie otrzymał, na stronie, że towar u przewoźnika. Telefon podany na stornie nie jest obsługiwany..... wygląda na to, że 400 pln przepadło.
Zamówiłam w listopadzie prezent na…
Zamówiłam w listopadzie prezent na święta. Paczka do mnie nie dotarła. Na linku do śledzenia widnieje jako odebrana, szkoda tylko że nie przez mnie. Brak kontaktu z firmą. Obawiam się że zwrotu pieniędzy również nie otrzymam. Dlatego piszę ku przestrodze - lepiej nie korzystać z usług tego sklepu.
Tragedia
Tragedia, omijać tą stronę szerokim łukiem. Nie dość że przesyłka przyszła z dużym opóźnieniem, zamawiajac na polskiej stronie sądziłam że to polski produkt ale moje nie dopatrzenie sprawiło że zamówiłam mate na podłogę do zabawy i to co przyszło to istna porażka. Wygląda jak cerata. Za ta cene spodziewałam się czegoś innego ale czego oczekiwać po chińskim produkcie. Jakbym chciała coś takiego to zamówiłabym na Aliexpres albo Temu i wyszło by taniej. Kontakt to jakiś bot który non stop pisze to samo.
Zdecydowanie nie polecam
Nie polecam. Zamówiłam trzy różne produkty, a dostalam dwa takie same. Po reklamacjach doslano mi jeden produkt z dwoch brakujących. Pytanie, kiedy otrzymam trzeci zamówiony i zapłacony (najdroższy z pozostalych) produkt, pozostało bez odpowiedzi.
SKAM!!!!
SKAM!!!!
nie trac pieniedzy, falszywa firma - numer tel na stronie nieprawdziwy, na maile nie odpisuja, wydalam 300zl i paczki nie mam do dzis :(
ucz sie na bledach innych
Nieuczciwa firma
Nieuczciwa firma która sprzedaje niskiej jakości chińskie produkty po bardzo zawyżonych cenach. Próbowałem bezskutecznie anulować zamówienie kilka godzin po zakupie, kiedy produkt nie został nawet wysłany. Firma zmusiła mnie do przyjęcia paczki i do opłacenia zwrotu do Holandii !!! A więc dostałem product uszkodzony w transporcie którego nie chciałem i muszę zapłacić za zwrot paczki
Paczka przyszła po terminie zapakowana…
Paczka przyszła po terminie zapakowana w worek foliowy. W folii był karton w który była zapakowana zabawka był cały rozwalony i podarty. Jakościowo zabawka się NIE OPŁACA
Cena zwala z nóg za takie niedopatrzenia. Plastik najtańszy i cienki.
Porazka
Porazka. Przesyłka szła 2 tyg. Kontakt niby przez formularz a odpowiada jakiś bot. Nic nie można się dowiedzieć. Zdjęcia na stronie piękne a zestaw kosmetyków przyszedł w jakimś badziewnym pudełku które od razu się rozleciało.