En trofast kunde siger stop... endnu én gang
Efter at have oplevet to episoder hvor jeg føler mig latterligt gjort, vælger jeg altså at involvere alle af interesse.
Efter den nye værkfører er tiltrådt hos Møllegårdens Camping, synes jeg at have haft oplevelser som er over min grænse for hvad man som kunde skal stå model til. Min store rude som blevet skiftet maj 2017 er revnet, for mig at se er det dårlig kvalitet eller en konstruktionfejl. Jeg mener det er en sag Møllegården bør være behjælpelig med at få styr på, men værkfører var til min skuffelse meget afvisende, ja ruden var jo 2 år og 7 måneder, det er så levetiden på en rude til ca 8.000.
Jeg synes det er dårlig kundepleje og føler mig en smule til grin når man håber på at kunne få hjælp. Men en hel klar afvisning!
Tidligere i år fik jeg skiftet en brusehane som var indenfor garantien, det skal siges brusehanen er blevet skiftet adskillige gange tidligere.
Her mente han, at han var flink og betale hanen og så kunne jeg betale timelønnen, så vidt jeg ved får værkstedet for reklamationer estimeret arbejdsløn og selve produktet betalt.
Jeg tænkte den gang at jeg ikke gad bøvle med det og de skulle også kører efter det da min vogn holder fast, så aftalte at betale timerne.
Men nu er det dråben og håber virkelig ikke for Møllegården at andre kunder har lignende oplevelser. Jeg har tidligere været tilfreds og betalte gerne ekstra for kvalitet og dygtige montører.
Det er vigtigt at tage hånd om eftermarked, det kunne jo tænkes at nogen af dem en dag skulle have en ny vogn.
-------
NY STATUS
D. 21 september 2020
Jeg kontakter Møllegårdens Camping i det min brusehane igen er gået til, det var på det tidspunkt under et år siden den blev skiftet. I min verden må der stadig være garanti, ingen undskyldning denne gang, jeg er ikke for sent ude som de påstod sidste gang!
Jeg vil også være fair da det ikke skal gå udover forhandler at de produkter som Hobby sætter i deres vogne er noget "billigt" skrammel. Vi aftaler derfor at vi finder en anden løsning og deler om udgifterne, hvor efter de lover at kalkulere samt sende et pris overslag.
Det var i september og vi er nu i december, har intet hørt. Der har endda i mellemtiden været en servicevogn fra Møllegårdens Camping forbi den plads hvor min vogn står, ikke meget planlægning eller kundeservice.
Nu gider jeg egentligt ikke beskæftige mig mere med MØLLEGÅRDENS CAMPING I VILSUND det er mit liv simpelthen for kort til.
17 grudnia 2019
Opinia niezależna