KØB INTET FRA DETTE STED. Har købt to figurer, som åbenbart er afsendt fra Kina. Prisen for begge figurer med forsendelse er kr 457,- Efter meget lang ventetid, får jeg pludselig en importopkræ... Zobacz więcej
Modern Living
Rigtig dårlig kvalitet på sofaen vi fik tilsendt. Begge bagben(træ!) knækkede af efter blot et par uger. Det skal siges at vi ikke ofte bruger sofaen. Virksomheden burde lære af deres erfaring og lave... Zobacz więcej
Superoplevelse, at købe sin sofa gennem modern-living.dk, jeg ringede først og blev modtaget "på jysk" altså hjerteligt, sælgeren jeg snakkede med var rigtig behagelig og jeg følte mig godt tilpas, me... Zobacz więcej
Vi har købt 3 sofaer af ham og alle er gået i stykker. Ved tredje sofa forlangte vi pengene tilbage. Vi kan desværre IKKE anbefale hans firma til nogle. Det er simpelthen for billige sofaer i dårli... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Modern Living tilbyder moderne sofa, sofaer og eksklusive lædersofaer i bl.a. flot brasiliansk og handskeblød italiensk læder til vanvittigt lave priser.
God kvalitet til prisen
Købte deres Rom sofa,. Fik inden bestilling fremsendt en stofprøve så jeg kunne mærke kvaliteten og se om farven "passede" blev positivt overrasket :) Sofaen passer er rigtig god at side i, smag er som bekendt behag, men er godt tilfreds med mit køb... Vognmanden ringede et par dage i forvejen og spurgte hvornår jeg var hjemme og han overholdt tiden... Leveringstid: Der står 1-4uger på deres hjemmeside, der gik 10 dage så det var dejligt... fik løbende meldinger fra ML undervejs.
god kvalitet
Vi købte en lædersofa for lidt over et år siden, og den står stadigvæk utrolig flot til trods for 2 voksne og 3 børn dagligt bruger den. man kan ikke se at den har været brugt i over et år :-)
det er ikke sidste gang vi handler her.
Thomas K
Altid levering til tiden, selv i snestorm
Vi bestiller ofte gennem Modern living til vores møbleringer, de har god kvalitet i forhold til prisen og leverer altid som aftalt.
Vi fik endda leveret i københavn til tiden, på trods af snestormen i vinters. :)
Super flot service, og god sofa til prisen
Vi var ude og kigge på sofaerne. Lige netop den sofa vi ville have var ikke i "showroomet". Den var på lager, men vi have ikke mulighed for at tjekke den ud. Men vi faldt for en anden sofa, som vi endte med at købe.
Kundeservicen var rigtig god, og de var enormt gode til at svare på allemulige mærkelige spørgsmål.
Designet er flot og sofaen er god og pæn til prisen. Det er nok ikke den allerbedste kvalitet, men man kan nok ikke forvente bedre sofaer til den pris.
De ligger nok på 4.5 stjerne, så jeg runder op og giver dem 5.
super service, hurtig levering, varen holder hvad de lover,
vi stod og manglede en sovesofa til vores sommerhus , faldt over Modern Living på nettet ,fik kanon service , og en super god sovesofa , som var til at betale sig fra ,den blev leveret inden en uge , overraskende god kvalitet,Vores næste sofa bliver helt sikker fra Modern Living.
Update på sofa
efter 7-8 mdr med en sofa fra Modern-living er vi stadige mere end lykkelige for det køb vi gjorde, den bliver brugt hver dag især om søndagen, når der er børn på besøg bliver der kravlet, hoppet og spildt div. ting, men må sige at den klare det hele. Hvis IKEA siger kvalitet testet af hverdagen så må modern-living finde et slogan der kan overgå 1000 gange.. vores anbefalinger bliver giver videre hver gang der er nogle der snakker om ny sofa...
Kvalitet, service og pris i top!
Vi har købt en lækker sofa hos modern-living.
Pris, kvalitet og service har været helt i top, og det kan bestemt anbefales, at handle her.
Levering til tiden, god pris samt kompetent rådgivning.
Hurtigt og billigt
evorfor jeg ikke er helt opppe på femstjerner er, at kvaliteten på sofaen jeg har fået ikke er helt ok. Udvendig er alt perfekt, og flotte designs de har, men kvaliteten indvendig i sofaen er ikke god nok til daglig brug. Jeg vil dog gerne anbefale stadet, for alt andet har været helt perfekt, og skal man blot have en billig sofa leveret hurtigt, er her stedet man skal købe den.
Hurtigt, Billigt, Kundevenligt - Og den lækreste sofa!!
Jeg faldt for en sofa de havde på Modern-living.dk - men var lidt bekymret for leveringstid.
Jeg skrev til dem og spurgte hvor lang tid der ville gå og de lovede max en uge på den sofa jeg gerne ville have - og ganske rigtigt! - under en uge senere havde jeg min nye sofa.
De svarede høfligt og hurtigt på alle vores forespørgsler og vores nye sofa er bedre end forventet!! super handel!!