Frederikssund. Jeg kom ind med et jackstik der var knækket nede i tablet (ikke bare lige til at få ud). Fik forklaret risikoer inden arbejdet og god og grundig vejledning. Han løste problemet på 40... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service af Majed i Frederikssund 🙌 han hjalp mig lynhurtig med mit oplader stik og nu virker den bare perfekt! Kan klart anbefales. Meget venlig og rar service 😊
Reakcja na opinię
Fantastisk god og super venlig service! Jeg følte mig godt taget i mod, i trygge hænder og guides igennem til det rette produkt med kvalitet og pris i fokus. Det var helt tydeligt at servicen va... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til MobilVolt! Vi er din pålidelige partner, når det gælder hurtig og professionel reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Uanset om du står med en knust skærm, et dødt batteri eller mere komplekse hardwareproblemer, står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Hos MobilVolt vægter vi kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice utrolig højt. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet for at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt igen. Besøg os i vores butikker i Frederikssund og på Frederiksberg – vi giver din elektronik nyt liv! Vi sætter stor pris på din feedback, så del endelig din oplevelse med os her på Trustpilot.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Han løste problemet på 40 min, og han havde også andre kunder i denne tid.
Super betjening og fin pris.

Odpowiedź od Mobilvolt
Rigtig søde medarbejdere og rigtig god service

Odpowiedź od Mobilvolt
Fantastiks god service , man kan virkelig mærke de vil det bedste for deres kunder+ plus rabat og gratis panserglas

Odpowiedź od Mobilvolt
Fantastisk oplevelse, super dygtig og venlig personale

Dejlig betjening. Troværdig og givende , kan kun anbefale dem :-) kh jens emil

Odpowiedź od Mobilvolt
Det var helt tydeligt at servicen var i fokus og det handlede om at jeg som kunde gik glad og tilfreds ud af butikken! Og det klarede de til perfektion.
Jeg fik lavede min iPhone 15 skærm og fik et gratis panzerglas sat på. Alt i alt 5 stjerner herfra!

Odpowiedź od Mobilvolt
Rigtig god service i butikken da jeg købte usb stik

Odpowiedź od Mobilvolt
Rigtig god butik med godt udvalg, vi fik endnu rabat på det iPad-cover vi købte😊

Odpowiedź od Mobilvolt
Kom ind fordi min stik på telefonen ikke kunne lade da der var snavs i. Og han sagde han lige kunne klare det hurtigt og gratis. Virkelig god stil🥳

Odpowiedź od Mobilvolt
Sjældent har jeg oplevet så stor forståelse og villighed til at løse problemer med min telefon. Mange mange tak for jeres service.

Odpowiedź od Mobilvolt
Jeg var i dag hos Mobil Volt i Frederikssund og skulle bare lige hurtigt have et par høretelefoner. Men jeg ventede på at betale fik en anden kunde skiftet panzerglas på rekordtid og det overraskede mig, at det kunne gøres mens man lige ventede 3 min. Så det fik jeg skiftet og fik købt et par andre gode ting og endda med fine rabatter.
God og informativ betjening og fuld valuta for pengene. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Mobilvolt
Gik i forretningen i Sillebroen i Frederikssund og skulle have skiftet glasset på en telefon, han spurgte om jeg havde en halv time og vupti så var glasset skiftet. Virkelig god service og sød mand. Er meget tilfreds med mit besøg 👍🌼

Odpowiedź od Mobilvolt
Went to the store, wanting to get my broken screen fixed. It took no less than a day to get the required screen ordered home to the store and no less than 30 minutes to get it replaced. 1 time purchase, and my phone is essentially good as new. Efficient and easy. 10/10, would recommend.

Odpowiedź od Mobilvolt
God service koster ikke ekstra .
Tak for en super service idag.