Bestilte et tastetur fra siden. Der stod at det var på lager og det hele, men efter de 2-3 dages leveringstid som de havde lovet var det ikke kommet ogjeg ventede så yderligere to dage uden held. Vi r... Zobacz więcej
Der findes efterhånden et hav af lignende koncepter på markedet. Dog synes jeg at mobilpriser.dk giver et godt overblik over de forskellige muligheder/forhandlere man bliver præsenteret for. Jeg har... Zobacz więcej
Super koncept. Virkelig brugbar side til at få overblik over priser med og uden abonnement. Måske der kunne udvides lidt på de lidt træge søgemuligheder, ligesom det ville give rigtig god værdi... Zobacz więcej
Egentligt en god ide med dette site, men listen er fyldt med parallelimportører. Tjek først her på trustpilot, før du handler med nogen på mobilpriser.dk
- Porównywarka cen
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Dostawca usług telekomunikacyjnych
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Billigste mobiltelefoner i Danmark både med og uden abonnement. Priser på Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola
Inni użytkownicy przeglądali również
Dejlig side med alt nyt om mobiler.
Fantastisk - I er de eneste der kender den billige pris!
Jeg fandt et link til en god pris på en mobil. Først når jeg viste ekspedienten i butikken at det var deres butikspris, fik jeg lov at købe.
De vidste ikke de kunne sælge til den pris.
Tak, Mobilpriser.
Det virker!
Jeg bruger denne side hver gang jeg skal finde priser på en ny mobil :)
Fedt at kunne samligne
og at finde det man gerne vil se på og hvor det er billigst
Virkelig god service netside.
Har købt flere mobiltelefoner via mobilpriser og læst anmeldelser af mobiler mv. God og informativ side. Velfungerende. Absolut værd at bruge når man vil købe sin mobil på nettet.
5 !
Altid behjælpelig med at finde de billigste priser på mobiltelefoner!
Fandt eksempelvis min nuværende mobil igennem denne side.
Genial!
Jeg bruger mobilpriser hvergang jeg skal have ny mobil, så jeg kan finde det sted jeg kan få den billigt! Så helt sikkert 5 stjerner fra mig!
Udemærket side
Fin side, den er meget smart når man lige skal sammenligne nogle mobiler i en fart og den er nem at finde ud af.
Kunne dog være en god ting hvis de også kunne få nogle personlige vurderinger med, når man samlignede telefonerne.
God
Rigtig god side, finder altid det man søger, og er nem at finde rundt på.
Intet dårligt at sige.
Igen en god service
Tak for hjælpen - den billigste mobil finder man hos jer!
Enkelt at overskue
I et konstant voksende mobil marked kan man få oplevelsen af et gedemarked, og at det konstant er uoverskueligt.
Der tilføre mobilpriser.dk overblikket, og det skal i have tak for.
Simpelt, og effektivt - 5 stjerner.
Meget brugbar!
Det er en rigtig fin side, til at sammenligne mobilpriser med. Bruger den tit, når jeg er på udkig efter en ny mobil.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.