This software has not been updated for years and is not compatible with the latest Windows versions. A lack of working functions, buggy selection, scrambled views: Everything is available in ver... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg havde bestilt nogle glas, som hurtigt blev leveret. Desværre var et af glassene slået itu, da jeg modtog pakken. Jeg sendte sms til MixMeister (vedhæftet billeder) onsdag aften, fik svar torsdag m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte en ordre fra mixmeister der endte med at være mere end problematisk, på trods af dette endte jeg stadig med mit ønskede produkt, (lidt senere end forventet bevares) og en håndskrevet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onsdag aften bestilte jeg en ordre da i har dag til dag levering. Således ville jeg modtage den fredag hvilket passede fint da jeg skulle bruge den i weekenden. I har ikke afsendt den endnu og man kan... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
MixMeister sælger alt hvad du skal bruge til din bar - hjemmebar som professionel. Vi har f.eks. mere end 80 forskellige sirupper fast i lager - og i alt over 1400 forskellige produkter. Har du spørgsmål inden, under eller efter et køb - så bare tag kontakt til os :)
Dane kontaktowe
Hesselbjervej 9, Port 4, 5953, Tranekær, Dania
- info@mixmeister.dk
- www.mixmeister.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtigt levering
Mixmeister levede fuldt op til mine forventninger og jeg vil helt sikkert fortsætte med at købe Kaffesirup fra MixMeister.
Fin information efter jeg havde bestilt min varer. God information og forklaring på produkterne. Eneste kritik er at der var mange varer og vælge imellem, men ikke særlig mange hjemme.
Bedst
Super god service, der min order var fejl pakket, det klarer de på en studs. forsvarlig emballering af mine vare, alt var top nice! Vil med 100% købe fra dem igen!
Herligt!
Pakken kom dagen efter bestilling og var meget sikkert pakket ind, for at undgå brud på de skrøbelige produkter. :)
5/5 would shop again!
De har ALT!
Nemt at bestille og så afhentede jeg. Kom dog i tanke om en enkelt ting undervejs derhen, som jeg også behøvede og sørme om de ikke også havde det. Betalte den ekstra ting med Mobilepay - hvor nemt kan det være? Kan helt sikkert anbefales til andre
Alt som aftalt
Hurtig response og afsendelse. Nu kan vi få Pina Colada igen.
Hurtig behandling og levering
Varerne blev bestilt om aftenen, og afsendt næste dag med levering dagen efter. Meget hurtigt.
Eneste ridse i lakken var, at limen havde sluppet på proppen til en flaske rom, som jeg derfor måtte genlime med en limpistol, før jeg kunne åbne.
Fin betjening vare som bestilt og vel ankommet til mig som beskrevet
Tak for God betjening
Perfekt og hurtig.
Afhentetede selv dagen efter jeg havde bestilt og alt var klart
Nem bestilling og hurtigt levering ☺️
Nem bestilling og hurtig levering ☺️
Altid perfekt
Har nu handlet hos MixMeister et par gange, og alt har altid været perfekt. God kundeservice og fragten er altid i top. Altid til tiden og altid pakket forsvarligt ind. Her er intet at klage over :-)
God Services - Fredag formidag
Have bestilt rom der ikke var på lagert - der blev hurtigt fundet en ny rom der var på samme niveau - så jeg kunne hente min bestiling 1 time efter.
Et glas var itu da jeg modtog pakken
Et glas var itu da jeg modtog pakken. Nu afhænger min anmeldelse af hvordan de håndterer sagen.

Odpowiedź od MixMeister
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.