OSZUŚCI! Otrzymałem intercom motocyklowy, ale bez słuchawek i bez mikrofonu-czyli bezużyteczny. Po złożeniu reklamacji i kilka miesiącach oczekiwania nadal nie otrzymałem zwrotu środków. Ciągle giną... Zobacz więcej

Złodzieje i oszuści, towar zamówiony na początku listopada 2025, do tej pory nie dotarł. Składałam reklamację na podanego maila przez biuro obsługi, nadal nic. Sprawa będzie zgłoszona na policję.

1,6

Bardzo słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

OSZUŚCI!

OSZUŚCI!
Otrzymałem intercom motocyklowy, ale bez słuchawek i bez mikrofonu-czyli bezużyteczny. Po złożeniu reklamacji i kilka miesiącach oczekiwania nadal nie otrzymałem zwrotu środków. Ciągle giną gdzieś moje dane, na które powinien zostać zrobiony zwrot pieniędzy.
Zdecydowanie NIE POLECAM.

27 kwietnia 2026

Zamówiłem kartę pamięci

Zamówiłem kartę pamięci, z Chin przyszła podróba której żadne urządzenie nie wykrywało. W sklepie na meile odpisuje albo idiota albo najtańszy agent IA. Unikać!

1 czerwca 2026

Tragedia

Tragedia , produkt który zamówiłam był chińska podróbka nigdy bym nie dała 180 zł za chińskie klocki które dodatkowo szy miesiąc . Po próbie kontaktu ze sklepem zaproponowano mi zwrot połowy środku wraz z zatrzymaniem produktu . Mialo być 14 dni roboczych minęło tydzień temu . Brak kontaktu ze sklepem nie odpisują na email . Porażka . Zdecydowanie nie polecam !!

2 lutego 2026

Firma oszustwo

Firma oszustwo. Dno...
Zamówiłem,zapłaciłem za laptopa który nie dotarł...
Brak kontaktu
Nie polecam niestety z finałem w sądzie.

1 marca 2026

To jest Dno

Nigdy nie kupujcie z tego sklepu To jest taki szajz że japierdziele kupujesz produkt i nawet nie chcą na maila odpisać i wątpię że pieniądze odzyskam prostu złodzieje i oszuści.

16 kwietnia 2026

Zamówiłem dwie karty MicroSD

Zamówiłem dwie karty MicroSD, nie działały. Jakości brak. Danych firmy na stronie internetowej - brak. Faktury za zakup - brak. Darmowego zwrotu - brak.
Moim zdaniem - oszuści.

15 kwietnia 2026

Nie polecam, Kupiłem dysk 12TB szybko okazało się że wysyłka jest z Chin zanim dotarł minął ponad miesiąc. Naliczono dodatkowe cło na ponad 200 złotych. Dysk był innej marki i w dodatku używany o czym nie było mowy w ogłoszeniu. Nie działał, nawet komputery na Linuxie go nie wykrywały. Wyciągnięcie informacji gdzie mam zwrócić dysk zajęło ponad tydzień. Zwrot towaru oraz przepychanki żeby otrzymać pieniądze łącznie ponad 6 tygodni. Oczywiście zwrot bez dodatkowego cła. Jedyny plus to że otrzymałem zwrot za sam koszt dysku. Ten sklep to banda nieudaczników bo nawet dobrze oszukiwać nie potrafią

14 kwietnia 2026

Kompletna porażka na całej linii

Dropshipping z Chin, kompletna porażka, firma stosuje nieuczciwe praktyki.

15 grudnia zamówiłem prezent na gwiazdkę. Sklep do złudzenia przypominał polski, wybrałem dostawę ekspresową, więc liczyłem, że towar dojdzie... a po wejściu w szczegóły okazało się, że to będzie iść z Chin i na pewno nie dotrze na czas! Musiałem kupić to samo na Allegro.

Gdy już towar doszedł, zaczęła się batalia o zwrot...

**13 maili** - tyle zajęło wywalczenie zwrotu... i to o kilkadziesiąt złotych mniejszego, niż zapłaciłem! O resztę nie chciało mi się walczyć.

Omijać szerokim łukiem.

15 grudnia 2025

OSZUŚCI! BRAK MOŻLIWOSCI ODZYSKANIA W PEŁNI PIENIĘDZY ZA ZKUP

Na stronie małym druczkiem opisany szeroką rozpiętośc co do wysyłki asortymentu. Po zakupie i rezygnacji z zakupu od listopada 2025 do tej pory 15.03.2026 nadal nie otrzymałam pełnego zwrotu za anulowany zakup- wysłali zwrot pomniejszony o 19,98zł ?! Odesłano mnie do działu reklamacji który odpisuje jak mu się chce , zapewnia że działa w temacie a ma to gdzieś i nie może dojśc do tego by oddać bnrakująca czesc zwrotu. Tragedia!!
Firma zgłoszona do UOKIK ale nic nie moga im zrobić bo firma zarejestrowana w UK i obni tam nie sięgają! ODRADZAM CAŁKOWICIE TAM ZAKUPY!!

6 listopada 2025

Towar

Towar, który otrzymałam jest niezgodny z tym, który zamawiałam. Otrzymałam podróbkę.
W ofercie pisze , że wysyłka w ciągu 1-5 dni, ale zapomniano dodać, że z Chin.
To nauczka dla mnie , aby sprawdzać dokładnie opinie.

11 marca 2026

Zamówiłam u nich pady za 349 zł

Zamówiłam u nich pady za 349 zł — dostawa trwała około 30 dni i nie dotarła na czas.
Po reklamacji sklep zwrócił tylko 319 zł zamiast pełnej kwoty 349 zł bez wyjaśnienia potrącenia.
Kontakt słaby, odpowiedzi opóźnione. Nie polecam.

3 grudnia 2025

Czy to Twoja firma?