Missmartins.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Tak for en super god behandling og hurtig levering. Og mange tak for den meget fine og personlige tegning som var blevet tegnet på følgesedlen, af din datter. 🥰 Det er bestemt ikke sidste jeg jeg h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice i top. Bestilte en kjole og et par timer endnu en, kundeservice fik samlet ordrerne og tilbagebetalte fragten. Bestilte torsdag og lørdag morgen var pakken fremme med et par fantastiske... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! Jeg skulle bestille en kjole med 30% på, men ordren lavede fejl hele tiden, når jeg skulle betale. Jeg valgte derfor at skrive til Missmartins, hvor jeg blev kontaktet at indehaver... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har efterhånden foretaget en del køb hos MissMartins - og jeg er aldrig blevet skuffet! Jeg har bestilt både kjoler, strik og cardigans, der altid har været af god kvalitet og levet op til... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

435 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super god hjemmeside

Super god hjemmeside, købte et par flotte vintersko som desværre gik i stykker. Jeg fik dog noget af beløbet tilbage! Og blev mødt af en super sød medarbejder ❤️

24 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Betalte fragt 3 gange for en returnering.

Har købt mange kjoler hos missmartins, men efter jeg skulle bytte en julegave hvor jeg skulle betale fragt tilbage og fik et gavekort, hvortil jeg købte en anden kjole og igen skulle betale fragt, føler jeg mig snydt. Og betale fragt 3 gange for en varer er latterligt. Min mand havde spurgt om pengene kunne gives retur, men nej, det skulle være gavekort til deres shop.

16 stycznia 2021
Oceniono na 4 z 5

God kundeservice og levering!

Jeg fandt i sidste øjeblik min nytårskjole og den kom en dag før nytårs aften. Super hurtig service, og LEVERING! Jeg er så glad for at kjolen kom til tiden.
Jeg kan kun anbefale dem, og deres lækre udvalg!

TAK FOR JER, og jeres hurtige service og levering.

14 stycznia 2021

Altid fantastisk service!!!

Altid fantastisk service, hurtig levering og skønt tøj til en rigtig god pris 🙏
Har brugt missmartins i mange år og i sidste uge vandt jeg en super flot kjole på Facebook 😱 og den blev sendt i mandag og kom i dag onsdag. Den er vanvittig flot.

5 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Har kun positive ting at sige om miss Martins

Har kun positive ting at sige om miss Martins!
Nemt at bestille over deres hjemmeside med klare anvisninger, hurtig levering samt en super god service.
Jeg havde lidt problemer med at returnere en kjole som var for stor, så jeg ringede bare ind til dem, hvor de hurtigt og nemt kunne hjælpe mig med mine problemer.
Dem vil jeg klart anbefale!

4 stycznia 2021
Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering, fantastiske produkter og til tider nogle virkelig gode rabatter. Det kunne være dejligt, hvis de havde en bedre størrelses vejledning, tøjet er lille I størrelsen.
De kunne gøre det nemmere at sende tøjet retur, som at vedlægges det label man kan klistre på I stedet for at man skal printe det ud. Jeg endte med at beholde en kjole som var for lille, fordi jeg ikke havde mulighed for at komme til en printer

31 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt et par sko

Jeg har bestilt et par sko, og selvfølgelig skrevet hvilken adresse det skulle sendes til. Da jeg modtager en mail om at pakken er afsendt, kan jeg se at pakken er sendt til en gammel adresse jeg engang har boet på. Det er simpelthen ikke godt nok, at jeg bliver bedt om at indtaste den adresse det skal sendes til, og så ændre jeres system det til en gammel adresse!

27 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Har bestilt derfra et par gange og har…

Har bestilt derfra et par gange og har været fuldt ud tilfreds, både med varerne jeg har fået, men der er også kun gået få dag fra de har sendt til jeg har modtaget. :-)
Har fornyeligt også vundet en konkurrence på deres facebook side, en virkelig fin kjole.

23 grudnia 2020

Rigtig god kundeservice

Jeg købte en kjole i et nr for stort og ombyttede str uden problemer. Mega hurtig svar på mail. Hurtigere end man kan forvente. Leveringen af begge kjoler skete også hurtigt. Vil anbefale andre at købe her. Og kjolen var ligeså fin som forventet.

12 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

god service, og hurtig levering

Jeg har bestilt fra missmartins flere gange, og altid været tilfreds.
Her sidst jeg bestilte, fik de ved en fejl sendt en kjole i den forkerte farve (der kan jo ske fejl)
Jeg kontaktede dem, og de var hurtige til at svare, og sende en retur label på deres regning. Da de havde modtaget den forkerte kjole, sendte de med det samme den rigtige.
Rigtig god service, handler der helt sikkert igen.

9 grudnia 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej