Misco Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Eerst voor dit GSM-toestel naar de Mediamarkt gegaan. Was een aanbieding. Maar zoals zo vaak bij deze winkel was er uiteraard weer geen voorraad aanwezig. Laat staan de diverse kleuren. Want we wenste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Makkelijk te installeren, echter beschrijving klaat te wensen over, er waren meer handelingen nodig om apparaat gebruiksklaar te maken. Via diskpartition-programma en opnieuw formateren werkte e.e.a.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Op 28-12-12 inktcartridges voor mijn Canon MG6150 printer besteld. Deze werden geleverd op 7-1-13. ( had eerder verwacht ) Op 1-1-13 ook inktcartridges voor dezelfde printer besteld. Deze wer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Recent heb ik een nieuwe laptop aangeschaft bij Misco.nl en ik ben zeer tevreden over zowel het aankoopproces als het product zelf. De laptop werd snel geleverd, was eenvoudig in gebruik te nem... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

bij Misco.nl. Voor meer specificaties, foto's en klantbeoordelingen zie Misco.nl.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Goed afgehandeld

Goed afgehandeld, alleen als deel van order op backorder staat volgende keer gaarne vermelding op paklijst of bericht.
Wel naar tevredenheid afgehandeld.

20 stycznia 2013
Oceniono na 1 z 5

Bestelling niet op voorraad en bijna drie weken te laat geleverd

Ben gewoon belazerd door miskoop.nl
op de website stond dat de dvd op voorraad zijn en als je belt zegt men dit ook maar in werkelijkheid was dat niet. koop nooooit meer bij miskoop.nl
als je belt en er verhaal wil halen sturen ze je door naar een bandje (45 minuten gewacht .... als onze medewerkers zijn ingesprek......) om vervolgens op nieuw te bellen naar de afdeling verkoop en daar horen dat klantservice dicht is.
nu hoop kosten mobiel gemaakt om contact te krijgen. by the way er zou na 24-12 nog door jullie terug gebeld worden, geen kadootje onder kerstboom voor betreffende persoon. echt ronduit WAARDELOZE service!!!!!

20 stycznia 2013

Prima!

Ik bestelde een laptop van Acer van een mindere prijsklasse, product voldoet prima aan de eisen die ik stel aan het product.
Levertijd - en met name de communicatie daarover - had wél iets beter gekund, maar binnen 5 werkdagen had ik het bestelde product in huis, en dát in de periode rond kerst en oud en nieuw!

18 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Snel levering en geen problemen

Ik heb een Philips monitor 221S besteld en betaald. Ik weet dat er de monitor dan de volgende dag kan komen, alleen ik was wel verrast dat de monitor al rond het middaguur thuis stond, TOP!

18 stycznia 2013
Oceniono na 4 z 5

Gemiddeld tot snelle levering. Ruim aanbod. Logistiek kan beter.

Heb bij Misco al een paar bestellingen gedaan. Op zich geen grote problemen. Wel wordt bijna altijd de bestelling opgedeeld in meerdere pakketten en meerdere facturen (heb een zakelijk account). Best wel onhandig en onoverzichtelijk. Tussen de pakkettenbezorging zit dan soms ook 1 a 2 dagen. Ik verwacht mijn bestelling te ontvangen in 1 geheel, dan maar een dagje later.

Orderbevestigingen zou ook wel wat sneller kunnen, gemiddeld pas 24h na plaatsing bestelling. Voor de rest heb ik geen klachten en blijf er dan ook wel bestellen, want ze hebben een ruim aanbod en de prijzen zijn zeker niet te hoog.

Mzzl,

17 stycznia 2013

Geweldige service, scherpe prijzen

Had een monitor op het oog, een Dell. Bij Dell zelf was deze bijna 2 x zo duur als bij Misco(!!) Het prijsverschil was zo groot dat ik het zelfs niet vertrouwde, na telefonisch contact met Misco had ik er een goed gevoel bij,besteld, 2 dagen later in huis en zeer tevreden.

17 stycznia 2013

Tevreden

Ik ben tevreden over de aankoop bij Misco. Producten zijn redelijk geleverd, echter we in 2 deelleveringen. Ik heb liever dat een order compleet wordt geleverd. Wat de reden was voor deellevering is me niet bekend. Artikelen waren bij bestelling in voorraad. Misschien dat paypal hier de oorzaak van is?

Oceniono na 4 z 5

Goede, snelle service. No nonsens...

Gewoon een goede service zoals je van een bedrijf als Misco mag verwachten.
Dit keer mijn bestelling gratis. Wel vreemd dat je voor bijvoorbeeld een laptop van een paar honderd euro nog € 5,- verzendkosten moet betalen.

Perfecte service!

Ik ken geen ander bedrijf waar de aftersales zo goed geregeld is....De service is tot nu toe perfect!

Oceniono na 2 z 5

Ging helemaal niet goed.

Bij bestelling stond op de site: "op voorraad" en levertijd 2/3 werkdagen. Na ruim een week zelf maar gebeld na niets ontvangen te hebben. In het gesprek werd gemeld dat de bestelling alsnog de week erop bezorgd zou worden en dat ik niets hoefde te doen. Vandaag opnieuw gebeld en in het gesprek werd mij gewezen op een mailtje van enkele dagen terug waarin meegedeeld werd dat het product niet meer in het assortiment zit. Nu maar geld terug gevraagd en inmiddels terug gekregen.

Oceniono na 1 z 5

Wat een waardeloos bedrijf: een artikel was fout geprijsd en het duurde 2 weken voor mijn geld retour was!!

Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden:
een foutief geprijsd artikel werd niet uitgeleverd. Geen probleem dit kan gebeuren. Vervolgens bleef het stil en besloot ik zelf actie te ondernemen om mijn geld terug te vragen.

In eerste instantie bleef men volhouden dat ik niet betaald had. Na lang aandringen van mijn kant werd mijn betaling uiteindelijk toch gevonden.

Betalen kon binnen een dag, dus terugstorten kan dan ook binnen een dag. Misschien duurt zoiets 2, hooguit 3 maar niet zo lang als het bij Misco duurde: ruim 2 weken. En de actie om na te vragen kwam telkens van mijn kant: eens maar NOOIT meer!!!

Logo Misco

Odpowiedź od Misco

Door een fout in ons systeem is op 25-12-2012 de “TP-Link Ultimate WirelessN Gigabit Router” met een niet realistische prijs op onze website verschenen.
Hierdoor hebben wij u bestelling helaas moeten annuleren.
Wij betreuren het bijzonder dat deze fout op onze website is verschenen en hebben dit is inmiddels gecorrigeerd.

Ook is het door u overgemaakte geld terug gestort.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

- Misco Websales Team

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej