1. Agencja turystyczna

Best and cheapest Tours in Alanya together with the Minister Tours. Alanya Boat Tours,Jeep safari, Turkish Bath (Hamam) and 50 different trips..

1,7

Bardzo słaba

POLECAM

Szybka rezerwacja i kontakt jeszcze z Polski, duży plus, że bez zaliczki, wszystko można było zapłacić w trakcie Safari Jeep. Kierowca punktualnie stał o wyznaczonej godzinie pod hotelem, aby nas odebrać. Oczywiście na duży minus to ten wszechobecny rosyjski - przewodnik też tylko po rosyjsku ale ogólnie cała Turcja oszalała na tym punkcie, już nawet przestają zagadywać po angielsku i ta rosyjska muzyka.

12 sierpnia 2025

Nie polecam tej firmy

Nie polecam tej firmy, zakupiłam wycieczkę na 5 wysp w Bodrum, w tym Orak, do której wcale nie popłynęliśmy. Opis wycieczki w internecie nie zgadza się z rzeczywistością. Na statku pracują dzieci! Cena w Internecie inna niż ta, którą musiałam zapłacić. Transfer opóźniony o 40 minut, zero komunikacji, ponieważ nikt nie mówił po angielsku, skierowano mnie na wielki statek pirat, którego specjalnie chciałam uniknąć ze względu na głośną muzykę. Dla mnie to oszustwo, na wysyłane wiadomości ze skargą nie reagują.

8 sierpnia 2025

Co poszło nie tak😱...wszystko...pobrali…

Co poszło nie tak😱...wszystko...pobrali oplate za dziecu pomimi tego że nie miały ukonczine 6 lat....buz przyjechsl bez klimatyzacji z podluczona szyba z pezodu pi czym kierowca w polowie drigu przypomnial sobue ze nue zabeal gosci z hotely obok nas i zawrocil nie informujac nas o tym.Sam rejs porazka mual byc pirat, animacje dla dzieci...a byly tylko skoki do wody pezez 2 chlopcowi i imiracja piana party....po zakonczeniu bus czekał ale na koncu deptaka ....z dziecmi w sluncu ...porazka🙈...szukajcie innego biura...

12 czerwca 2025

Rejs statkiem pirackim

Jak najbardziej z czystym sumieniem polecam biuro Minister Tours Support 3, wszystko było dograne w każdym szczególe, odbiór z hotelu, i powrót, rejs statkiem trwał 5 godzin, z bardzo dobrym posiłkiem, i atrakcją - tańce w pianie, przez cały rejs grała fajna muza, załoga statku dokładała wszelkich starań, aby wszyscy czuli się dobrze, i byli zadowoleni, widoki przepiękne , a cena nie zwala z nóg, polecamy .

24 marca 2025

NIE POLECAM!

6.09.2024 zarezerwowałam wycieczkę na wyspę Sulu Ada. Przedstawiciel przesłał mi potwierdzenie na whats up z dogadanymi szczegółami m. in. nazwa hotelu z którego mieliśmy być odebrani. Kolejno 19.10 zabokowalismy do tej samej wycieczki jeszcze dwie osoby. Również otrzymaliśmy potwierdzenie. Dzień przed wycieczka ok. godziny 13ej dostaje informacje z przypomnieniem o odbiorze spod hotelu dnia następnego. Kolejno ok godziny 17ej kolejna wiadomość od Minister Tpurs z prośbą o przesłanie lokalizacji hotelu (mimo, że kilkukrotnie od kilku miesięcy takowa informacje otrzymali), jak również dostałam potwierdzenie że strony organizatora wycieczki, że wszystkie dane się zgadzaja. Niestety okazało się, że organizatorowi POMYLIŁ SIĘ HOTEL 😅 i nagle cena jest prawie drukrotnie wyzsza oraz wycieczki w danym dniu nie ma. Nie ma jak to dostać jedna wycenę, kilka potwierdzeń (kolejne po zmianie ilości uczestnikow) a kilkanaście godzin przed planowana wycieczka spotkać się z aż takim brakiem profesjonalizmu. NIE POLECAM NIE KOMPETENTNA I NIEPOWAŻNA FIRMA!

23 października 2024

Kłamliwi złodzieje.

Kłamliwi złodzieje.
Wycieczka 2 dniowa z Kiris do Kapadocji 12-13 sierpnia 2024 roku.
Mial byc polski przewodnik - byl po rosyjski (i 3/4 autobusu to rosjanie, czego wlasnie chcialem uniknąć
Wszystko mialo byc w cenie, a dotarliśmy za śniadania i 2 "atrakcje".

13 sierpnia 2024

Niekompetentni albo celowo oszuukują

Korespondencja przez WhatsApp zapewniała dowiezienie na tyrolkę zipple wysoko w górach Taurus na miejscu okazało się że nie ma takiej możliwości A jeżeli chcemy to możemy pojechać za dodatkową opłatą po 100 euro od osoby zorganizowano nam przejazd tyrolka dla dzieci i uważali ze to wystarczy Biuro nie trzyma się ustalonych RAM czasowych Wycieczka miała trwać do 16:00 skończyła się o 19:00 Mnóstwo przerw dodatkowo kiepski autobus bez klimatyzacji, brak polsko-języcznego przewodnika który miał być w autobusie
Chaos i brak odpowiedzi na zgłoszoną reklamację do biura że nie wywiązali się z umowy
Nie polecam Mam do wglądu całą korespondencje Szkoda zmarnowanego dnia i pieniędzy:(

21 lipca 2024

Uważajcie na to biuro

Uważajcie na to biuro! Wycieczka z Kemer do Myra, Demre, Kekova. Porozumiewałam się z biurem przez Whatsapp (taka forma wydawała się bezpieczna - biuro nie wymagało przedpłaty, a całość miała być opłacona w busie podczas wycieczki). Parokrotnie Minister Tours potwierdzali i zapewniali, że będzie polski przewodnik. Gdy podjechał bus pod hotel okazało się, że przewodnik jak i cała reszta wycieczki jest rosyjskojęzyczna. Ostatecznie zdecydowaliśmy się wziąć udział ponieważ sama wycieczka bardzo nas interesowała, a niestety za późno już było żeby znaleźć taką samą w czasie naszego pobytu w Turcji. Podczas trwania wycieczki nie odpisywali i odezwali się już po, zdziwieni całą sytuacją. Cwaniaki i tyle.

5 czerwca 2024

Polecam wszystkim biuro Minister Tours

Polecam wszystkim biuro Minister Tours. Zrobiłam rezerwację wycieczki do Kanionu Goynuk będąc jeszcze w Polsce, za chwilę dostałam potwierdzenie i bilet na What's Apple. Płaciłam dopiero u kierowcy, po zarezerwowaniu zmieniłam dzień wycieczki i też nie było żadnego problemu, anulowano tamten bilet i dostałam nowy. Zostałam odebrana z hotelu nawet chwilę przed czasem, obsługa bardzo miła, pan kierowca bardzo sympatyczny. Wycieczka zgodna z opisem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

14 marca 2024

To biuro to jakaś wielka pomyłka

To biuro to jakaś wielka pomyłka. Wykupiłem 3 wycieczki i z każdą był jakiś problem.
1 wycieczka do pakummale 15 godzin jazdy a tylko 3 h na miejscu bo dla przewodnika najważniejsze były przystanki z których napewno odpalona miał prowizję. Jedzenie na trasie tragedia . Jeśli to ich standard to bar mleczny miałby u nich 5 gwiazdek . Nie polecam . Przed zakupem wycieczki pytajcie gdzie będą posiłki nazwa restauracji to aģan restauracji.

5 marca 2024

Wrażenia z nurkowania Side

Po zamówieniu wycieczki, szybki kontakt z informacja co jak. Odbiór z hotelu o umówionej godzinie. Zaloga z którą miałyśmy przyjemność nurkować (po raz pierwszy) bardzo sympatyczna miła i pomocna. Jedzonko też bardzo smaczne. Polecam jesli bedziecie w okolicy Side (Turcja).
Następnym razem powtórka.
Maja, Oliwia, Marzena

28 października 2023

nabijanie w butelkę

Chciałem skorzystać z możliwości wędkowania ponieważ w Polsce jestem zapalonym wędkarzem. Umówiliśmy się na godz 7.15 na odbiór spod hotelu.
Ok 6.30 napisał do nas kapitan z info, że wędkowanie o 7.15 jest nieaktualne i mogę wybrać wędkowanie po południu o 14.30 lub następnego ranka o 7.30. Wybrałem ranne wędkowanie. Następnego dnia bezskutecznie czekałem do 7.46 po czym sms zostałem obrażony przez kapitana. Nie warto korzystać z tego biura. Brak profesjonalizmu i szacunku dla klienta.

24 października 2023
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (41 recenzji)