Min ordre bestod af fire varer, Miniaturen sender en ordrebekræftelse hvor de konstaterer at de har sendt de tre af varene, men ikke den fjerde da den ikke var på lager. Jeg finder det enorm... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det er desværre ikke muligt at forfine sit søg på hjemmesiden efter fx både køn og størrelse på en gang, så der kommer ret mange ting op at gå igennem - hvis man altså gider, og ikke går til en anden... Zobacz więcej
Jeg havde fået trykket at jeg selv ville hente mine vare i butikken ved en fejl, men blev ringet op af butikken kort efter jeg havde bestilt om det kunne være rigtigt at jeg selv ville hente når jeg... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
SUPER service
Skøn butik, super service og gode priser på lækre produkter
Fin online shop og butik i Svendborg (har ikke set den i Odense :))
Hurtig levering, sød og hjælpsom personale
Nemt, hurtigt og fin service
Jeg handler igen og igen hos Miniaturen, og det bliver jeg ved med. Jeg anbefaler også Miniaturen til andre - ligesom jeg selv begyndte at handle i netbutikken, efter at jeg havde fået den anbefalet af en veninde.
fin service
fin service - blev ringet op, da størrelser var udsolgte og fandt andre alternativer
Glad og tilfreds
Fandt de to dragter jeg har søgt hos miniaturen, og er så glad og tilfreds..
Nem og overskuelig webshop og varen kom efter få dage, PERFEKT 🌟🌟🌟🌟🌟
Lækker butik og netbutik
Super service. God personale. Lækker butik.
FINT!
Fint - men med fri porto ville jeg også handle der, udover til udsalg!
Meget fint sted og handle
Meget nemt og handle ved også med betaling osv... Fik dog en kjole i forkert str og havde desværre først set det efter jeg havde klippet mærket af og vasket kjolen :( øvvv
Super service!
Jeg kan helt sikkert anbefale Miniaturen - både deres webshop og den fysiske butik i Odense. Lækkert sortiment og god kvalitet. Jeg har kun oplevet god service og tilfredsstillende råd og vejledning.
Oversiktlig og effektiv
Fin og grei nettside - enkelt å bestille og betale. Rask levering, også til Norge!
Kom ind i internetkampen !
Må for 4. Gang i træk konstaterer at miniaturen ikke magter opgaven mht både at have fysisk butik og netbutik, da det gang på gang kan lade sig gøre at bestille varer, som tilsyneladende ikke er på lager alligevel. Miniaturens lagerstyringssystem er simpelthen ikke godt nok. Jeg er virkelig skuffet over at man i 2014 ikke kan regne med at det man bestiller på hjemmesiden rent faktisk er på lager.
Perfekt
Klart anbefalelsesværdigt! Super godt udsalg med lækre varer til gode priser, der leveres hurtigt og problemfrit!
Søde medarbejder
kan helt klart anbefale miniaturen, de har nogle super lækre varer og nogle søde og hjælpsomme medarbejder, så jeg er helt klart en tilfreds kunde. Det eneste jeg har at det kunne være rart at man havde mulighed for at komme ind på hjemmeside når udsalget starte, synes det er lidt træls og så kunne det også være fedt med lidt større procenter på nogle af mærkerne. Så som Molo, Hummel, små folk osv. Samt overtøjet.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.