Min Guldsmed Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har været der en del gange, både nyt køb og reparation af armbånd og halskæder.. Fantastisk service hurtig responstid og prøver ikke på mer salg🙏

Oceniono na 1 z 5

Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv. Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur. Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en utrolig god og positiv oplevelse hos Min guldsmed, da vi ledte efter vielsesringe. Udover et kæmpe udvalg, er de virkelig søde og venlige, og har en stor viden indenfor sten og per... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med årets julegaveindkøb var jeg - som sædvanlig - meget sent ude. Af samme årsag havde jeg indstillet mig på, at ikke alle ville modtage julegaver fra mig Juleaften. Det sørgede Min Gul... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Min Guldsmed leverer guldsmykker og sølvsmykker, vielsesringe, dåbsartikler dameure og herreure af højeste kvalitet. Min Guldsmed er autoriseret guldsmed og har eget værksted med håndværks guldsmede.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

176 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

MEGET TILFREDS

Igen har jeg handlet hos MIN GULDSMED - IGEN er jeg helt TILFREDS.
Hurtig levering af ordren............... - jeg vender tilbage. TAK!

20 grudnia 2012

Super service, sød medarbejder

Jeg var forbi butikken i nærum med et ur jeg havde købt på trendsales, som skulle verificeres. Jeg snakkede med den sødeste medarbejde, Kira.

Hun var virkelig hjælpsom og sød, og brugt lang tid på at snakke med mig og forklare mig en hel masse ting, og på samme tid var hun ikke anmasende. Det gøre at jeg bare vil tage derhen igen næste gang jeg skal købe noget selvom jeg bor i Høje Tåstrup.

Jeg takker inderligt igen for den hjælp og tid jeg fik.

7 grudnia 2012
Oceniono na 2 z 5

Det er bare IKKE i orden!

Jeg har bestilt en ring hos dette firma.
Pris kr. 695,- Jeg glæder mig til at modtage ringen. Får så en mail om at handelen er annulleret da varen er udsolgt. Æv tænker jeg for jeg ville rigtig gerne have netop denne ring. Ser så på nettet at firmaet stadig udbyder "min ring" men til en pris på over det dobbelte !! Altså varen er ikke udsolgt eller hvad ?? Eller var det fordi de havde sat prisen for lavt og fortrød ? Sådan ser det ud for mig. Jeg synes det er meget ærgerligt.

22 listopada 2012
Logo Min Guldsmed

Odpowiedź od Min Guldsmed

Tak Rikke for din respons! vi beklager selvfølgelig det skete, men du ønsker bestemt ikke at modtage den ring som du så på vores webside. Ringen er totalt ødelagt efter et rambuktyveri: se venligst link.

Hos www.Minguldsmed.dk prøver vi løbende at opdatere priserne til de rigtige, eller fjerne dem. Jeg beklager endnu en gang at vi ikke havde tid til at fjerne produktet på grund af rambuk tyveriet, som du kan se på filmen var næsten alt smadret.
Venlig hilsen Finn

Oceniono na 5 z 5

Billige, perfekt service og hurtig levering

Jeg har bestilt to gange hos minguldsmed.dk og vil virkelig anbefale dem til enhver.
Vi købte forlovelsesringe hos dem, men ønskede et andet materiale på et design - de undersøgte om det var muligt (det var det), gav ny pris, og sendte en ny bekræftelse på det pr. mail, uden at jeg skulle foretage mig mere. Da de skulle specialfremstilles, tog leveringen lidt længere tid, men ikke mere end det de havde oplyst. Vi er meget tilfredse.
Anden gang var nogle led til story armbånd og jeg blev dagen efter ordren blev lagt ringet op og meddelt om at det ene led havde lang leveringstid, og om jeg stadig var interesseret i at få det, eller ville vælge noget nyt eller få pengene tilbage. Jeg valgte et nyt led til samme pris, og de blev modtaget 2 dage efter, selvom jeg først havde ventet dem ugen efter. Igen, meget fornem service. Og så er de billigere end andre guldsmede - hvad mere kan man forlange.

25 sierpnia 2012

minguldsmed i Herlev

Da min mand og jeg skulle giftes havde vi bestilt og betalt et sæt ringe hos en guldsmed i Rødovre Centret. De kontaktede os 1½ uge før vielsen med beskeden om, at vi ikke kunne få de bestilte ringe i 8kt men skulle købe dem i 14kt - hvilket så kostede det dobbelte. Ikke lige det vi havde behov for så tæt på vielsen!

Jeg fandt så minguldsmed.dk og ringede til butikken i Herlev. En utrolig sød og venlig mand tog imod os i butikken samme aften. Vi udvalgte ringe, fik en super god pris og han lovede os, at ringene ville være klar senest dagen før vielsen... om han så selv skulle hente dem!

Om formiddagen dagen før vielsen tikkede en sms ind på mobilen - ringene er kommet!

Vi fik alt i alt en service med masser af råd og dåd udover det sædvanlige og er dybt taknemmelige for, at vores dag blev reddet. Derfor kan vi naturligvis kun give denne guldsmed vores bedste anbefalinger! Det er ikke sidste gang vi har handlet dér og jeg har allerede flere smykker, som han skal have til reparation :-)

13 lipca 2012
Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fin service og hurtig levering.

Jeg ledte og søgte efter ørestikker med tro-håb-kærlighed til mit barnebarns fødselsdag. Kort før dagen fandt jeg Min Guldsmed, der havde motivet i ét stykke, der er det bedste for et barn.
Det bestilte blev straks sendt, så jeg var helt klar til fødselsdagen.

Ingen tvivl om, jeg næste gang vil starte min søgen efter smykker på Min Guldsmed.

26 czerwca 2012

god serivce

Er rigtig glad for vores service og hurtig levering. Havde lidt tvivl da jeg skulle købe vielseringerne på deres hjemmeside. Men med kontakt til butikken, fik jeg svar og hjælp til det.

Rigtig glad og vi glæder os til at blive gift og få ringerne på

12 czerwca 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej