Min-Mave.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Når jeg søger efter kendte folk der hedder Oscar kom denne hjemmeside op. jeg går ind på den og det eneste den kan finde ud af er at forslå mennesker med navnet "27".

Oceniono na 1 z 5

Jeg har endnu ikke modtaget min ordre, penge er trukket og jeg har snakket med de relevante personer, der lovede at tage action. Intet er.sket, ingen follow up eller information om status er givet ret... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tilmeld dig IKKE nyhedsbrevet for gravide! Jeg har i 2,5 måned prøvet at framelde mig de mails, har også skrevet til deres kundeservice, men de svare ikke og jeg modtager stadig mails

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg plejer ikke at bestille på nettet. Men faldt virkelig for denne side. Jeg bestilte 2 ting men fik kun den ene. Efterfølgende ringer jeg for at hører hvad der er sket, hvor jeg får svaret at det er... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Rozrywka

O Min-Mave.dk

Napisane przez firmę

Alle produkter udvælges meget nøje og med kærlighed, så du og dit barn altid kan føle sig trygge.

De produkter vi har i shoppen er alle meget nyttige produkter, de har altså en vigtig funktion eller løser et problem.

Legetøjet er udvalgt så det bedst muligt støtter barnets motoriske udvikling.

Intet er overladt til tilfældighederne!

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

237 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

nemt og overskueligt

Shoppen er nem at overskue trin for trin.
Billige og lækre varer som blev leveret i min postkasse 2 dage efter jeg havde bestilt :)

7 czerwca 2014

Kære Luise

Tak for din anmeldelse, godt at høre at du synes shoppen er overskuelig, vi arbejder hele tiden på at holde det enkelt.

Oceniono na 5 z 5

Super service, varen blev leveret inden for 2 dage.

6 czerwca 2014

Kære Jette

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerne.

Fin service

Fin service og levering. Hjælper alt det de kan hvis man har brug for det

3 czerwca 2014

Kære Mie

Tak for din fine anmeldelse, vi gør vores bedste :-)

Super kvalitet og hurtig forsendelse af bestilte(0;

Super lækker kvalitet, lækker indpakning og ingen bøvl eller biks med kort og betaling. Pakken kom lørdag( bestilt torsdag) - meget positivt.
Der er godt spot varer til nedsat pris, ellers synes jeg umiddelbart det er lidt dyre ting.

26 maja 2014

Kære Tina

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse, det er dejligt at høre om din oplevelse og ikke mindst en kommentar til varerne.

Super service!

Hurtigt, effektivt og diskret :)

23 maja 2014

Kære Jane

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner :-)

Kanon service

Super hurtig levering, nem og overskuelig shop

17 maja 2014

Kære Sidse

Tak for alle de positive ord og ikke mindst de 5 stjerner.

Hurtig og god service

Vi bestilte lørdag aften og pakken var hjemme tirsdag morgen.

16 maja 2014

Kære Iris

Tak for de 5 stjerner, dem sætter vi pris på og rigtig godt at høre det gik så hurtigt med leveringen.

God service, hurtig levering

Super god og hurtig levering, bestilte fredag og modtog min vare mandag :)
Er meget tilfreds med købet gennem Jeres webshop!

14 maja 2014

Kære Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre :-)

Tillidsfuld handel

Hjemmesiden er overskuelig og siden hvorpå man vælger sine produkter er overskuelig. Hurtig og diskret levering.

12 maja 2014

Kære Annette

Tak for din anmeldelse, rigtig godt at høre at du synes siden er overskuelig, det arbejder vi hele tiden på.

Hurtig service

Det billigste sted jeg kunne finde pilates for gravide. Fik hurtigt efterfølgende pakken med posten

9 maja 2014

Kære Anette

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner.

Super hurtig ekspedition

Intet at klage over, hurtig ekspedition og super fin service

4 maja 2014

Kære Per

Super og hurtig service

Min mave leverede en hurtig og god service - Inter at brokke sig over

4 maja 2014

Kære Mette

Tusind tak for ordene og de 5 stjerner.

Fantastisk service

Handel og levering forløb uden problemer! Har handlet hos min mave før og har aldrig oplevet noget der kunne få lig til at tvivle på troværdigheden.
Vil med sikkerhed anbefale! Og har gjort det flere gange 😊

29 kwietnia 2014

Kære Linda

Tusind tak for de 5 stjerner og sikke dejligt at høre du har handlet hos os flere gange, det er vi glade for.

Oceniono na 5 z 5

Nemt, overskueligt og hurtig levering!

Jeg oplevede en god beskrivelse af produkterne og jeg mener jeg modtog min varer 1 dag efter jeg havde lagt min ordre. Det bedste af det hele var at det var fragtfri levering.. Jeg handler gladeligt der igen!...

28 kwietnia 2014

Kære Michelle

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at høre du er tilfreds.

Oceniono na 5 z 5

Nemt, hurtigt og billigt !

Jeg bestilte en super startpakke til hospitalet med det meste af det jeg behøver til min baby - endda til halv pris ! Pakken ankom 3 dage efter jeg havde bestilt, og alt var pakket pænt og forsvarligt ind. Ingen klager herfra - og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler på MinMave.dk ! :)

26 kwietnia 2014

Kære Julie

Tak for din anmeldelse det er så dejligt at høre. Vi glæder os til at få besøg af dig i shoppen igen :-)

Rigtig god og hurtig.

Selv om det var dagen før påske jeg bestilte, var pakken her lige efter. :)

26 kwietnia 2014

Kære Ditte

Tusind tak for de 5 stjerner.

nem og hurtig

nem at bestille og hurtig levering :-)

24 kwietnia 2014

Kære Christina

Webshop-ansvarlig

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej