Skrev en mail angående et problem med min hovedbund, hvor jeg fik svar dagen efter, om jeg ikke kunneringe derind. Jeg snakkede men sød mand der forstod mit problem og fik anbefalet mig nogle rigtig f... Zobacz więcej
Købte et GHD Fladjern hos Millem. bestilte kl. 14, og modtog vare næste formiddag. Talte med en herre, omkring suppl. spørgsmål, og fik venlig kompetent rådgivning. anbefaler på baggrund af min opleve... Zobacz więcej
Min første handel hos MilleM har været helt fantastisk Hurtig levering med post dk med den effektivitet de udviser. Bestilte søndag aften - fik min bestilling allerede tirsdag med små overraskelse... Zobacz więcej
Jeg besluttede mig for at købe et glattejern torsdag eftermiddag, hvor jeg sendte bestillingen afsted til MilleM. Allerede fredag formiddag fik jeg besked om, at pakken var ankommet og kunne afhentes... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
MilleM.dk leverer hårprodukter lige til døren. Vi bestræber os på at være førende webshop til kvinder, som ønsker sundt og glansfuldt hår.
Grønnegade 15, 7430, Ikast
- 48420213
- service@millem.dk
- www.millem.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering (dagen efter bestilling) og lille prøve på shampoo samt bolcher med i pakke. Tak.
Fik i løbet af få dage mine bestilte vare som levede fuldt op til forventningen
Levering dagen efter :-)
Det er første gang jeg har handlet på MilleM.dk.. jeg søgte efter en bestemt hårvoks til min søn som gerne skulle komme hurtigt.. Det var samlet set også billigst her, når jeg sammenlignede fragtpriser. Pakken kom dagen efter jeg havde bestilt.. Super.. her handler jeg gerne igen. ;-).
Super pris+service+hurtig levering
En kvinde i nød opdager om mirgnen at hendes glatjern er i stykker. Hun bestiller samme dag en ny en fra milleM og modtager varen dagen efter ned lidt sødt ☺️ Og alle livede lykkelige til deres dags ende. 🍎🍎🍎
God service👍
Bestilte et Ghd fladjern på tilbud, modtog det 2 dage efter😉kan kun anbefales👍
Anbefalelsesværdigt
Super hurtig levering, varen blev afsendt under en time efter jeg bestilte 👍🏼
HER vil jeg handle igen
Især vil jeg fremhæve en meget fin kundeservice, med hurtigt svar på spørgsmål.
Varer ankom som aftalt
GHDFLADJERN
Købte et GHD Fladjern hos Millem. bestilte kl. 14, og modtog vare næste formiddag. Talte med en herre, omkring suppl. spørgsmål, og fik venlig kompetent rådgivning. anbefaler på baggrund af min oplevelse gerne MILLM.
Hurtigt, nemt og helt uden problemer!
Hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside, god rabat, godt produkt og endda bolcher og en balsamprøve med i pakken - helt upåklagelig oplevelse at handle hos MilleM.dk :-))
Super hurtig
Super butik
Nem hjemmeside, billige priser og hurtig levering. Anbefales herfra.
Alt er godt.
Hjemmesiden er nem at finde rundt på, bestillingen gik hurtigt igennem og jeg fik pakken 2 dage senere, med alt hvad jeg havde bestilt og så lige lidt ekstra (til den søde tand). Nemt, hurtigt og god service.
Proff
Hurtig ekspedition, super skarp pris så dem vil jeg anbefale og bruge igen:)
Perfekt
Perfekt og hurtig levering.
Der kom endda lidt overraskelser i kassen. Her handler jeg gerne igen👍👍
Super god servise.
Bestilte varer om formiddagen og 3 timer efter fik jeg en SMS at nu var varerne sendt. Modtog dem dagen efter. Det kan næsten ikke værer hurtigere. 👍