Skrev en mail angående et problem med min hovedbund, hvor jeg fik svar dagen efter, om jeg ikke kunneringe derind. Jeg snakkede men sød mand der forstod mit problem og fik anbefalet mig nogle rigtig f... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Købte et GHD Fladjern hos Millem. bestilte kl. 14, og modtog vare næste formiddag. Talte med en herre, omkring suppl. spørgsmål, og fik venlig kompetent rådgivning. anbefaler på baggrund af min opleve... Zobacz więcej
Min første handel hos MilleM har været helt fantastisk Hurtig levering med post dk med den effektivitet de udviser. Bestilte søndag aften - fik min bestilling allerede tirsdag med små overraskelse... Zobacz więcej
Jeg besluttede mig for at købe et glattejern torsdag eftermiddag, hvor jeg sendte bestillingen afsted til MilleM. Allerede fredag formiddag fik jeg besked om, at pakken var ankommet og kunne afhentes... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
MilleM.dk leverer hårprodukter lige til døren. Vi bestræber os på at være førende webshop til kvinder, som ønsker sundt og glansfuldt hår.
Dane kontaktowe
Grønnegade 15, 7430, Ikast
- 48420213
- service@millem.dk
- www.millem.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Super oplevelse
Hurtig levering og en lille hilsen i form af vareprøve og bolsjer.
Rigtig god oplevelse at handle hos MilleM - kan kun anbefales
Super hurtig levering
Bestilte ID voks i går d. 2-6 kl 11.58, i dag d. 3-6 Kl. 9.14 modtog jeg så min pakke. Det er virkelig god og effektiv service. TAK!
SUPER OPLEVELSE
Modtog efter kun 2 dage fra bestilling varen.
Tak for bolcher og vareprøve - det er god stil.
Vil helt sikkert handle her igen - hvor jeg også kan være helt sikker på at varen ikke er en kopi.
Tak for god og hurtig service.
Super Service!!!
Gode vare, gode priser, hurtig levering og altid dejligt med lidt ekstra "guf" når man åbner pakken :-)
Super service
Bestilte GHD i mandag, leveret tirsdag, incl. en sød hilsen bolscher og en vare prøve. Kan varmt anbefales
FANTASTISK OPLEVELSE!
Jeg bestilte et hårprodukt, der var SUPER hurtig levering, en lille shampoo prøve med, og nogle små bolcher med! Kunne ikke have været mere tilfreds :-D
Super forretning
Bestile en bøtte voks - god pris, fin leveringstid og bolcher med i pakken.
Kunne ikke være meget bedre!
Glædelig overraskelse, god kvalitet og hurtig levering!
Jeg har mange gange bestilt varer på nette, men det første gang at jeg er blevet glædeligt overrasket. Jeg bestilte min varer en søndag aften og modtog det allerede om tirsdagen.
Det var rigtig lækkert at åbne kassen, hvor der lå små lækre bolsjer og en prøve på et produkt - der var bestemt gjort noget ekstra ud af det!
Jeg vil helt klart anbefale andre at handle her :-)
Fantastisk hurtig og lækker service!
Mit hjerte blev vældig fornøjet da jeg modtog pakken og opgagede de to ananas bolsjer. 1000 tak :)
- you made my day
Seriously:
Det var hurtig og lækker service. Track&trace nummeret blev slet ikke brugt fordi jeg modtog pakken så hurtigt :)
Hurtig levering og gode priser
Jeg handler tit på nettet og har aldrig oplevet så hurtig levering. Det er skønt når man ikke skal gå og vente længe på varer man har bestilt på nettet.
Derud over er det rigtig gode priser. Jeg vil helt klart handle hos Millem næste gang! :-)
Millem kan helt sikkert anbefales!
Super hurtig service ;-)
Super god og hurtig service varene kom allerede dagen efter afsendelse trods der stod at varen ikke var på lager ;-)
Og så var de så søde at der lå lidt bolsjer og en ballon til ungerne og en prøve til de voksne ;-)
Kan kun anbefales.
Thomas
Super nethandel..
Det er lige sådan nethandel skal fungere :-) nemt, billigt og hurtigt. Bestilte min varer tirsdag og havde min varer allerede onsdag morgen. Vil klart anbefale andre at købe her!
Lækkert!
Fandt ghd max V gold glattejern til den billigste pris på nettet! Måske findes de billigere et eller andet sted på Jorden, men ret tilfreds med prisen!
Blev leveret kun 2 dage efter, med lækre bolcher og en lille prøve på en conditioner
Vildt lækkert!
fint og fornemt
Hurtig levering, ekstra gave og bolcher på toppen. Whats not to like? ;)
Hurtig og effektiv ordrebehandling
Nemt og overskuelig hjemmeside. Hurtig og effektiv ordrebehandling. Varen i meget fin stand og helt som bestilt. MilleM.dk kan klart anbefales.
Super service
Jeg købte et glattejern og stylingprodukt og pakken kom rigtig hurtigt. Desværre manglede stylingproduktet, men efter at have skrevet en mail, blev jeg hurtig kontaktet og de ville sende det med det samme. Det kom igen lynhurtigt og med en ekstra stor vareprøve i pakke nr. to, så virkelig super service.
Kanon service - vil klart bruge igen
Bestilt mandag og fik tirsdag - alt var som det skulle være, plus 2 prøver, som jeg glæder mig til at bruge :)
Kan klart anbefales og jeg kommer igen :)
Hurtig levering og god priser
Jeg fik mit glattejern tilsendt efter få dage. Der var lidt små prøver med i kassen, hvilket var super lækkert. Jeg vil klart handle der igen!
Perfekt
Alt gik perfekt, hurtigt levering osv..Kan anbefales at handle hos Mille :)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.