Przed wynajęciem samochodu szukałem w…internecie
Przed wynajęciem samochodu szukałem w pierwszej kolejności najtańszych ofert. Po przeczytaniu opinii użytkowników, którzy korzystali z tanich wypożyczalni i ich doświadczeń zmieniłem zdanie.
Znalazłem Miami Car Hire i poczytałem opinie klientów. Przytłaczająca większość wystawiła pozytywne opinie. To zadecydowało o moim wyborze i nie zawiodłem się. Cena za 7 dni z pełnym ubezpieczeniem nie była wygórowana. Wypożyczalnia nie pobiera opłaty za drugiego kierowcę w przeciwieństwie do wielu innych wypożyczalni. Nie ma też limitu kilometrów więc nie trzeba się martwić przy planowaniu wycieczek.
Auto zostało podstawione na parking lotniska w Maladze i tam też należało je odstawić. Pracownik wypożyczalni oczekiwał na mnie przed wyjściem z terminala trzymając karteczkę z moim nazwiskiem. Wszystkie formalności załatwiłem w kilka minut na lotnisku łącznie z płatnością. Przy internetowej rezerwacji samochodu wybrałem opcję zapłacenia przy odbiorze.
Jeśli będę kolejny raz w Hiszpanii na pewno skorzystam z usług tej wypożyczalni.
Polecam wszystkim.

Odpowiedź od Miami Car Hire. Car Rental Malaga airport and Fuengirola