Efter en lang arbejdsdag ville vi springe madlavningen over med en ‘Pakistansk Butter Chicken’ som færdigret fra Coop. Men kvaliteten af kødet var så elendig, at vi endte kun at spise lidt af sovsen,... Zobacz więcej
Meyers
Kedelig smagløs farveløs buffet. Tørt kød, sejt kød, slatten udvandet salat, tørt brød, ingen smør, laksen meget meget sparsomt lagt på. Der var meget lidt af det. Kartofler fuldstændig smagløse. Rigt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Igår spiste min far og jeg igen i Meyers Deli i Magasin. Denne tirsdag aften valgte vi at spise dagens simreret som igår bestod af Meyers version af "Boller i karry". Mums siger jeg bare. En stor... Zobacz więcej
Stor dejlig saftig flæskestegs sandwich, med de skønneste "syltede"æble til. Min mor fik tapas, friskt og gennemført tilberedt! Brødet de serverer er et kapitel for sig, virkeligt smagfuldt og sprød... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og beskæftiger i dag flere end 800 mennesker. Vi opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.
Dampfærgevej 10, 2100, KBH Ø, Dania
- it@meyers.dk
- www.meyersmad.dk
Vi fik en lækker julefrokost den 21
Vi fik en lækker julefrokost den 21. December spændende mad . Det eneste minus I havde glemt smørret ,
Men resten var perfekt
Står og har modtaget julemad som skulle…
Står og har modtaget julemad som skulle være til 2 voksne 😮. Men der er mad til små børn.så jeg må ud og handle ind til julemad til to voksne..jeg er fuldstændig rystet ...hvordan skulle jeg kunne gemme mandlen i den lille klat risalamande. Aldrig mere Mayers....sender en tanke til alle de andre der nok står som jeg med åben mund og tænker what the f.

Meyers madhus Lyngby 28…
Meyers madhus Lyngby 28 nov 2018. fik 2ringe flæskestegs sandwich i en meget sej og ubagt pita bolle for meget dressing og en lille flæsksvær
Fantastisk mad til jul og nytår
Har bestilt mad-menuer til jul/nytår nogle gange nu og har altid været tilfreds. Maden er fantastisk og servicen i orden.
Forsinket levering
Bestilte Mortens Aften menuen til levering mellem 6-17. Havde inviteret gæster til kl 18, god tid. Men nej, maden blev først leveret 18.10 - kontaktede selv Meyers lidt efter 17, hvor de oplyste om at de var forsinkede, men ikke vidste hvor forsinkede, måske 30 min. Det kunne have været rart med en SMS eller mail, når forsinkelsen blev kendt i stedet for at stå uden mad men med gæster. Heldigvis var maden virkelig god - derfor de 3 stjerner. Vi overvejede at bestille nytårsmaden ved Meyers men tør ikke tage chancen med levering

Brødblanding den værste
I mangel på den sædvanlige rugbrødblanding var udsolgt, prøvede vi surbrød rugbrødblanding som godt nok var 50% dyrere. Nu forstår jeg måske bedre hvorfor Meyer brødblanding var det eneste der stod på hylderne. Det værste brødblanding nogensinde brugt. Stadig blødt og faldt fra hinanden ud af formen.

Meyers Deli søndag morgen august 2018
Meyers Deli Gl Kongevej søndag morgen august 2018 . Ville købe kanelsnegle men de sælges ikke mere !!! Købte tebirkes og pain au Chocolat der var tørre. Alt for pricy for så dårligt brød. Og tilmed var betjeningen var uprofessionel.
Husker dog det gode brød fra før i tiden !!!!

Odpowiedź od Meyers
Hvor er hverdagskasserne blevet af?
I marts måned skrev jeg til Jer fordi jeg dels prøvede Jeres hverdags-kasser og Jeres weekendkasser!
I svarede mig at I var ved at udvikle hverdagskasserne. Respekt for det!
Men nu kan jeg se at I slet ikke har hverdagskasser mere i Jeres sortiment? Hvordan hænger det sammen med udvikling?
Weekend-kasserne kunne også være et spændende valg. Sidste vinter var ser 3 forskellige weekend gourmet-menuer at vælge imellem. De var velsmagende og varierede!
Men idag kan jeg i samme måned feks. Kun bestille den samme weekendkasse ned de samme 3 retter feks Rib Eye til samtlige weekender i august!
Det er jo ikke mere særlig varierende, forstår ikke Jeres koncept mere!
Kan I forklare hvorfor servicen er blevet så meget ringere ?

For ringe
Det er simpelthen for dårligt. Bestilte en burger med kylling - bollen var så tør, at den smuldrede, kyllingen var brankede og uden smag og så var der slasket tørre agurke stykker i. En skuffende oplevelse som jeg ikke vil gentage.

Elendig service og høje priser på Café Øieblikket, Den Sorte Diamant
Café Øieblikket på Den Sorte Diamant (Det Kgl. Bibliotek) misbruger deres beliggenheds-monopol til at yde en elendig service og har alt for høje priser :-(

Odpowiedź od Meyers
Muggen mad og dårlig kundeservice
Muggen mad og dårlig kundeservice var hvad vi fik.
Vi havde bestilt Meyers madkasse, og de to første dage var egentlig en fin oplevelse og maden smagte fint trods der ikke var så meget.
Retterne til onsdag og torsdag var der salater med, og lige så snart vi åbnede dem, kunne vi lugte at de var dårlige. Efter nærmere kig var det simpelthen mug på, selvom de ikke var overskredet datoen.
Jeg kontaktede selvfølgelig Meyers og fik en mail om, at vi kunne få lidt penge tilbage for salaten til torsdag og en rabatkode på 15%, hvis vi bestilte i maj måned - her var det den 18. maj.
Jeg besvarede mailen og skrev, at det altså var salater til 2 dage, det drejede sig om, og jeg vedhæftede billeder.
Så hørte jeg ikke mere. Og jeg så heller ingen penge.
Den 4. juni kontakter jeg dem igen og får bare beskeden om, at noget må være gået galt.
Først den 11. juni går der penge ind på min konto.
Her får jeg sølle 40 kr tilbage.
Dvs 20 kr ud af et måltid på 142 kr. Hvoraf salaten udgjorde 1/3 af måltidet.
Det er simpelthen for ringe og giver mig ikke lyst til at prøve igen.

Odpowiedź od Meyers
Elendig, hold jer langt væk fra dem
Havde bestilt 135 kuverter til en reception, og der var på skrift aftalt hvilken mad der skulle være. EN TIME inden receptionen skal starte, kan min personalechef ikke forstå hvor maden bliver af, så hun kontakter Meyers, som meddeler at det da først er i næste uge vi har en aftale. Heldigvis er al kommunikationen sket på skrift, så hun printer det ud og kan dokumentere at det er den dag vi har aftalt. Men hvad hjælper det at have ret, når vi står der en time inden receptionen starter, og de skal hoste op med 135 kuverter af råvarer de ikke har? Resultatet bliver at jeg får noget helt andet, og meget mere sparsomt end det jeg har bestilt, og et afslag på kun 37 kr. pr kuvert. Det er al for billigt sluppet af Meyers, for at ødelægge hele den fødselsdagsfest, der skulle have været glædelig for mig.

Meyers Catering
Denne anmeldelse har kun med Meyers Catering at gøre...
Jeg har brugt catering muligheden tre gange til selskaber af varierende størrelser. Senest et på 38 gæster, hvor jeg til lejligheden havde kastet mig over "Meyers delemad".
Heller ikke denne gang var der den mindste antydning af problemer. Bestillingen var simpel, maden blev afleveret til tiden, den var velsmagende og særdeles let at anrette. Prisen synes jeg er særdeles fair, og alt i alt skal der lyde et meget stort "thumbs up" herfra.
Det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg køber mad derfra.

Odpowiedź od Meyers
Værste sted jeg længe har prøvet
Værste sted jeg længe har prøvet. Servicen elendig. Tjenerne glemmer deres bestillinger og man venter over 40 min på sin mad.
Bestilte selv en tærte, der var lavet, der kun skulle opvarmes. Efter at have ventet i 40 min. på den kommer mine venners retter, som de når at spise færdige før min egen tærte kommer, som i øvrig var blevet knastør.
Anbefales ikke.
Spiste på gammelkonge vej

Salt salt og atter salt
Elsker at komme på Meyers i Lyngby MEN har i dag købt jeres færdig ret, butter chicken. Den var så salt, kunne kun smage salt og at den var meget stærk. Det var mange penge for en meget dårlig ret som vi blev nød til at smide ud fordi det var så salt 👎👎👎

Mad så englene synger
Jeg ville gerne give 5 stjerner for maden er virkelig god. Købte Meyers Grønne aftensmad og det smager over al forventning. Det er fire meget forskellige retter med STOR smag. Vi køber bestemt mere. Den manglende stjerne er fordi der manglede to tilbehørsting i kassen (er dog blevet kompenseret) og fordi prisen på fragt er ret høj i forhold til lignende tilbud, økologiandelen af råvarerne måtte gerne være større. Men maden er så englene synger tak for det :-)

Ufleksibel service
Vi ankom på Meyers Deli denne fastelavns søndag med forhåbninger om at kunne nyde deliens byg-selv-brunch, som vi havde læst så godt om. Velvidende om at vi ankom 13:05 og altså fem minutter forsent til brunch, håbede vi, at Meyers Deli, som den umilddelbare ressourcestærke virksomhed, kunne gøre en undtagelse imødekomme vores ønske om at spise brunch.
Vi mødte i stedet en meget ufleksibel medarbejder, der ikke udtrykte nogen lyst til at være løsningsorienteret og måske finde en løsning. Vi fik at vide, at Deli’en arbejder med meget skarpe deadlines.
Naturligvis med tanke om at vi jo selv var kommer fem minutter forsent, gik vi alligevel skuffede derfra med følelsen af nærvær og fokus på at imødekomme vores behov.
Vi håbede at blive tilbudt et kompromis, med de elementer af brunchen, som kunne være mulig at servere.

mad?
Købte og fik leveret en Meyers Madkasse og glædede mig til gourmetmad fra en verdenskendt dansk kok. Jeg plejer at skrive detaljerede anmeldelser. Ud fra beskrivelserne lød det utrolig dejligt. Jeg skal gøre det kort. Ud af to gange fire kuverter til 635 kroner spiste jeg: 4 fiskefrikadeller og 2 æg (det ene knækket ved leveringen). Resten røg efter et par mundfulde i skraldespanden, eller i bedste fald fik katten og fuglene glæde af det. Jeg kan simpelthen ikke bruge spalteplads på at beskrive, hvor skrækkeligt det smagte, hvor klæg og tør en konsistens det havde og den grålige farve. HOLD JER FRA DET! (Der var dog nok af nudler og perlebyg! Dem der til to kroner i NETTO og uden væde!!)
OPFØLGNING: Meyer´s opfordrer mig til at kontakte dem. Ku jeg ikke drømme om. Så ringe en præstation gider jeg ikke bruge min tid på. Har da også bemærket mig, at over 50 procent anmeldelser dømmer dem helt ude med en eller to røde stjerner. De 5-stjernede må være fra venner.

verdens bedste service
verdens bedste service, super god opleceæsed, kan klart anbefales

Odpowiedź od Meyers
Lækker mad, men vi blev glemt
På opfordring tog vi i dag frokosten på Meyers Deli på Gammel Kongevej. Vi fik "Den grønne" og "Frokostretten" og vi var meget tilfredse med maden, som både var flot anrettet og meget velsmagende. I må derimod godt arbejde lidt med personalet, som bør kende mere til det de serverer. At de også glemte min bestilling på Latte efter frokost og lod mig vente i 20 min på ingenting - det kan jo ske, som man siger.