Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Binnen de afgesproken levertijd heb ik de meubels ontvangen. d.m.v. email ben ik geïnformeerd over de te verwachten leverdatum. De meubels zijn zeer goed verpakt door 2 deskundige bezorgers zond... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De meubelen die we hebben besteld zien er mooi uit en waren erg snel geleverd. Ze hadden echter een paar kleine beschadigingen en de afhandeling daarvan verloopt zeer slecht. Opeens slecht bereikbaar... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. Sklep z meblami do sypialni
  3. Projektant wnętrz
  4. Sklep z meblami do salonu

Napisane przez firmę

Wij beschikken over een ruime collectie van meubelen voor uw woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Wij weten als geen ander dat het gezellig moet zijn in huis. Daar helpen wij u graag een handje mee. Bekijk onze collectie op onze website en bestel meteen, of kom gerust eens langs in onze winkel.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Ondeugdelijke bankstel rechtszaak gewonnen, maar Meubelcity komt vonnis niet na!

Deze klacht loopt al sinds oktober 2025, Meubelcity heeft mijn klacht en mij bewust maandenlang genegeerd en oplossing (herstel of vervanging) geweigerd, waardoor ik genoodzaakt een regelrechter procedure ben gestart.

Ik heb op 26 maart 2026 de rechtszaak gewonnen. De rechter heeft mij in het gelijk gesteld en Meubelcity moet mij de volledige aankoopsom + proceskosten terugbetalen. Mijn klacht is dus gegrond!

Echter komt Meubelcity het vonnis niet na en ben ik genoodzaakt een deurwaarder in te schakelen om het vonnis dwingend ten uitvoer te leggen. (met alle extra kosten en dwangsom van dien voor Meubelcity)

Meubelcity negeert ook bewust mijn emails, want 'test' vragen vanuit andere e-mailadressen worden wél direct beantwoord!

Naast maandenlang negeren van de klacht en klant, negeert Meubelcity nu ook een rechterlijk vonnis.
Dit is veelzeggend en ik zou iedereen afraden om hier een aankoop te doen.

KLACHT
Ik heb een dure Santos bank van Richmond gekocht bij Meubelcity, achteraf blijkt er een ondeugdelijke klacht te zijn met de bank (de zitkussens steken lelijk/ scheef uit en er is aanzienlijk hoogteverschil).
Meubelcity beweert dat dit "normale kwaliteit" is.

Dit is niet waar, want ik heb dezelfde bank gezien bij een andere meubelzaak en die had wel strak, uitgelijnde zitkussens op dezelfde hoogte. Dit is tevens ook te zien op de promotiefoto's van Richmond.

Ook zitten er vlekken in de stof die beschadigingen blijken te zijn en niet herstelbaar zijn, dit is niet conform overeenkomst.
De bank "was zo goed als nieuw zonder beschadigingen" volgens meubelcity.

Meubelcity heeft direct mijn klacht afgewezen en deed het af als verkoop van een showmodel zonder garantie.
Ik moest "de kussens maar opschudden!"

De wettelijke garantie geldt óók voor voor een showmodel bankstel!

De bank is non-conform.
Het betreft een fabricagefout en dient fatsoenlijk opgelost te worden door verkoper, maar Meubelcity weigert dit.

Ik heb veel geld betaald voor een bank die juist een pronkstuk had moeten zijn in de kamer, maar in plaats daarvan moet ik de bank uit schaamte verstoppen onder een deken.
Een bank is een zeer kostbare aankoop en moet de investering dubbel en dwars waard zijn.

Meubelcity is niet transparant of service-/ oplossingsgericht.

Dit was de eerste én laatste aankoop bij Meubelcity.

Het kost mij onnodig veel tijd, energie en geld om dit op te lossen.
Tevens wordt de rechter en deurwaarder onnodig bezwaard, met het feit dat Meubelcity als verkoper de wettelijke garantie en het vonnis niet naleeft.

Ik las online dat Meubelcity aangesloten zit bij CBW, maar na onderzoek blijkt dit niets voor te stellen (vele negatieve reviews), daarom heb ik besloten via de regelrechter te procederen.
Zo ben je tenminste zeker dat het objectief is.

13 października 2025

walgelijk bedrijf

walgelijk bedrijf

Bestelling op straat geleverd, zonder overleg met consument. Pakket dus weg

Klantenservice is om te huilen

EDIT nav reactie:

Fijn dat jullie hier wel de tijd hebben genomen op te reageren, ben namelijk nog altijd in afwachting van reactie op mijn mail. In deze mail is namelijk terug te lezen dat zowel het volledige verhaal van de bezorger als de bewering dat er telefonisch toestemming is gegeven voor een dergelijke levering sterk te onkrachten valt.

Bovendien is de foto die gemaakt is eerder bewijs dat de bezorger zijn werk niet naar behoren heeft verricht dan al het andere wat beweerd wordt

Overigens lees ik in andere reviews dat jullie doorgaans niet als winnaar uit de bus komen als een zaak wordt voorgelegd aan een geschillencommissie, dus hopelijk kan er een professionele en concrete oplossing geboden worden waarbij dit niet nodig zal zijn

Mvg

30 stycznia 2026

Beste Hanane,
U heeft aan 2 verschillende medewerkers toestemming gegeven om het pakket/ de bestelling beneden neer te zetten, hier heeft u zelf 2 keer over gebeld met ons om dit te melden.
Vervolgens heeft onze chauffeur bij het afleveren aangebeld en reageerde er niemand via de intercom, later wel en gaf de chauffeur aan dat het pakket hier stond, dit was goed. (wij hebben foto's van de aflevering gemaakt)
Tevens bent u gebeld welke dag en tijd wij langs kwamen, u had er dan voor moeten zorgen dat er iemand aanwezig was, en naar beneden toe was gelopen.

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldig visitekaartje voor dit bedrijf!

Wij hadden een dressoir besteld die binnen 14 dagen werd geleverd/bezorgd door een stel(vrouw & man) die een geweldige service verleende. Super aardige en lieve mensen, een geweldig visitekaartje voor dit bedrijf!!!

17 stycznia 2026

Beste Peter,
Dank u voor de review en zien u graag eens terug!
Met vriendelijke Groet.

Super tevreden met Meubel City

Super tevreden met Meubel City! Altijd vriendelijk geholpen, levertijden kloppen en zelfs bij een klacht wordt het meteen netjes opgelost. Geeft veel vertrouwen. Ik bestel hier zeker weer.

19 września 2025

Beste Bazooka Joe,
Dank u wel voor het compliment, en het plaatsen van de review!

Misleidende website

Misleidende website. Olie online gekocht. Stonden 3 flesjes op de foto.
Kreeg er maar 1. Meteen gebeld. Omdat er bij stond dat je met 1 flesje een bepaald oppervlakte kon in-oliën, moest ik weten dat ik maar 1 flesje zou krijgen. Dat is begrijpend lezen zei meubelcity. Na nog wat beledigen heb ik het flesje geretourneerd. Na 3 weken eindelijk mijn geld teruggekregen. Doe je zelf een plezier en doe geen zaken met ze. Je zult je een hoop ergernis besparen.

15 lutego 2024

Beste Michel Mulders,
Zoals op onze website vermeld staat, staat er bij inhoud: 200 ml/ flesje.
Hieraan is af te leiden dat het gaat om 1 flesje.
Er zijn diverse winkels die deze producten ook verkopen online en gebruiken als foto een display met alle kleuren, dit betekend niet dat u dan ook het gehele display krijgt.

Oceniono na 5 z 5

Uitstekend geholpen in de winkel

Uitstekend geholpen in de winkel. Ze laten je vrij om zelf rustig te kunnen kijken en helpen vriendelijk bij vragen. Wij hebben twee Urban banken gekocht. Deze zijn nu uitgeleverd. Keurig verpakt, weer door de chauffeur en zijn vrouw uitgepakt en netjes neergezet en alle verpakkingen zijn meteen meegenomen.

Echt een aanrader!

9 marca 2024

Beste Freek de Kok,
Fijn dat u een tevreden gevoel heeft gehad in de winkel, en dat u blij met met de banken.
Dank voor het compliment, en graag tot ziens!

Geleverde tweezitsbank niet besteld

Geleverde tweezitsbank alleen wat stof en kleur betreft overeenkomstig het bestelde. Te hoog en slonzige afwerking . Door eigenaar beweerd dat geleverde zo was besteld. Werden onbehoorlijk behandeld en ook de ingeschakelde rechtsbijstandverzekering hielp niet. Ons advies hier niet bestellen en doe je dat wel maak dan foto's.

10 kwietnia 2023

Doen wat ze beloven.

Een fauteuil bij een andere webwinkel besteld, maar kreeg telkens uitstelberichten van levering. Zou nu (na 5 maanden) misschien geleverd gaan worden eind april. Bestelling daarom geannuleerd en exact diezelfde fauteuil kunnen bestellen bij Meubelcity. En zoals beloofd: binnen 2 weken stond ie keurig afgeleverd bij ons in huis!

5 marca 2022

Mooie meubels!

Heb een eettafel besteld via Bol.com bij Meubelcity. Goed geholpen door Renee en zeer tevreden over de kwaliteit van de tafel. Happy customer!

15 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Bedriegen je met nep korting

Ze proberen je over te halen met zogenaamde kortingen die helemaal niet bestaan. Ze vermelden gewoon een veel hogere prijs waardoor het lijkt alsof je veel korting krijgt. Maar betaald vervolgens hetzelfde als bij andere bedrijven. Komt niet echt betrouwbaar over.

2 stycznia 2021

Perfecte meubels

Heb hier mijn meubels gekocht een bank als zowel eettafel kasten enz erg blij met mijn meubels en fijn geholpen ! Ik zou deze zaak iedereen zeker aanraden

21 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Ik wil iedereen Meubelcity aanraden!

Ik wil iedereen Meubelcity aanraden! Wij zijn naar mijn mening moeilijke klanten, maar desondanks alles werden we perfect geholpen. Hij nam echt de tijd voor ons en we zijn hier en daar goed geadviseerd. Zelfs als we niet uitkwamen met de perfecte kleur stof, mochten we de stalen bij uitzondering mee naar huis nemen om goed uit te kunnen zoeken wat we precies wilden. Kunnen niet wachten op de levering van de meubels ...

23 marca 2019
Oceniono na 1 z 5

Oplichter de eigenaar/verkoper,.. tijdens de koop aardig, na betaling echt een hufter, slechte kwaliteit meubelen.

Bijdeze raad ik meubelcity echt af!

Tijdens het rondkijken erg vriendelijke man,..( René ) eigenaar en verkoper!..
Lekker vlotte babbel, een echte verkoper! Je krijgt dit van me er bij en dat er bij! Echt een top product neusje van de zalm,

Maar het ging al mis bij de levering, we hadden gerekend 6 weken, maar kochten het 8 weken voor de koop van ons nieuwe huis,.. we hebben uit eindelijk 12 weken gewacht en zaten op sinaasappel kistjes,
Tijdens het bezorgen had deze schooier een oude auto met karretje,. Bank werd er af gepleurd in folie! Zogoed verpakt dat je er niks aan kon zien,.. ja even tekenen en wij moeten snel verder want de bus is kapot alles moet met het karretje ;-),.. klaploper,

Na een half jaar kreeg ik pijn in mijn rug met zitten,..bank zakte door kussen slap totaal geen zit confort meer.. bank is inmiddels 1,5 jaar oud maar ziet er uit of hij 10
Jaar is, onze oude bank van montell was 13 jaar en zat nog als een huis!.. was alleen verkeurd maar de zit was top, wij hebben spijt erg veel spijt, dat we bij deze oplichter hebben gekocht,

Want na herhaaldelijk bellen en mailen! Is hij kortaf wil je niet te woord staan en word dus niet opgelost!

Enige optie nieuwe kopen bij in iedergeval gerenomeerd bedrijf👍🏻..

Dus conclusie pas op voor deze praatjes maker!.. voor je het weet verkoopt hij je een zeepert!( of je eigen vrouw);-) En door zijn babbel trapt iedereen er in!!!

Laat dit een wijze les zijn!

Met vriendelijke groet

25 grudnia 2018

Zeer tevreden klant.

Zeer tevreden met de mooie meubels en bankstel. Prima geholpen, aardige verkoper, duidelijke afspraken. Meubels en bankstel uitstekend verpakt. Meubelcity een aanrader, neem eens een kijkje op hun web-site.
Top.

9 listopada 2018

Goede ervaring!

Een aantal weken geleden hebben wij meubels besteld bij Meubelcity. Binnen de gestelde levertijd werden onze meubels bezorgd. De meubels zijn prachtig en van goede kwaliteit, bedankt!!

23 marca 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej