Gestern am 17.02.2024 bei Metro München (Euro Industriepark )für mittlerweile annähernd 600,- Euro eingekauft und überwiegend nur Ware erhalten,wo bereits heute am 18.02.2024 das MHD abläuft. Weder... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ware online bestellt, bezahlt, Verkäufer der Ware im Onlineshop liefert nicht, ist weder per Telefon noch per Mail erreichbar. Mitarbeiter des Metro Online Shop nehmen die Beschwerde zur "Kenntnis"... Zobacz więcej
--- Dachte ich könnte mehr Bilder hochladen, leider kann ichs net mehr ändern, dass ist nur eine Macke von neunen, und nicht die visuellste --- Ich hatte mir online 3 Hochbeete bestellt und frec... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
METRO er Danmarks største engrosvarehus for erhvervsdrivende i alle brancher og bestræber sig på at kunne tilbyde Danmarks største udvalg af kendte mærkevarer til faste lave engrospriser. METRO Danmark er en del af den internationale METRO-koncern, der blev grundlagt i Mühlheim i 1964, og i dag er Europas største handels-virksomhed. METRO åbnede i Danmark i 1971 og tæller i dag fem varehuse – i Glostrup, København SV, Aarhus, Kolding og Aalborg.
Dane kontaktowe
Ejby Industrivej 111, 2600, Glostrup
- www.metro.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kein Zutritt im Metro
Ich wollte heute etwas bei Metro kaufen und habe mich mega darauf gefreut. Dann wollte ich rein aber man darf nur rein wenn man eine Kundenkarte hat und diese Karte bekommt man nur wenn man ein Geschäft oder ähnliches besitzt. Da ich so etwas nicht besitze durfte ich nicht rein.
Ich bin nun sehr enttäuscht. Außerdem ist es nicht fair das sie einfach Menschen bevorzugen und andere benachteiligen.
bin gestern rausgeflogen
bin gestern rausgeflogen, weil ich ohne Maske einkaufen wollte. Dabei habe ich mein ärztliches Attest dabei. Habe dann bei Metro angerufen und angeblich ist das bei Metro so angeordnet. Ihr habt eine langjährige und gute Kundin verloren! Hab bei Selgros angerufen und die waren sehr freundlich. Adieu Metro.....die erste Zeit bei Corona, als es noch völlig gerechtfertigt gewesen wäre, habt ihr überhaupt nicht auf Hygiene geachtet, es auffällig unhygienisch von der Hygiene her und jetzt sowas???
dårlig kød og service i Glostrup
Købte øksemørbrade og da vi ville tilberede kødet samme aften er det dårligt. Slagteren sagde direkte at kødet var dårligt fordi vi havde fået to for en og ville kun give os en ny i stedet, altså dobbelt pris.
Dårlig service i metro Glostrup. Mange af de ansatte kan man ikke forstå særlig godt rent sprogligt. Og så bliver man kastet rundt blandt de forskellige ansatte som ikke kan tage stilling til noget:-(
Utrolig Dårlig, Ingen og mangelfuld service i metro Glostrup. Utroligt Mange af de ansatte kan man ikke forstå særlig godt, rent sprogligt. Og så bliver man kastet rundt blandt de forskellige "ansatte" som ikke kan tage stilling til noget som helst :-( og som man næsten ikke kan forstå hvad de siger.
Bestilling og ordrebehandling gik lige efter bogen...
Ingen bøvl...og min kommentar blev læst.
VIRKEDE GODT
VIRKEDE GODT - MÅSKE VILLE DET VÆRE GODT AT DELE I 2 PAKKER, NÅR PAKKEN VEJER 15 KG - IØVRIGT FIN
Alt gik som det skulle
Vi bestilte og fik varerne leveret 2 dage efter. Alt gik som det skulle.
Helt fint
Nemt at bestille. Fik det leveret og stillet i carporten, så jeg nemt kunne bære det ind.
Perfekt
Jeg bestilte varene uden problemer og de blev leveret super hurtigt. Jeg blev endda ringet op et par timer før levering, da de ville sikre, at jeg var tilstede på adressen til at modtage pakken.
Alt gik uden problemer, perfekt
Bestilte en vare( som iøvrigt var nedsat med 300 kr i forhold til andre butikker, samt var udsolgt på andre netbutikker ) d 17 dec sent om aftenen, næste dag fik jeg mail at den var ekspederet og på vej. D 19 dec ankom pakken og alt var som det skulle være. Super !!
Ikke sidste gang jeg handler der :-))
Fantastisk hurtig service. Ingen problemer.
Jeg bestilte en støvsuger på nettet. 3 dage efter blev den bragt lige til døren. Slap for alt det jule halløj . Som jeg hader
godt snakke med hurtig sende
metro er nem at snakke med og mindre fejl på ananse og hurtig sende vare men under garanti er lang vente tid
Transport skade
Der var skade på en af pakkerne, hvor der bla. er brud på en af vinflaskerne som er forsøgt at blive tætnet med folie/tape.
Det er hvad der kan ske, men hvorfor gør man ikke opmærksom på skaden?
Og hvordan skal vi forholde os til skaden?
Hurtig levering trods juletravlhed
Selvom varerne blev bestilt i sidste øjeblik inden Jul, blev de leveret på MEGET KORT tid - FLOT!!! handler der HELT AFGJORT en anden gang!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.