bestiller torsdag og modtager onsdag eftermiddag. På hjemmesiden står der 1-2 dages leveringstid. Kundeservice fortæller der kan gå op til 5 dage. Om det er post dk skyld eller ej ved jeg ikke,... Zobacz więcej
menscare.dk
Modtog min pakke efter 4 dage, hvor jeg havde forventet at modtage den efter 1-2 dage.. (det måske postdanmarks skyld - skal jeg ikke kunne sige) Jeg bestilte et produkt som man kunne smøre p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har fortsat ikke modtaget min pakke fra Menscare. Jeg har fået en mail om at den er blevet afsendt med brevpost 24.09.20 Har forsøgt at ringe til jer på tlf: 70203537, men kommer ikke ige... Zobacz więcej
har stadig ikke modtaget varen .... afsendt for 5 dage siden
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
- Barberingsudstyr, parfumer, creme, hårtrimmere, barbermaskiner - ja, alt til manden samlet et sted. Skriv endelig til os for at høre nærmere om produkterne og hvilke vi anbefaler.
Ravnsøvej 40, 8240, Risskov
- 70203537
- kundeservice@menscare.dk
- www.menscare.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og præcis levering
Jeg bestilte og betalte varen kl.1400 om torsdagen og modtog varen (Withings WIFI vægt) dagen efter, fredag formiddag.
godt produkt
Selve produktet er der intet i vejen med, men i forbindelse med købet stod der, at jeg ville modtage er gratis eksemplar, hvis jeg bestilte 9 stk. eller mere. Dette har desværre vist sig ikke at holde stik
SUPERDUPER
har lige handlet hos menscare og købt nogle hudprodukter til ansigt. de er bare knaldgode og virker perfekt.
Forkert afsendelse, men hurtig efterbehandling.
Fik tilsendt mindre end hvad jeg havde bestilt, men den manglende vare blev efter henvendelse hurtigt eftersendt, uden yderligere omkostninger for mit vedkommende. Det var meget forvirrende at finde ud af hvor man skulle henvende sig i forhold til kundeservice. Ingen af de to opgivne telefonnumrene synes at virke inden for den forskrevne servicetid, og først efter at have sendt 3 emails til 3 forskellige adresser fik jeg svar.
Hurtig levering uden problemer
Bestilte let varer, der ankom et par dage efter.
Hurtig, og korrekt levering.
Jeg modtog varen inden for få dage. De var i den stand de skulle være i, og det var de rigtige varer - så ingen problemer. Jeg er helt tilfreds med det hele.
Udmærket og handler der gerne igen
Glimrende butik. Webside lidt rodet, men fremkommelig.
Det der trækker ned er manglende mulighed for enkelt at sammenligne produkterne. Ellers fint.
100% iorden
Det var nemt og let at bestille. Og det gik hurtig.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Helt perfekt ;-)
Fik mine vare uden problemer kan varmt anbefale at handle med Menscare.
Kan anbefales!
Varerne kom hurtigt og fuldstændigt som aftalt - der er tjek på sagerne og god opfølgning.
okay
det gik meget hurtig med den handel. Allerede 2 dage senere modtag jeg mit produkt
Alt i orden
Jeg havde læst en MR3 barberskraberen og fandt den på mens care - hvor den i første omgang var udsolgt. Ved mailhenvendelse fik jeg hurtigt svar og varen var på lageren efter få dage - og var mig i hænde inden for kort tid.