bestiller torsdag og modtager onsdag eftermiddag. På hjemmesiden står der 1-2 dages leveringstid. Kundeservice fortæller der kan gå op til 5 dage. Om det er post dk skyld eller ej ved jeg ikke,... Zobacz więcej
menscare.dk
Zobacz, co mówią recenzenci
Modtog min pakke efter 4 dage, hvor jeg havde forventet at modtage den efter 1-2 dage.. (det måske postdanmarks skyld - skal jeg ikke kunne sige) Jeg bestilte et produkt som man kunne smøre p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har fortsat ikke modtaget min pakke fra Menscare. Jeg har fået en mail om at den er blevet afsendt med brevpost 24.09.20 Har forsøgt at ringe til jer på tlf: 70203537, men kommer ikke ige... Zobacz więcej
har stadig ikke modtaget varen .... afsendt for 5 dage siden
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
- Barberingsudstyr, parfumer, creme, hårtrimmere, barbermaskiner - ja, alt til manden samlet et sted. Skriv endelig til os for at høre nærmere om produkterne og hvilke vi anbefaler.
Dane kontaktowe
Ravnsøvej 40, 8240, Risskov
- 70203537
- kundeservice@menscare.dk
- www.menscare.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
flot i en fart.
Bestilte en remington skægtrimmer tirsdag eftermiddag, posten kom med den torsdag formiddag, så allerede torsdag eftermiddag var moustachen fint trimmet.
God handel uden problemer
Nemt at bestille og varen kom som planlagt med Postdanmark. Det eneste jeg havde kunnet ønske mig, var en mail som fortalte at varen var afsendt. Men alting gik fint.
Nemt og hurtigt.
Det fungere rigtig godt ingen problemer.Nem og hurtig levering.
TipTop!
Super virksomhed!
Købte lidt blandet skønhedsprodukter, dag til dag levering som bare fungerer!
Meget tilfreds kunde!
Købte personlig pleje produkter, og modtog dem dagen efter.
Hurtigt, effektivt og prisen er tip top! :-)
Det rykker sgu!
Fed hjemmeside som er overskuelig. Fik min vare dagen efter jeg bestilte og fik endda menscare til at sende den som brevpost, så jeg kunne få den med posten om lørdagen. Hurtig svar på mail og intet at sætte en finger på der.
Jeg kunne dog godt tænke mig et kommentar-felt, jeg kunne skrive et ønske i fx. at min pakke kan sendes som flexlevering eller lignende, så jeg ikke behøvede og sende en mail bagefter for at spørge om det.
Upåklageligt
Anden gang jeg handler hos Menscare og det virker bare. Hurtig levering og godt emballeret. Ingen ting at sætte en finger på!
De bestilte produkter leveret på få dage - perfekt!
Hjemmesiden er let at handle på. Man finder hurtigt det man Googlede og kan lige se, om der er andet, der skal med i handlen.
Produkterne kommer med posten i løbet af ganske få dage, så det er bare OK
Super god oplevelse
Fandt endelig et produkt på en dansk hjemmeside som ikke er nemt at få fat i. Alt er gået helt perfekt, fra bestlling til levering af varen som kom allerede efter 1 dag. De beste anbefalinger herfra, det er ikke sidste gang jeg har brugt Menscare.
Meget langsomt forsendelse...
Bestilte en vare(som var på lager) mandag morgen, samme dag få jeg mail at den er afsendt.
Idag er det onsdag eftermiddag og har ikke modtaget pakken.
Det gå for langsomt.

Odpowiedź od menscare.dk
Perfekt
Gode varer med danske manualer, kundeservice der sætter kunden først og forstår dine behov, dag til dag levering . Kunne ikke gøres meget bedre.
Hurtig levering men ikke rette produkt på hylden
Købte en rigtig skraber men kunne ikke finde de rigtige barberblade til den. Fik at vide at de som var på hjemmesiden kunne bruges i stedet. Det kan de da, men det er ikke de rigtige og snakkede med en barber efterfølgende for at få de rigtige plade. Æggen skal ligge tæt på kniven og det gør den ikke med de blade som kan købes på hjemmesiden.
Ellers hurtig service.
Menscare et godt sted at handle
Kendte ikke menscare i forvejen men blev positiv overrasket både på priser og kvik ekspedition et stærkt alternativ til monopolerne i forretninger hvor man kun kan købe Gillettefor mig er Wilkinson det bedste produkt
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.