Irriterende å få invitasjon til stadighet også når du klikker på linken så står det at man ikke passer til undersøkelsen. Dette burde vært helt unødvendig når man har fylt ut profilen sin slik at de... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Same story som mange andre her: svarte på undersøkelser, ble suspendert og kastet ut når jeg ville hente ut belønning via PayPal. Har etterspurt på mail hvorfor jeg ble suspendert, men får ikke n... Zobacz więcej
Jeg fikk sjeldent undersøkelser og betalingen per undersøkelse var mildt sagt dårlig. Ofte kom jeg til slutten av en undersøkelse og så var jeg plutselig ikke kvalifisert lenger. I tillegg til dette b... Zobacz więcej
Var medlem i to dager. Har tatt tre undersøkelser. Så når jeg skal logge på står det at kontoen min er slettet pga brudd på meningstorgets retningslinjer. Fantastisk, det eneste jeg har gjort er å... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Delta i betalte spørreundersøkelser og få kontanter og premier hos Meningstorget. Si din mening og tjene penger. Norske undersøkelser på nett for alle!
Dane kontaktowe
Research Drive 6, 06484, Shelton, Stany Zjednoczone
- www.meningstorget.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Synes spørreundersøkelsene er grei å…
Synes spørreundersøkelsene er grei å svare på. Har ingen innvendinger i mot og synes Meningstorget er topp. Meget fornøyd!!
It is very good.
Veldig oversiktlig
Fikk ikke tatt en eneste undersøkelse…
Fikk ikke tatt en eneste undersøkelse til slutt. Verken på nettbrett, pc eller mobil, så det gad jeg ikke mer
Helt greit å gi svar på det meste.
Mange interessante undersøkelser.
Jeg får for lite undersøkelser
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Fra å få 1 - 2 undersøkelser i uka, har de begynt å sende 4 - 5 i døgnet. Svaret fra kundeservice er at det kan de ikke gjøre noen ting med. Hold dere unna meningstorget.
Dere har utmerkede spørsmål om aktuelle…
Dere har utmerkede spørsmål om aktuelle tema som fenger min interesse.
Det jeg syns er lengden på tema dere tar opp.Jeg ønsker de hadde vært
noe kortere enkelte ganger.
Håper dere vil fortsette med de gode temane i fremtiden også.Hilsen
Hilsen fornøyd medlem.
Styr unna! Svindel!
Styr unna!
Her sperrer de kontoen din og stjeler alle poengene dine når det passer de! Uten forvarsel og uten så mye som en forklaring så er du flagget og bannet. Sender du melding for å få en oppklaring får du bare et standarisert svar tilbake. De forventer altså at du skal huske 100% hva du har i fin bruker profil, og er noe annerledes enn det blir du forvist.
Gjør du oppgavene for fort, blir du forvist, og er dere flere i husholdningen som gjør det, blir dere å forvist.
Har brukt flere ti talls timer på surveys og over 20 000 poeng har de nå stjålet.
Styr unna!
meningstorget er ok
Syntes dere har mange gode…
Syntes dere har mange gode undersøkelser. Men alt for dårlig betalt i forhold til tiden det tar å fullføre undersøkelsene.
Jeg syns det er spennende å få gi min…
Jeg syns det er spennende å få gi min mening om forskjellige emner
En intuitive måte å gi uttrykk for…
En intuitive måte å gi uttrykk for meninger på en lang rekke områder. Enkelt, intuitiv og brukervennlig website
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.