Irriterende å få invitasjon til stadighet også når du klikker på linken så står det at man ikke passer til undersøkelsen. Dette burde vært helt unødvendig når man har fylt ut profilen sin slik at de... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Same story som mange andre her: svarte på undersøkelser, ble suspendert og kastet ut når jeg ville hente ut belønning via PayPal. Har etterspurt på mail hvorfor jeg ble suspendert, men får ikke n... Zobacz więcej
Jeg fikk sjeldent undersøkelser og betalingen per undersøkelse var mildt sagt dårlig. Ofte kom jeg til slutten av en undersøkelse og så var jeg plutselig ikke kvalifisert lenger. I tillegg til dette b... Zobacz więcej
Var medlem i to dager. Har tatt tre undersøkelser. Så når jeg skal logge på står det at kontoen min er slettet pga brudd på meningstorgets retningslinjer. Fantastisk, det eneste jeg har gjort er å... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Delta i betalte spørreundersøkelser og få kontanter og premier hos Meningstorget. Si din mening og tjene penger. Norske undersøkelser på nett for alle!
Dane kontaktowe
Research Drive 6, 06484, Shelton, Stany Zjednoczone
- www.meningstorget.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Det er enkelt å navigere på nettsidene
Det er enkelt å navigere på nettsidene, belønningene kommer med en gang, og det virker generelt pålitelig.
Generelt gode undersøkelser
Generelt gode undersøkelser, men om profilen ikke passer, er det dumt med varsel om undersøkelse. Savner egen app
Brukervennlig og lønnsom
Brukervennlig og enkel måte å svare på undersøkelser på, som ble belønnet med poeng jeg har fått vekslet inn i mange gavekort etter hvert.
Kan varmt anbefale MeningsTorget hvis man ønsker litt lønnsomt tidsfordriv.
Heia
Heia. Jeg har jobbet for meningstorget i 12 år. Det blir kaffepenger og litt til. Man må svare litt langsomt i dette panelet.
Anbefales.
Trond Eirik Ryeng.
Tromsø.
Liker å svare på undersøkelser fra…
Liker å svare på undersøkelser fra Meningstorget. kunne gjerne kommet oftere,,flere per uke.
Veldig bra,
Får betalt for hver 30 kroner til…
Får betalt for hver 30 kroner til PayPal. Veldig bra.
Greit nettsted
Greit nettsted. Opptjente belønninger kommer straks de er bestilt. Noen undersøkelser er dog litt lange, men det er jo frivillig hvilke man vil svare på.
Jeg liker at det kommer ofte…
Jeg liker at det kommer ofte undersøkelser, det som trekker veldig ned er at man bare kan ta ut kr 30,- av gangen på via paypal. Banken tar også gebyr for uttak så det er jo helt latterlig. Andre paneler kan man ta ut i allefall kr 80 av gangen som minste beløp.
Har brukt Meningstorget en stund…
Har brukt Meningstorget en stund og fornøyd med dem. En av mange jeg har prøvd og denne har jeg beholdt. Andre er ikke så bra som denne.
Kjekt å få ut penger til PayPal som jeg bruker 💰
Alt greit bortsett fra måten noen av…
Alt greit bortsett fra måten noen av belønningene utføres på.
Burde vært mulighet for å få flere paypal utbetalinger inn i en utbetaling, istedetfor å måtte ta en og en pr 300 poeng.
Topp undersøkelser!
Få tilgjengelige undersøkelser
Enkelt å tjene noen ekstra kroner
Denne fungerer veldig bra! Du får gjennomført de aller fleste spørreundersøkelsene og helt problemfri utbetaling til f.eks PayPal som jeg selv bruker.
Gode undersøkelser og hurtig utbetaling…
Gode undersøkelser og hurtig utbetaling av bonuse
Min erfaring med deltagelse i Meningstorgets spørreundersøkelser
Har deltatt i en rekke undersøkelser til Meningstorget i et par år nå. Innholdet i undersøkelsene spenner over et ganske vidt spekter, så her er det noe for enhver smak. Det er både underholdende og lærerikt. I tillegg får man litt betalt og sper dermed på med litt lommepenger.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.