Megascope Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi er 5 i familien,som har brugt biograffen meget.Skole bio,ALLE 5,Hver for sig,med kæresten,mor og far.Børne film og voksen film. Biograf billetter med GUF,telia tirsdag,for premier,Alm bi... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Var inde at se Avatar til kl 19 forestillingen, der må have være noget galt med udluftningen, for luften blev tykkere og fugtig og lugtede grimt og til sidst var der også så varmt, at selv bare tæer... Zobacz więcej

1. Kino

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

THX-godkendt biograf med 6 sale, 999 pladser (største sal har 405 pladser og 125 m2 lærred), 150 forestillinger pr. uge, VIP-sal med lædersæder og serveringsborde samt kæmpe slikbutik. SPOON - ny trendy café/restaurant med panoramaudsigt over midtbyen og Bygholm Å. Gode parkeringsmuligheder og bussen går lige til hoveddøren.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

52 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Utilgiveligt højt lydniveau

Jeg var med min bror inde og se The Odyssey. Fed film, men lyden var så sindssyg høj at jeg havde en ringen i ørerne et helt døgn efter. Det var så slemt at flere forlod forestillingen i frygt for at få øreskade. Det er sgu ikke i orden, når billetterne er så dyre som de er så skal de ikke ødelægge oplevelsen med et ulovligt højt lydniveau der kan få en døv mand til at bløde ud af ørerne. Jeg har lyst til at anmelde dem, men det får jeg nok ikke noget ud af. Jeg synes ærligt talt at de fortjener en kæmpe bøde for tortur af betalende kunder og så skulle de tvangsindlægges til selv at se en helaftensfilm med ligeså høj lyd, for så kan de lære det!

19 sierpnia 2026

Advertisement

Spiderman film starts at 1810 but they are forcely showing advertisement and film normal starts at 1825. They need to respect customers and customer time. If film mentioned to start at 1810 then it must starts on time.

7 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Vi havde rejst hele vejen fra København…

Vi havde rejst hele vejen fra København til Horsens for at se backrooms. Men så da vi ankom og havde købt billetter + fået dem scannede. Måtte vi ikke komme ind pga en aldersgrænse, selvom vi var 15. Vi kunne ikke ringe til vores forældre fordi, de var i København. Latterligt, at man ikke kan komme ind i biograf, fordi medarbejderne skal bestemme om man må komme ind. Det vil aldrig have været sket i København, fordi der behøver man ikke en ledsager på 18 år. Derfor kommer vi aldrig til Horsens megascope igen.

13 czerwca 2026

Virkelig en dårlig biograf

Virkelig en dårlig biograf. Alle de gode film kører enten i c eller e sal. De har ingen forstand på filmene. Dårlig service. De kan lære noget fra Aarhus eller vejle

1 czerwca 2026

Manglende rengøring bla

Der er beskidt på armlænene, rundt om holderen til sodavand, sig mig hvor tit vasker i armlæn og "borde" mellem sæderne...der var fedtfingre overalt, så klamt, ligesom toiletterne er ikke særlig lækre...vi så den første film, så der har jo ikke været gjort rent fra aftenen før!! Kiggede rundt på vejen ud af salen og der var fedtet overalt...virkelig klamt...Bland selv slik til 17 kr pr 100 g...så forventer man i det mindste at der er fyldt op i slik afdelingen og ikke mange tomme bøtter med halv gammelt tørt slik...

16 lutego 2026

Alt for lidt p-muligheder

Hej alle her inde
Kommer ind og skal se en bio film som man glæder sig til og alle p er optaget og i forvejen ikke særlig mange p pladser i forvejen og skal så bruge 20 min for at finde en p plads du kun må holde 2 timer så du skal gå før filmen er færdig for ikke at få en p bøde som vil være vanvittigt træls.
Håber denne giver info til andre som måtte lide samme skæbne.
Så generelt alt for lidt p plader for dem som skal i bio, med for fornuftigt p regler.
Forsat god dag der ude.

22 lipca 2025

Dejlig biograf

Vi elsker, at alle sale har de gode sofasæder, der kan lænes tilbage og med fodstøtte. Billetterne er måske lidt dyrere af den grund, men vi synes det er det værd.

Parkeringspladsen er nogle gange for lille til antal af gæster.

Generelt har vi altid en god oplevelse her og ungerne elsker også at komme med.

28 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Tak for en god oplevelse i forbindelse…

Tak for en god oplevelse i forbindelse med billet køb i dag. Jeg havde booket Minecraft filmen på engelsk, men den søde unge dame i billetten gjorde mig opmærksom på, at den netop startede i en dansk udgave.

15 kwietnia 2025

Var i dag i Megascope

Var i dag i Megascope - havde to fribilletter inkl sodavand og popkorn, men da jeg ikke er vild med popkorn, spurgte jeg om jeg kunne vælge noget andet. Men nej det kunne jeg ikke - så der scorede de lige 38 kr - rigtig dårlig kundeservice

14 kwietnia 2025

Virkelig dårlig oplevelse.

Megascope, more like megastank. Mig og min søde veninde Karen skulle ind og se Spermageddon med hendes skønne søn Solralf. Det viste sig så at filmen først gik d. 6 marts. Det gjorde Solralf meget ked af det, men det er ikke det værste. Manden, der betjente os var først og fremmet virkelig flabet mod søde Solralf, han sagde, at det var et "Bubonic ahh navn". Vi er ikke sikker på hvad det betyder, men det lød helt sikkert ikke sødt. Men da han løftede armen for at pege på de andre film, der kørte, kom der en uimodståelig stank, altså vi snakker mother therese type beat. Solralf kunne ikke modstå det og spurtede ud af døren, men faldte uheldigvis ned af den lange og ekstremt farlige trappe. Han udgav et hjerteskærende støn ved hvert trin han ramte. Til sidst lå Solralft hjælpeløst nede ved bunden af trappen hvor Druski pludselig kom og got sturdy med Kai Cenat. Men det var dog ikke alt, Karen fortalte mig også om en rigtig ubehagelig oplevelse på toilettet. Der var simpelthen nogen der havde lavet et glory hole i væggen, hvor der stod "Insert for gratis popcorn". Det er simpelthen for upassende. Men selvom alt det skete, valgte vi stadig at tage ind og se Captain America. Alt var fint, og filmen var godt indtil der pludselig kom en sort mand på skærmen, ham kunne Solralf ikke lide. På tværs af hans vilde styrt på trappen, kunne han stadig komme rigtig hurtigt ud af salen, hvor han valgte at gå på toilet. Ude på toilettet fandt Solralf så det glory hole Karen fortalte mig om. Da han kom ind med en kæmpe spand popcorn, spurgte vi ham for han havde fået den fra. Han forklarede os at han stak "den" ind og fik en noget så unik oplevelse. Det er yderst klamt og jeg accepterer det simpelthen ikke. Solralf er stadig traumatiseret den dag idag. Han er bare ikke den samme søde Solralf længere, vi kan virkelig mærke på ham at denne oplevelse har ændret ham meget. Han har endda vist tegn for stofmisbrug, vi prøver at tackle det, men det virker næsten håbløst. Vi har mistet vores Solralf til dæmonerne...

22 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Hvorfor i al verden viser i en film som…

Hvorfor i al verden viser i en film som Demon Slayer, sælger den som en ny film når det meste af filmen bare er en gammel episode? Tror der var 20-25 minutter af nye scener, men det var 22 minutter af bare snak. At tage 110kr Per billet for en genudsendelse er til grin

25 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Megascope viser den nye film Demon…

Megascope viser den nye film Demon Slayer og de tager 110kr pr billet. Filmen er 80% genudsendelse af hvad der skete i de sidste sæsoner og film. Det var omkring 1 time det tog at se hvad der var sket. Resten af filmen var der bare snak også stoppede den. Det giver ingen mening at vise denne film og tage så mange penge for den. Megascope burde kvalitetstjekke de film de viser så de ikke snyder deres kunder

25 lutego 2024

Nye stole er geniale

Fantastiske stole som kan indstilles på flere forskellige måder. Rummeligt og masser af plads - det kan ikke blive bedre.

Fremover kører vi fra Skanderborg til Horsens hvor hele programmet kan nydes i gode stole (stor konkurrent til IMAX hvor programmet er begrænset).

5 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækker sal med kæmpe stole

Virkelig lækker sal med kæmpe stole, den kan lænes tilbage og med nakke- og benstøtte. Masser af plads - virkelig en hyggelig oplevelse!
Vi vælger nu kun Horsens indtil de andre er kommet med på beatet ❤️

4 listopada 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej