MEDION.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Excellent for a SDR radio reciever, receiving VLF transmissions, due to its's low EM noise. For digital radio receivers less is more - and affordable too ;) Linux Mint Cinnamon replaced WIN xx O... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Den Kunden bitte nicht als Gegner sehen. Bitte die Abwimmelmasche in Zukunft lassen, wenn ein berechtigter Mangelfall vorliegt. Leider werden auch Einschreiben mit Rückschein, gestellte Fristen;... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mein Medion TV versagtenach 11 MNonaten plötzlich den Dienst: liess sich nicht mehr einschalten.bAlso Anruf beim Kundendienst, hatte sofort einen Mitarbeiter am Appsarat. Erwar freundlich und versucht... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Både og

Bestilling foregik helt uden problemer, afsendelse af varer også hurtigt overstået. Hertil er det til UG, Men herfra gik det meget trægt. Distributøren som Medion bruger burde de måske skifte ud. Varen var hele tre dage om at nå den danske grænse, her overtog Post Danmark pakken i Kolding og så var den i hos mig 12 timer efter.

28 lipca 2015

godt køb hurtig levering

Tv med DVD koster 1500 i bilka, jeg fandt det til 1099 hos Medion og så var det to tommer større og med HD.
Prisen var med levering som kun tog to dage. :-)

28 lipca 2015

Styr på skruerne 😉

Hurtigt, god levering - men desværre manglede de korrekte skruer til tv-ophænget, stod det passede til str 26-55", fulgte m5 og opefter skruer med, men mit nye tv som kom sammen med ophænget et 27" skulle bruge m4 skruer !! Så måtte et tur ud og ekstra handle disse, eneste øv ved handlen 😊

27 lipca 2015
Oceniono na 3 z 5

mindre god

oplysningerne om den pc jeg købte var fejlagtig så jeg fik noget andet en forventet, blev tilbudt at sende den retur og få en anden hvilket jeg ikke ved om jeg vil tage imod vny.

27 lipca 2015

perfekt

hurtigt betjening af varer et minus skal en varer retur tager det temmelig lang tid og få en returlabel ellers alt ok

21 lipca 2015

Fin fin

Jeg har købt 2 stk. 27" skærme som B-varer. De lever fint op til forventningerne og er som nye at se på. Sammen med dem købte jeg to vægbeslag - men de passer ikke på skærmene. Det kunne man godt have spurgt ind til.

20 lipca 2015
Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering manglende viden ved forspørgelser.

Kundeservice kunne godt bruge nogle medarbejder med større viden, følte mig ikke særlig godt hjulpet den vej rundt, det samme gjorde sig gældende ved kontakt omkring modtaget del til computer som kundeservice heller ikke vidste hvad det kunne være..... og igen omkring vare der ikke længere var på lager kunne der ikke oplyses om den kom igen eller ej.

Hurtig levering af vare.

19 lipca 2015

En god oplevelse

Priser og kvaliteter hænger godt sammen, med et bredt udvalg og gode priser.
Service absolut helt i top.
Et firma som jeg vil handle med i fremtiden og kan anbefale.

17 lipca 2015

Egentlig godt tilfreds.

Har købt en medion laptop, denne kom 2 dage hurtigere en lovet. :-)
Da jeg købte denne fra Medions hjemmeside stod der, at der var rabat på 300 kr.. Denne rabat var udløbet 4 dage forinden, dette fik man først at vide, da man nåede til betaling. Jeg kontaktede support umiddelbart efter købet, der hurtigt svarede tilbage, at de ville undersøge sagen. 2 dage senere fik jeg svar tilbage. Medion sætter 300kr. ind på min konto.
Det er meget fin service :-) Dog venter jeg stadig på at beløbet bliver tilbageført.
Men er alt i alt godt tilfreds med hurtig svar og levering.
Per

15 lipca 2015

Gamer PC til fornuftig pris

Bestilte en gamer PC på nettet, og den var klar til levering fra Tyskland som lovet. Her er jeg nødt til at klage over leveringen. Pakken blev sendt med DPD fra Tyskland, og da chaufføren kom forbi på et tidspunkt hvor jeg ikke var hjemme, blev varen overleveret til PostDanmark, så jeg selv skulle hente pakken.
Det er utroligt, at chaufføren ikke ringede på mit mobilnummer en halv time før han ville være hos mig. Medion har nummeret.
Det kan gøres bedre.
Selve PC'en er supergod.

15 lipca 2015
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej