Reakcja na opinię
Akut tur til RF15 blev reddet med vadsæk. Bestilte tasken om eftermiddagen, og havde tasken næste dag, så jeg kunne komme afsted. Super taske og service, helt sikkert 5 stjerner og absolut ikke sidste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde spørgsmål til en fejl på deres hjemmeside. Kontakter dem pr. tlf og får super imødekommende behandling. Fejlen blir rettet med det samme og jeg blir 5 min efter ringet op af en medarbejder at f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En ting som grundlæggende er irriterende, er at når man bestiller produkter, og bliver sat i udsigt at hvis man bestiller for et beløb så medfølger der en gave. Modtagelsen af pakken var uden probleme... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Siden 1992 har McKorman været en fast del af Nørrebrogade. Vi er den lille butik lige ved Dronning Louises bro og vi er stolte af at være en af de ældste tøjbutikker i området. Hos McKorman finder du et spændende udvalg af herre- og damebeklædning, der kombinerer vintage og streetwear-stilarter. Vores passion for mode og kvalitet skinner igennem i hver eneste vare, vi har på hylderne. Kom ind og oplev vores unikke udvalg af tøj, der skiller sig ud fra mængden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik!
Nørrebrogade 7A, 2200, København N, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
God kvalitet til fornuftig pris men desvære til og med xxl Berg bruger sjalv xxxL og forhandlede i det var jeg interesseret i Camo army vindstopper så trist i ikke har den liggene? For i dem hjem så sig venligt til hilsen Bo Joel lowcart Jaris fønix hamson TXmann

Odpowiedź od McKorman
Varen ser rigtig godt ud, og selve handlen var ok. Nem at bestille og hurtig levering. Da det er en julegave der er købt, ved jeg ikke hvordan bytteforholdene hos selskabet er, men jeg formoder de er lige så gode som selve handelen.

Odpowiedź od McKorman
Fantastisk service, hurtig levering, og varen lever op til forventningen.

Odpowiedź od McKorman
Bestilte nemt mine bukser, og fik dem hurtigt efter 2 dage, hentede dem i en butik tæt på min lejlighed!

Odpowiedź od McKorman
Jeg synes McKorman har en rigtig god service, produkterne er fede, og deres hjemmeside er fed.
Kæmpe fordel at de bruger viabill, som ihvertfald var med til at øge mit køb hos dem.
Eneste "bøf": Jeg synes det er lidt sølle og amatøragtigt at sende mine varer i en sort plastikpose. Havde det være lyst kunne posen måske endda have smittet af.
Men alt i alt en god positiv oplevelse - det er ikke første eller sidste gang jeg bruger McKorman

Odpowiedź od McKorman
1000 tak for en fantastisk service. Tak for en hurtig levering. Ingen problemer med returnering eller bytning af en vare. Det er ikke sidste gang, at jeg besøger jeres fede hjemmeside ;)

Odpowiedź od McKorman
Fik en besked, da der var problemer med str. Svarede og varen blev alligevel sendt samme dag. God og hurtig betjening

Odpowiedź od McKorman
Vi elsker McKorman. Deres tøj får mænd til at se mere hotte ud!

Odpowiedź od McKorman
Det fungere bare, hurtig levering, super service. Vender helt sikkert tilbage.

Odpowiedź od McKorman
Jeg bestilte en halstørklæde hos McKorman.com. Må sige jeg er meget tilfreds.
For det første var det det billigste jeg kunne finde på nettet.
For det andet var der gratis levering, selvom det kun var en lille handel. Og for det tredje gik leveringen meget hurtig. Jeg fik min pakke efter 2 dages tid.
De får et stort fem tal herfra

Odpowiedź od McKorman
Nem og oversigtlig hjemmeside, pris helt ok og forsendelse fungerede, kvaliteten var det eneste jeg kunne sætte fingeren på. Anbefaler absolut denne side og disse produkter, er i den bedre ende af skalaen.

Odpowiedź od McKorman
Bestilte en jakke i to str da jeg var i tvivl om hvilken str der passede. Modtog den hutigt efter bestilling, og kunne nemt returnere købet igen. Hurtig og effektiv service.

Odpowiedź od McKorman
hurtigt og nemt af bestille vare hos McKorman, kom før forventede.
varmt anbefale at handle hos McKorman

Odpowiedź od McKorman
Bestilte varene torsdag,havde dem mandag formiddag,klar til at tage med til Syd Afrika.Perfekt og hurtig levering:O)McKorman kan klart anbefales:O)

Odpowiedź od McKorman
Jeg skulle bruge dogtag til min søn. Meget hurtig tilbagemelding over hvordan det ville komme til at se ud og hurtig levering. Der er INTET at klage over.

Odpowiedź od McKorman
Det er en super hurtig betjening, og varen lever til fulde op til , hvad de lover. Kan kun anbefale andre at handle i dette firma. Mvh. Ellen.

Odpowiedź od McKorman
Da pakken var klar til afhentning fik jeg både en sms og en mail, så helt igennem en positiv oplevelse.

Odpowiedź od McKorman
Varer fra McKorman leveres overraskende hurtigt. Ved reklamation eller henvendelser til virksomheden i anden anledning kan man regne med velvillig og tålmodig betjening. Alt i alt opmuntres man til at handle hos McKorman en anden gang.

Odpowiedź od McKorman
super butik, - kanon gode og holdbare vare